Recensies weergeven in volledig scherm >>>

TuinHolland

Gemiddeld: 8.6 - 13 recensies

TuinHolland
2.1 10

Zeer Slecht!!!!

| Datum: 22-07-2019

Eigenlijk voor mijn geen ENKELE ster waard!! Begrijp ook niet dat zo'n hovenier aangesloten kan zijn bij een organisatie zoals Tuinkeur. Achteraf veel te duur vergeleken met andere hoveniers. Slecht vakmanschap slechte service en totaal onbekwaam. Kunstgras wat schuin is afgesneden en na 1 jaar zelfs ook nog krimpt. Tegels die stuk zijn. Terras wat binnen 1 jaar gaat verzakken. Puur op de borders. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelfs na juridische stappen totaal geen verantwoording nemen. Ik wil via deze weg iedereen behoeden voor zijn prutswerk!!
TuinHolland
9.4 10

Hovernier in hart en nieren

| Datum: 08-10-2018

Wij hebben afgelopen lente Bas voor de tweede maal ingeschakeld om onze tuin te doen. De eerste keer was een jaar geleden in ons oude huis, waar we ontzettend veel plezier hebben gehad van Bas z'n ontwerp en uitvoering van het tuinontwerp. Bij ons nieuwe huis was een verwaarloosde tuin aanwezig waar we graag weer met net zoveel plezier in wilden zitten. Wederom waren we enorm blij met Bas z'n ontwerp en de eigen input die we erin nog konden verwerken. Dit samenspel maakt het echt ónze tuin. De uitvoering verliep niet helemaal zonder slag of stoot, maar ondanks enkele tegenslagen wist Bas telkens het vraagstuk positief op te lossen. Hij heeft er weer een geweldige tuin voor ons van gemaakt. Zouden we weer een hovenier nodig hebben, dan hoeven we niet te zoeken naar een ander. Bas, bedankt!
TuinHolland
9 10

Wij zijn erg tevreden over TuinHolland en kunnen deze hovenier zeker aanraden.

| Datum: 17-06-2018

Hij heeft onze wensen goed in kaart gebracht en dit heeft geleidt tot een super mooi eindresultaat, waarvan wij nog jaren kunnen gaan genieten.
TuinHolland
9 10

Zeer tevreden

| Datum: 10-01-2018

Bas en Jelle zijn vakmensen die prima werk hebben afgeleverd. Weten precies wat de klant wil en doen dit met veel enthousiasme. Oprit en delen van voor en achtertuin bestraat.
TuinHolland
9.6 10

Fijne communicatie, creatieve ideeën, geweldig resultaat!

| Datum: 27-05-2017

Wij kwamen Bas van TuinHolland tegen op Google, waar we zochten naar een hovenier die onze voor- en achtertuin kon renoveren. Uitgangspunt was dat wij compleet ontzorgd wilden worden, dat alles voor ons geregeld zou zijn en we zelf alleen maar hoefden toe te kijken. Tevens wilden we een hovenier die voor ons een plan zou uittekenen, gebruik makend van onze ideeën, maar daarnaast ook zelf input gevend over hoe dingen anders, mooier, handiger, speelser of leuker konden. Ons eerste contact met Bas was een telefoontje naar aanleiding van een email van ons voor meer informatie over zijn diensten. We hebben toen kort onze ideeën en plannen doorgenomen en een afspraak gemaakt voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Bas was netjes op tijd bij ons en nam uitgebreid de tijd om onze plannen door te nemen. Hij stelde ook vragen om onze voorkeuren en smaak te leren kennen. Op basis van onze schetsen voor de tuinen, zijn eigen ideeën en een budgetindicatie ging hij aan de slag om een schets te maken en deze, samen met een gedetailleerde offerte, nam hij mee naar ons tweede gesprek. Wij waren inmiddels zo enthousiast geworden dat we eigenlijk al gelijk akkoord wilden geven. Wat we helemaal te gek vonden was zijn idee om het terras in twee "zones" te verdelen, eentje voor de tuinset en eentje voor de loungebank, en de loungebank niet op tegels maar op een houten vlonder te plaatsen. Het hout wat Bas hiervoor in gedachten had was echt een schot in de roos, zo gaaf! Helemaal met de verlichting die hierin aangebracht zou worden en de harmonicadoeken met dikke houten palen als zonwering, zou dit onderdeel het pronkstuk van onze tuin zijn. De start van werkzaamheden volgde drie weken later. Stipt op tijd stonden Bas en zijn mensen op de stoep om te starten met het leeghalen van de oude tuin. Wij zorgen voor de koffie met wat lekkers, zij deden de rest. De werkzaamheden vorderden netjes volgens plan en langzaam namen de nieuwe tuinen vorm aan. Hierbij was het steeds mogelijk om kleine aanpassingen op het originele plan te bespreken en, waar mogelijk, ook toe te passen. Om het geheel af te maken en mijn vrouw ook te verrassen had ik, op aanraden van Bas, ook twee Canadian Deckchairs voor in de tuin besteld. Deze hebben ze ook voor ons in elkaar gezet en dit maakte de tuinen echt helemaal af! Wij zijn enorm tevreden over de gang van zaken bij TuinHolland en de werkzaamheden die zijn verricht. Bas en zijn mensen zijn prettig in de omgang, werken goed op schema en zijn flexibel en, erg belangrijk, enthousiast. Wij raden iedereen aan om voor een nieuwe tuin zeker eens bij TuinHolland te informeren!
TuinHolland
8.9 10

Enthousiaste tuinman, met leuke ideeën. Creëert een standaard tuin tot iets bijzonders.

| Datum: 22-04-2017

Wij wilden onze tuin laten opknappen, maar wisten niet precies hoe. Bas deed een aantal leuke en interessante voorstellen. Het werk werd vakkundig en snel gedaan. Door een goede planning konden wij snel van onze nieuwe tuin genieten.
TuinHolland
9.3 10

Uitstekend

| Datum: 27-01-2016

Bij ons is een nieuwe steiger aangelegd. Werk is prima gedaan. Goed overleg gehad en alles ook nagekomen. Wij kunnen TuinHolland zeker aanraden.
TuinHolland
10 10

Perfecte tuin

| Datum: 26-11-2015

De tuin die door TuinHolland is ontworpen en uitgevoerd is precies geworden wat we hadden gewild. De communicatie met Bas was zowel tijdens de ontwerp fase als tijdens de aanleg van de tuin erg plezierig. Hij had goede ideeën en wist onze wensen prima te vertalen in een concreet plan. De benedenverdieping van ons huis en de tuin (voor en achter) vormen nu een perfect geheel. We zijn er erg blij mee en we kunnen zonder enig voorbehoud TuinHolland aanraden aan iedereen die iets bijzonders van zijn tuin wil laten maken. Bedankt Bas!
TuinHolland
10 10

Gepassioneerde hovenier in hart en ziel

| Datum: 04-11-2015

TuinHolland heeft bij ons de tuin helemaal aangepakt. We hebben de tuin met 10 kuub zand op moeten hogen. Door de contacten die Bas van TuinHolland heeft had hij een handige vrachtwagen geregeld waardoor we het zand konden 'tappen' en we dus veel sneller klaar waren. Bas heeft ook de schutting gezet, betegeld, een vlonder gelegd (steenschotten, super gaaf!) en de beschoeiing aangebracht. Samen met Bas zijn we planten wezen uitzoeken op een zaterdagochtend om zodoende snel te kunnen poten. Voor de rest altijd op tijd (soms zelfs nog eerder dan op tijd) en komt goed z'n afspraken na! Kortom; een top hovenier met goed advies, creatieve ideeën en goed materiaal! Ga zo door Bas!
TuinHolland
8.3 10

Prima hovenier met hart voor zijn werk/vak!

| Datum: 28-10-2015

Bas heeft bij ons de tuin geheel veranderd en schuttingen met verlichting geplaatst. Bas is erg enthousiast en denkt met de klant mee. Heeft leuke ideeën voor veranderingen. Ook naar eigen inbreng wordt geluisterd. Werkt zeer secuur, en tussendoor kan je nog zeggen dat je het toch net iets anders wilt. En dat is allemaal geen probleem. Eindresultaat kan zo in de catalogus. Wij zijn er erg blij mee.
TuinHolland
8.6 10

prima werk geleverd

| Datum: 15-10-2015

Tuin Holland heeft bij ons de schoeiing vervangen. De oude is weggehaald en er is een nieuwe en zwaardere geplaatst.
TuinHolland
8.1 10

prima werk

| Datum: 12-10-2015

Bas kwam bij ons een coniferenhaag van 34 mrt terugsnoeien en strak maken. Dat is prima gelukt. De haag staat er weer mooi bij en de takken zijn netjes opgeruimd achteraf. Sympathieke man, is op tijd aanwezig en communiceert makkelijk.
TuinHolland
9 10

Prima werk gelverd

| Datum: 03-07-2015

Inhoud recensie: