Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Tuin & Ontwerp Arthur Westerman

Gemiddeld: 9.5 - 13 recensies

Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
10 10

Uitstekend!

| Datum: 07-10-2015

Wij zijn ongelofelijk blij met de hulp van Arthur Westerman bij het vernieuwen van ons terras. Mijn man loopt, door zijn ziekte, slecht. We hebben nu een prachtig vlak terras waar we erg van genieten.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
9.6 10

Uitstekend!

| Datum: 23-08-2015

Arthur en zijn mannen leveren altijd goed werk. Zowel over de aanleg als over het onderhoud zijn we zeer tevreden. Afspraken worden nagekomen en de lijnen zijn kort. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
8.9 10

dik tevreden

| Datum: 05-06-2015

Een mooie en goed verzorgde tuin geeft altijd blije gezichten. Dat is bij ons het geval en dat komt door de beleving en het vakmanschap van Arthur en zijn medewerkers. Wij hebben onze tuin 2 jaar geleden een face-lift (vervangen terras, bestrating, gazon en bomen) laten geven en mede door de inbreng van Arthur zijn wij heel tevreden als wij in onze tuin zitten. Vooral in deze tijd is het heel prettig als je nog als KLANT behandeld wordt. Wij en de tuin hopen nog vele jaren van de diensten van Arthur gebruik te mogen maken. Fam. van Ommen .
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
9.9 10

Goed tot uitstekend

| Datum: 20-05-2015

Ik heb het werk van Arthur Westerman en zijn medewerkers als professioneel en zorgvuldig ervaren. Er was sprake van een plezierig en open contact over de mogelijkheden en de uitvoering van de werkzaamheden. Er is goed geluisterd naar mijn (aanvullende) wensen. Ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
10 10

Uitstekend

| Datum: 16-05-2015

Tuin & Ontwerp Arthur Westerman heeft onze tuin voorzien van nieuwe beplanting, tuinverlichting en op ons verzoek van kunstgras. Over het eindresultat zijn wij zeer tervreden. De tuin is aangelegd volgens afspraak en binnen het gestelde budget. Ook op basis van de garantie zijn die paar plantjes die niet opkwamen kosteloos vervangen voor nieuwe. Professioneel bedrijf waar eerlijk zaken mee te doen is.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
9.7 10

Zeer goed

| Datum: 08-03-2015

Wij hebben Arthur leren kennen als iemand die onze wensen over de tuin op zeer vakbekwame wijze weet te vertalen naar een praktische invulling. Bij het maken van het ontwerp Heeft Arthur ook aandacht gehad voor de interieurstijl bij ons, zodat het ontwerp mooi aansluit bij het huis en onze smaak. Onze tuin voelt dan ook echt aan als een eigen tuin. De werkzaamheden worden vlot en goed uitgevoerd, waarbij ook nog - tussen neus en lippen door - adviezen over onderhoud van planten wordt gegeven.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
10 10

Uitstekend

| Datum: 28-02-2015

De vakmanschap van Arthur en zijn personeel vinden wij terug in ruime en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Tijdens de aanleg is met al onze wensen rekening gehouden en ook de nazorg is voortreffelijk. Het drie maandelijkse onderhoud wordt perfect gedaan door Arthur en zijn personeel. Wij zij zeer tevreden. Wie zijn tuin aan wil laten leggen door een vakbekwame hovenier die ook nog eens op zeer plezierige wijze met zijn klanten omgaat is bij Arthur aan het best denkbare adres.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
10 10

Vakkundig bedrijf dat goed luistert naar de wensen van de klant en die perfect invult.

| Datum: 26-02-2015

Heeft de voortuin perfect onderhoudsvriendelijk gemaakt naar de wensen die wij hadden. Heeft ons geadviseerd over beplanting. Hebben op vakkundige wijze de coniferenhaag in de achtertuin vervangen door een schutting. Zijn heel blij met het geleverde werk.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
8 10

heel tevreden

| Datum: 25-02-2015

Toen wij in Hellevoetsluis kwamen wonen, waren we op zoek naar een hovenier. Wij hebben toen het bedrijf Pimpernel in de arm genomen, en Arthur heeft toen het ontwerp gemaakt, en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Echter na een aantal jaren, hebben wij de tuin laten renoveren door Arthur, en dit is op een fantastische manier gebeurd, men werkt netjes, materiaal gebruik is perfect, kortom wij zijn dan ook dik tevreden met dit bedrijf.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
9.7 10

Uitstekend

| Datum: 25-02-2015

Dankzij het vakmanschap van Arthur genieten wij al anderhalf jaar van een heerlijke, ruime en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Tijdens de aanleg is met al onze wensen rekening gehouden en ook de nazorg is voortreffelijk. Wie zijn tuin aan wil laten leggen door een vakbekwame hovenier die ook nog eens op zeer plezierige wijze met zijn klanten omgaat is bij Arthur aan het best denkbare adres.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
9.3 10

Goed.

| Datum: 21-02-2015

We hadden zelf in grove lijnen een tuinontwerp gemaakt voor onze nieuwbouwtuin en Arthur heeft ons geholpen met het kiezen van de juiste planten. Hij en zijn medewerkers hebben de tuin met vijver voor ons aangelegd, waar we heel tevreden over zijn. Bij problemen wordt er altijd meegedacht en goed advies gegeven.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
8.3 10

Tuin & Ontwerp Arthur Westerman heeft voor ons een prachtige compleet nieuwe tuin ontworpen waarvan we inmiddels al heel veel hebben kunnen genieten. Ook is er in het ontwerp fantastisch gewerkt met hergebruik van de bestaande bestrating materialen die nog van goede kwaliteit waren. Enkele problemen die na de aanleg nog ontstonden, zijn bijzonder goed opgepakt en uiteindelijk in gezamenlijk overleg ook naar volle tevredenheid weer opgelost.
Tuin & Ontwerp Arthur Westerman
10 10

Goed

| Datum: 19-02-2015

Het bedrijf van Arthur Westerman met zijn medewerkers werk volgens de gemaakte afspraken ze komen 1 maal per 3 maanden het onderhoud aan de tuin op de afgesproken wijze doen en als het nodig is vervangen zij de planten en ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.