Recensies weergeven in volledig scherm >>>

BK Tuinen

Gemiddeld: 8.9 - 22 recensies

BK Tuinen
9 10

Zeer tevreden: meedenken, kwaliteit, fijn personeel

| Datum: 30-08-2018

Het ontwerp van de tuin is door een tuinarchitect gedaan, erg origineel en met optimale gebruikmaking van de beschikbare ruimte. Wij zijn erg blij met het resultaat. Een fantastische tuin voor onze zoon om in te spelen, het evenwichtige gebruik van hout en steen zorgt ervoor dat de uitstraling toch heel natuurlijk is. Het personeel gaat secuur te werk en is sympathiek in de omgang. Top!
BK Tuinen
9 10

Uitstekend werk - meedenken bij het ontwerpen : fijn personeel

| Datum: 10-08-2018

Er werd bij het ontwerp goed meegedacht. Het aangedragen alternatief was veel beter dan wat wij in gedachten hadden. Het werk werk uitstekend uitgevoerd door vakkundig personeel dat bijzonder plezierig in de omgang was. Aanrader!
BK Tuinen
8.9 10

Zeer tevreden

| Datum: 29-03-2018

Zeer tevreden over de tuin die is aangelegd. Tijdens het werk is er ruimte voor overleg en aanpassing. Ook was men zeer flexibel toen er andere tegels werden geleverd dan gedacht.
BK Tuinen
8.3 10

Goede voorbereiding maakt top resultaat!

| Datum: 01-02-2018

Na de verbouwing van ons huis moesten we 'íets met de achtertuin', niet onze specialiteit maar gelukking wel die van BK Tuinen! In de zomer zijn we begonnen met ontwerpen en 6 maanden en meerdere wijzigingen later, was het werk in 2 weken gedaan. Het zijn harde werkers die hun vak goed kennen, een beetje sneeuw of regen maakt ze niet uit. Aanpassingen tijdens de werkzaamheden zijn geen probleem en worden in overleg opgepakt. Wij zijn erg blij met onze keuze voor BK Tuinen en zullen ze zeker terugzien.
BK Tuinen
9.7 10

Spoedklus super gerealiseerd

| Datum: 14-11-2017

In het hoogseizoen kwamen we met een spoedklus. Dit is direct opgepakt en uitgevoerd. Super!
BK Tuinen
9 10

Zeer tevreden

| Datum: 04-11-2017

We zijn erg tevreden. BK tuinen denkt goed mee en communicatie is prettig. Wijzigingen op het laatste moment zijn geen probleem en worden netjes en in goed overleg aangepakt. Ze werken netjes en aan alle details wordt gedacht. De afwerking kan bijna niet beter.
BK Tuinen
8.7 10

Erg goed

| Datum: 19-10-2017

Van de zomer heeft BK tuinen bij ons de tuin aangelegd. En wat is het mooi geworden. Vakbekwame hoveniers. Denken goed mee. Leuk in de omgang. Wij schakelen BK tuinen zeker weer in om de rest van de tuin verder aan te leggen (planten etc)
BK Tuinen
9.3 10

Uiterst vriendelijk en meedenken

| Datum: 19-10-2017

Na mijn verhuizing weer contact opgenomen met de mensen van BK Tuinen. Erg tevreden over de tuin van t vorige huis dus dan is het niet moeilijk kiezen. Deze keer moesten er werkzaamheden gedaan worden in delen. Het meedenken is erg prettig , rare vragen bestaan niet en na een half woord onstaat er al een plan. Geen straf om deze mensen te bellen :-) Erg tevreden over de werkzaamheden en na 3 klussen is de tuin zoals hij moet zijn.
BK Tuinen
9 10

Creatieve en betrouwbare meedenker met focus op de klantvraag en kwaliteit

| Datum: 20-07-2017

Bert Keurhorst heeft onze voortuin aangelegd. Wij hebben de samenwerking met Bert Keurhorst en zijn mensen als zeer prettig ervaren. We kregen een creatief en deskundig advies in de vorm van een uitgewerkt ontwerp voor onze tuin waar we meteen enthousiast over waren. Bert Keurhorst heeft goed naar onze wensen geluisterd en daar invulling aan gegeven. We hebben een prachtige voortuin en ook voor de achtertuin zullen bij advies Bert vragen daar invulling aan te geven. Je merkt dat Bert de wens van de klant vertaald in een creatief plan waarbij kwaliteit voorop staat. Kortom wij zijn heel tevreden en kunnen hem aanbevelen.
BK Tuinen
9.1 10

Prachtig ontwerp, puike uitvoering, prima hovenier

| Datum: 24-06-2017

We hebben onze achtertuin in zijn geheel laten renoveren. Alles eruit en een compleet nieuwe tuin erin. Een betere hovenier hadden we ons niet kunnen wensen. We zijn erg tevreden over onze tuin, de mensen die hem aangelegd hebben, de aandacht en het enthousiasme die we hebben ervaren. Ze hebben vakwerk opgeleverd. Het ontwerp komt dan ook prachtig tot zijn recht. Natuurlijk kwamen we een aantal onverwachte dingen tegen. Die zijn soepel en naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook de nazorg is goed geregeld. We hadden een dream team. Niels de noeste werker, doorzetter en boom-expert, Arjan met zijn oog voor perfectie, Richard de pragmaticus. Zoekt u een goede hovenier? Zoek niet verder, u hebt hem gevonden!
BK Tuinen
8.7 10

Goed

| Datum: 29-05-2017

BK - tuinen levert kwaliteit. komt afspraak na en is klantvriendelijk.
BK Tuinen
9 10

Mooi ontwerp

| Datum: 12-04-2017

BK tuinen heeft van onze achtertuin een mooie luxe en strakke omgeving gemaakt precies zoals we in gedachten hadden! Het is een serieus bedrijf, wellicht iets duurder dan andere aanbieders maar je krijgt zeker waar voor je geld.
BK Tuinen
9.1 10

Mooi ontwerp! Goed uitgevoerd.

| Datum: 29-03-2017

De samenwerking verliep heel plezierig. Er werd goed overlegd. We hadden ons geen beter bedrijf kunnen wensen!
BK Tuinen
9.3 10

Goed advies en uitstekende uitvoering.

| Datum: 18-03-2017

Tuin renovatie waarbij ruim 20 meter sparren (hoogte 8 mtr) zijn afgevoerd en vervangen door een prachtige schutting met laurier leibomen. Drie vakmannen hebben dit binnen een week met een prachtig resultaat gerealiseerd. Minimale overlast en super klantvriendelijk.
BK Tuinen
8.7 10

Erg prettig hoveniersbedrijf, met goede ideeën, betrouwbaar en fijne mensen

| Datum: 20-01-2017

BK Tuinen heeft voor ons de tuin ontworpen, aangelegd en zij onderhouden de tuin nu ook voor ons. Bij de aanleg luisterden zij goed naar onze wensen en hebben een verrassend en mooi ontwerp gemaakt (inclusief bestrating). Tijdens de aanleg zijn zij vele dagen om ons huis bezig geweest, maar we hebben daar totaal geen last van gehad. Sterker nog, zij hoorden er gewoon een beetje bij. Werkten heel netjes en plezierig, als er toch iets anders werd, werd het overlegd en we zijn alleen positief verrast. De tuin is in januari aangelegd en al in hetzelfde jaar stond de tuin erg mooi in bloei (je had niet het idee in een tuin te zijn die net was aangelegd). Ook het onderhoud wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd.
BK Tuinen
9 10

Zeer tevreden!

| Datum: 01-12-2016

Goede uitleg, denken goed mee. Alles snel geregeld, heel erg klant vriendelijk, alles keurig opgeruimd en heel mooi werk afgeleverd.
BK Tuinen
9 10

Zeer tevreden

| Datum: 13-11-2016

Ik ben erg tevreden over het werk. Voor en achtertuin en 2 schattingen. er is top werk geleverd door de mannen van BK Tuinen.
BK Tuinen
8.1 10

zeer goed

| Datum: 06-10-2016

Aanleg nieuw terras. Later snoeien van bomen.
BK Tuinen
7.7 10

een mooi eindresultaat

| Datum: 02-10-2016

voor-, zij-, en achtertuin zijn opnieuw ingericht, gedeeltelijk gebruik makend van bestaande beplanting en stenen en gedeeltelijk nieuw. We zijn er zeer tevreden over het eindresultaat , maar we waren wel wat teleurgesteld over de eindafrekening. Meer/minder werk waarbij naar ons inzicht erg naar de opdrachtnemer is toegerekend
BK Tuinen
8 10

Tevreden.

| Datum: 29-09-2016

Prachtig werk geleverd.
BK Tuinen
9 10

Uitstekend!

| Datum: 31-08-2016

BK Tuinen
10 10

Uitstekend werk

| Datum: 09-05-2016

Zeer tevreden over de aanleg,het meedenken en de persoonlijke betrokkenheid. Deze mensen hebben plezier in hun werk!