Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Haantje Hoveniers B.V.

Gemiddeld: 9.3 - 11 recensies

Haantje Hoveniers B.V.
10 10

Zeer tevreden

| Datum: 19-05-2019

Erg goed werk geleverd. Gaven fijn en deskundig advies over het inrichten van de tuin. Deze is ook zeer netjes aangelegd met mooie beplanting. Communicatie tijdens de aanleg was goed. Heerlijk begin van de zomer!
Haantje Hoveniers B.V.
9.4 10

Excellent werk verricht, veel in overleg. Goede ideeën. Extra tuinverlichting was in notime geregeld. Zeer aardige/vakbekwame mensen die zeer hard gewerkt hebben.

| Datum: 11-12-2018

We zijn ontzettend blij met de opstap/afstap bij de voordeur, heel netjes gemaakt. Ook het opstapje naar de voortuin is prima gemaakt. En het schuine taludje bij de achtertuin naar de stoep toe is ook heel mooi gemaakt!
Haantje Hoveniers B.V.
9 10

Zeer tevreden!

| Datum: 30-11-2018

Goede communicatie over planning, duidelijke uitleg werkzaamheden, overzichtelijke offerte
Haantje Hoveniers B.V.
8.9 10

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf.

| Datum: 12-09-2018

Onze verzakte tuin is compleet leeggehaald en daarna verhoogd en voorzien van mooie grote tuintegels. Er zijn ook verhoogde borders cq. plantenbakken geplaatst. Alles naar ons eigen ontwerp. Zeer nette, vriendelijke mannen die verstand van zaken hebben. Elke dan werd alles schoon achtergelaten. Super. Zeker een aanrader. Nu nog alleen de planten erin.
Haantje Hoveniers B.V.
9.9 10

Niet om iets maar vanaf het begin een heel goed gevoel gehad. Geen pressie. Superteam

| Datum: 09-07-2018

Vanaf het begin een erg goede relatie zonder dwang of irritatie. Er is VRIJBLIJVEND heel veel tijd gestoken om mijn wensen uit te voeren ondanks dat ze het giga druk hebben. Ook de nazorg en garantie na de werkzaamheden stellen mij gerust Complimenten aan Alex, Seth en de andere 2 mannen.
Haantje Hoveniers B.V.
9.7 10

Zeer vriendelijke en nette hoveniers. Denken goed met je mee, waardoor een op maat gemaakt ontwerp een fantastisch resultaat heeft opgeleverd!

| Datum: 09-07-2018

De opdracht was een complete make-over, zowel voor- als achtertuin inclusief een luxe uitgevoerde tuinkamer. Alle oude tegels zijn verwijderd en afgevoerd. De tuinkamer is van het merk Gardendreams met onderdelen van Verasol, precies naar onze wens qua materialen. Fijn dat de hovenier zo flexibel was, zodat de uitvoering er precies zo uitziet als gewenst. De mannen hebben ontzettend hard gewerkt in de tropisch hitte, daarbij rekening houdend met de buren qua overlast en waar nodig slimme oplossingen bedacht.
Haantje Hoveniers B.V.
8.4 10

Prima bedrijf

| Datum: 18-06-2018

Oude elementen eruit en nieuwe elementen erin en maakt een hele mooie. Tuin en nu lekker aan het genieten van onze tuin
Haantje Hoveniers B.V.
9.3 10

Zeer fijne samewerking met een super resultaat

| Datum: 16-06-2018

Voor en achtertuin totaal opnieuw aangelegd (verdiepte fietsenschuur, bestrating, borders, pergola, gras, planten, verlichting en stopcontacten). Ze denken erg goed mee en alles is volledig naar wens uitgevoerd!
Haantje Hoveniers B.V.
9.9 10

Zeer vakkundig bedrijf

| Datum: 01-06-2018

Ze hebben bij ons een veranda geplaatst en iedere keer in overleg met mij hoe dit hoe dat. Zeer mooie veranda hebben we nu. Er is hard gewerkt door de mannen in 30 graden pal in de zon, onweersbuien getrotseerd. Petje af ik doe het ze niet na en ze bleven vriendelijk. Nog hartelijk bedankt voor alles ???geen bestand gekozen. Staan een aantal fotos op facebook toen het net klaar was.
Haantje Hoveniers B.V.
8.9 10

Top

| Datum: 27-05-2018

Een mooie beton/hout schutting laten plaatsen door GroenRijk. Vanaf het begin goed contact en erg blij met het resultaat.
Haantje Hoveniers B.V.
8.7 10

Betrouwbaar bedrijf wat haar afspraken nakomt!

| Datum: 13-05-2018

Een echte aanrader! Door de kwaliteit van werk is het aan te bevelen om dit bedrijf tijdig in te schakelen vanwege de langere inplantermijn in de zomer. Goede “after sale service”.