Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Van Duren Groenservice

Gemiddeld: 9.3 - 86 recensies

Van Duren Groenservice
9.4 10

Betrokken, meedenkende rustige hovenier

| Datum: 12-03-2019

Zeer tevreden over de totale zorg van ontwerp tot uitvoering
Van Duren Groenservice
9.7 10

Super service

| Datum: 20-01-2019

Supernetjes werk geleverd. Vriendelijk, behulpzaam. En zelfs op het laatste moment wijzigingen worden meteen opgepakt.
Van Duren Groenservice
9.3 10

Zeer correcte en betrouwbare ondernemer, vakkundig, harde werker, goed personeel, prijs-kwaliteit uitstekend

| Datum: 09-12-2018

Ondernemer komt zijn afspraken na+ is op tijd, en werkt zeer efficiƫnt, en levert een uitstekende kwaliteit.
Van Duren Groenservice
9 10

Goed

| Datum: 30-11-2018

Voor ons was Robin geen bekende, maar zijn samen tot een goed resultaat gekomen. Eerst onze wensen besproken, Robin kwam met een idee met een duidelijke offerte. Alles verliep goed en volgens afspraak.
Van Duren Groenservice
9.1 10

Goed en vakbekwaam advies na goed geluisterd te hebben naar klantwensen.

| Datum: 30-11-2018

Advies goed in de praktijk uitgevoerd rekeninghoudend met omgeving, grondsoort en ondergrond. Tevens planteigenschappen in alle seizoenen goed tot zijn recht laten komen.
Van Duren Groenservice
10 10

Perfect!

| Datum: 23-11-2018

Robin kwam met een tekening waar we zelf nog helemaal niet aan gedacht hadden. Hij maakte hier zelfs een filmpje van, zodat de tekening meer zou gaan spreken. Het zag er geweldig uit. Doordat hij heel goed had geluisterd wat we graag zouden willen in onze tuin liep het voortraject naar realisatie vlekkeloos. Afspraken kwam hij perfect na, materialen waar hij mee kwam waren meteen goed, voorstel van planten waren super en het idee m.b.t sfeer was helemaal topšŸ‘Œ. Al helemaal enthousiast voordat we zouden gaan starten! Ook bij de realisatie was hij weer netjes op tijd en had de benodigde spullen bij. Er werd hard gewerkt en vooral door gewerkt. Personeel liet zich niet afleiden en we hebben ze niet kunnen betrappen op onveilige werksituaties. Na een paar dagen zag de tuin er super uit. Afspraak was dat Robin nog zou komen voor de oplevering. En ook hier is hij zijn afspraak weer perfect nagekomen. We hebben meteen gevraagd of hij ook nog een tekening wil maken voor onze voortuin. Wij kunnen ons niet anders voorstellen dan dat hij dit met zijn team weer netjes (perfect) gaat verzorgen. Robin had zelfs een BBL-er in dienst. Mooi dat hij iemand de kans geeft om het hoveniersvak te leren! Kost hem tenslotte ook tijd en geld. Bedankt Robin!
Van Duren Groenservice
8.9 10

Beter kan niet!

| Datum: 22-11-2018

Afspraken worden netjes nageleefd en ook met zorg uitgevoerd. Klantvriendelijk zijn ze zeker en zelfs voor de buren en mensen rondom wordt oor gezorgt. Alles netjes opgeruimd, wanneer er iemand last kan krijgen ( bijv. Buren) krijgen hun een kaartje in de brievenbus met saarbij alvast de verontschuldigingen! Dit soort kleine dingetjes zie je tegenwoordig in geen enkel bedrijf meer voorkomen! Dikke aanrader wat betreft mij! Beplanting zelf gedaan want we willen alleen 2 grassoorten in de bakken hebben. Ontwerp zelf gemaakt! Van duren heeft dit ook netjes zoals wij het ontworpen hebben gemaakt. Wij zijn geen tuiniers, vandaar dat we het qua groen en beplanting simpel hebben gehouden. Schutting, bestrating en de vakken voor Van Duren! Super blij dat we Van Duren hebben gekozen als onze man voor de tuin!
Van Duren Groenservice
8.6 10

Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na. Deskundig

| Datum: 22-11-2018

Meer dan prima
Van Duren Groenservice
8.1 10

goed

| Datum: 17-11-2018

Robin is altijd goed te bereiken en komt met leuke creatieve ideeƫn voor de tuin. Hij let op wat je wensen zijn en helpt bij het uitkiezen van de materialen.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Zeer positief

| Datum: 29-10-2018

Bij de koop van onze woning waren we gelijk gecharmeerd van het ontwerp van de achtertuin die enkele Jaren geleden door van Duren Groenservice is aangelegd. Vandaar dat we bij het uitbesteden van de aanleg van onze voortuin contact hebben opgenomen met Robin van Duren. Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we onze ideeĆ«n met hem gedeeld. Wij hebben bij hem aangegeven dat de tuin onderhoudvriendelijk moest worden en vooral niet ā€œ standaardā€. Hij kwam met het idee om met cortenstaal te werken. Hier waren we gelijk enthousiast over. Bij het bespreken van de offerte werd ons meteen duidelijk hoe het er in de toekomst zou gaan uitzien. Een helder plantenoverzicht met alle bijbehorende informative werd erbij geleverd. Robin komt zijn afspraken Keurig na. Je kunt er bijna de klok op zetten! De uitvoering van de werkzaamheden verliep geheel volgens planning. Het eindresultaat mag er zijn. Wij zijn er erg tevreden over. Ook de eindoplevering en nazorg vinden we erg belangrijk. Van Duren Groenservice krijgt van ons een zeer goede waardering en we zullen dit bedrijf zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.
Van Duren Groenservice
8.3 10

Top service en klantvriendelijk

| Datum: 22-10-2018

Duidelijke offerte, tijdens de werkzaamheden zijn aanpassingen altijd mogelijk. Klantvriendelijk. Na de werkzaamheden wordt alles weer netje opgeruimd.
Van Duren Groenservice
8.9 10

Goed

| Datum: 04-10-2018

We werden goed en vakkundig geholpen. De communicatie was duidelijk, afspraken werden goed nagekomen en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Van Duren Groenservice
9 10

We zijn heel blij met onze nieuwe tuin!

| Datum: 27-09-2018

Na 25 jaar was onze tuin toe aan een metamorfose die dhr.v.Duren geheel heeft waargemaakt! De tuin is geheel leeg gehaald door hun en op een heel nette wijze waardoor wij er totaal geen hinder van hadden. Alles volgens afspraak. De aanleg van de nieuwe tuin is met veel aandacht gedaan. We zijn er elke dag heel blij mee dat fa.v.Duren dit mooie resultaat heeft waargemaakt.
Van Duren Groenservice
7.9 10

Uitstekend

| Datum: 03-07-2018

Duidelijke en goede offerte, snel een afspraak kunnen maken en werkzaamheden binnen deadline uitgevoerd. Zeer klantvriendelijk en goede service.
Van Duren Groenservice
9.3 10

Vakkundig, betrouwbaar en een vriendelijke prijs!

| Datum: 01-07-2018

Wij hebben onze voortuin opnieuw laten aanleggen en beplanten door Van Duren Groenservice en aan de achterkant een border laten maken en beplanten. Wij zijn zelf geen tuiniers, dus wilden zelf zo min mogelijk omkijken hebben naar de herinrichting van de tuin. Dan ben je bij Robin aan het juiste adres! Hij heeft veel vakkennis in huis, komt met een mooi en gedegen ontwerp en regelt alles. Ook de communicatie is goed: komt hij onverhoopt iets later, dan laat hij dat altijd weten. En indien nodig werkt hij zelfs tot tien uur 's avonds door. De tuin ziet er prachtig uit en dat ook nog eens tegen een hele faire prijs. Top!
Van Duren Groenservice
10 10

Uitstekend!

| Datum: 27-06-2018

Mooie speelse voortuin aangelegd
Van Duren Groenservice
9.7 10

Betrokken, meedenkende rustige hovenier

| Datum: 23-06-2018

Doet er alles aan om klant te helpen.
Van Duren Groenservice
9.4 10

Prima afgewerkt, komt zijn afspraken na, mooi eindresultaat

| Datum: 07-06-2018

Nieuw gras gemonteerd, schutting geplaatst en blokstenen border gemaakt
Van Duren Groenservice
9.6 10

Verwijderen "oude" beplanting en bestrating. Aanleggen verhoogde border, nieuw terras aanleggen, in voortuin bestrating aanpassen met gebruiken van "oude" materialen uit achtertuin.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Prettige samenwerking en duidelijke afspraken te maken. Goed bereikbaar en snelle terugkoppeling

| Datum: 23-05-2018

Zoals boven omschreven. Vakman.
Van Duren Groenservice
9 10

Heel goed.

| Datum: 16-04-2018

Prettig en bescheiden in de omgang; komt afspraken na. Komt ook zo nodig gratis kijken en adviseren. Moet met apparatuur door mijn huis (ik heb geen achterom) en doet dat heel zorgvuldig.
Van Duren Groenservice
10 10

UItstekend

| Datum: 04-04-2018

Prima werk van Robin van Duren Groenservice. Aanleg achtertuin. Leggen van graszoden en planten van diverse planten. Alles in goed overleg. Prima voorlichting omtrent planten e.d. Zeker de moeite waard om te kiezen voor van Duren Groenservice
Van Duren Groenservice
10 10

In een woord super. Robin komt zijn afspraken na, heeft veel kennis en levert goed werk.

| Datum: 02-04-2018

We hebben al een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Van Duren Groenservice en zijn erg tevreden.
Van Duren Groenservice
9.1 10

Prima werk geleverd

| Datum: 08-03-2018

Nieuwe schutting geplaatst zoals afgesproken en ook het tijdstip wanneer dit uitgevoerd zou worden
Van Duren Groenservice
10 10

Werden netjes gebeld dat afspraak half uurtje later werd en was stipt dat half uurtje later aanwezig

| Datum: 27-11-2017

Snel en goed snoeiwerk. Omzagen boom gebeurde ook vakkundig. Erna werd alles netjes afgevoerd enopgepoetst achtergelaten.
Van Duren Groenservice
8.1 10

Goed gewerkt we zijn tevreden.

| Datum: 24-11-2017

Goed werk geleverd. Mag een volgende keer terug komen.
Van Duren Groenservice
9.1 10

heeft prima werk geleverd

| Datum: 14-11-2017

erg goed met Robin kunnen samenwerken betreffend plan en uitvoering we zijn heel tevreden
Van Duren Groenservice
9.6 10

Toppie

| Datum: 11-11-2017

Van duren Groenservice leverd altijd top werk Ga zo door !!
Van Duren Groenservice
8.6 10

Heel Goed!

| Datum: 05-11-2017

Mooi ontwerp, helder voorstel en afspraken, goed werk afgeleverd en een mooi resultaat
Van Duren Groenservice
9.1 10

De belofte in de offerte over 'een zorgeloze tuin in 2017' is helemaal waargemaakt. Score: 9.5

| Datum: 31-10-2017

Voor het eerst dit jaar gebruik gemaakt van de dienstverlening 'periodiek onderhoud' door van Duren. Voor een vast bedrag per maand werd de tuin bijgehouden. Voor mij een echte uitkomst. De tuin zag er na elke 'beurt' weer prima uit. Van Duren meldde zich zelf wanneer hij kwam (1x per maand), afspraken over tijd en acties werden goed nagekomen, ook als ik eens niet zelf aanwezig was. Kortom, erg tevreden.
Van Duren Groenservice
9.4 10

Prima werk geleverd

| Datum: 31-10-2017

Het ruimen van mijn coniferen en het klaarmaken zodat er een schutting geplaatst kan worden is perfect gedaan door Robin Alle coniferen zijn door Robin ook afgevoerd inclusief materiaal zoals tegels, hondenhok en nog meer. Hierna heeft hij de tuin geegaliseerd zodat hij in de winter kan gaan nadenken over mijn nieuwe tuinaanleg, welke in het voorjaaar 2018 gaat gebeuren
Van Duren Groenservice
9.1 10

Een echte vakman die zijn afspraken nakomt.

| Datum: 23-10-2017

Een echte vakman, geeft goed advies, komt zijn afspraken na en prijs/kwaliteit is top??
Van Duren Groenservice
8.3 10

Zeer goede service.

| Datum: 17-10-2017

Zeer goede service en vriendelijk, komt altijd zijn afspraken na, en weet mensen ook te helpen met goede tips en in de winter maanden met de gladheid te bestrijden. Heb er al jaren plezier van, en hoop dit nog jaren te mogen.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Goed werk geleverd, tuin ziet er prachtig uit

| Datum: 30-09-2017

We hadden zelf al een idee wat we wilden en Robin is hier mee aan de slag gegaan. Heldere offerte en duidelijke afspraken werden er gemaakt. Voor vragen is hij altijd goed bereikbaar. Binnen een week is onze tuin aangelegd en we zijn er heel erg blij mee, het ziet er netjes uit!
Van Duren Groenservice
9.3 10

Zeer goede hovenier.

| Datum: 12-09-2017

Zeer goed!
Van Duren Groenservice
9.6 10

Super service en leverd kwaliteit!

| Datum: 05-08-2017

Van Duren Groenservice heeft bij ons het grondwerk en de bouw van een fietsenhok geleverd. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Het is een vakman die het 100% perfect wilt afleveren voor de klant, en komt gemaakte afspraken ook na. Mochten we in de toekomst weer een tuinproject hebben, dan zal ik zeker Van Duren Groenservice hier voor benaderen.
Van Duren Groenservice
9.4 10

Hovenier die begrijpt wat ik bedoel

| Datum: 17-07-2017

We hadden zelf al een plan in gedachte. Van Duren Groenservice kon daar in mee gaan en snapte direct wat onze bedoeling was. De tuin aanleggen in fases was geen enkel probleem wat bij anderen hoveniers op wat weerstand stuitte. De eerste fase is gereed. de realisatie van een strak vorm gegeven plantenbak met daarin verwerkt siergrassen. Fase twee van dit gedeelte wordt het in het najaar planten van enkele leibomen die ons hopelijk in de komende jaren de benodigde schaduw gaat geven op ons terras dat pal op het zuiden ligt. Wij hadden absoluut geen idee of onze tuin wel geschikt zou zijn voor onze plannen. We zijn door Robin zeer goed geadviseerd over de planten keuze en de keuze van de leibomen die we gaan plaatsen passend binnen onze tuin. Daarmee is de tuin nog niet af. Ook voor onze volgende fase in de tuin zullen wij weer gebruik gaan maken van de service en adviezen van Van Duren Groenservice. Een hard werkende hovenier met verstand van zaken. Mocht je een tuin willen verbouwen of aanleggen dan raad ik Van Duren Groenservice aan. Het was voor ons de juiste een keuze.
Van Duren Groenservice
9.3 10

Top!

| Datum: 13-07-2017

We zijn super blij met onze nieuwe achtertuin. Ze hebben ,ondanks het hele warme weer ,hard gewerkt aan het realiseren van het plan,petje af! We genieten dagelijks van de ruime ,rustige uitstraling die de tuin nu heeft.Top!
Van Duren Groenservice
9.9 10

Zeer goede vakman komt altijd zijn afspraken na, ik hoef maar te appen of te bellen krijg altijd antwoord

| Datum: 13-07-2017

Zeer goede vakman komt altijd zijn afspraken na, ik hoef maar te appen of te bellen krijg altijd antwoord Alles wordt netjes opgeruimd , echt een aanrader voor andere mensen c.q. klanten.
Van Duren Groenservice
10 10

Super goed en wij zijn 100% tevreden

| Datum: 02-07-2017

Niets op aan te merken en alleen maar positief.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Zeer correcte en betrouwbare ondernemer, vakkundig, harde werker, goed personeel, prijs-kwaliteit uitstekend

| Datum: 30-06-2017

Deze ondernemer is op tijd op het werk, komt zijn afspraken na; werkt de gehele dag door in een stevig tempo, schuwt slechte weersomstandigheden niet; kent zijn vak en werkt zijn zaken af.
Van Duren Groenservice
9.4 10

Super. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe tuin wil aanleggen, maar ook voor degenen die het onderhoud willen uitbesteden

| Datum: 23-05-2017

Afgelopen week mijn voortuin laten veranderen, Van Duren Groen luistert goed naar de wensen van de klant. Komt met ideeƫn om deze nog verder te verfraaien zonder aan te dringen. Materialen worden zo nodig hergebruikt en verwerkt in het tuinplan. Ik ben super blij met mijn onderhoudsarme voortuin. Het resultaat is precies zoals ik het in gedachten had. Ik loop nu iedere dag met een tevreden gevoel mijn tuin in.
Van Duren Groenservice
9.6 10

Zeer tevreden over aanleg van de tuin.

| Datum: 19-05-2017

prettig om met zo'n hovenier samen te werken, van a tot z alles perfect in orde gemaakt. Is zelf een perfectionist, zeker als het gaat om een offerte, boekwerk met alle omschrijvingen en plante keuze was top. Zeer aan te bevelen.
Van Duren Groenservice
9.3 10

Klantvriendelijk, flexibel en komt de afspraken na.

| Datum: 18-05-2017

Ben zeer tevreden
Van Duren Groenservice
9.9 10

Topkwaliteit

| Datum: 18-05-2017

Robin van Duren heeft bij mij het gazon gerenoveerd (nieuwe grasmatten) en de borders opnieuw aangeplant. Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van het product en de wijze waarop hij deze werkzaamheden heeft uitgevoerd. Ik zal hem zeer zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen, en bij een volgende tuinklus zal ik hem zeker als eerste raadplegen.
Van Duren Groenservice
8.7 10

TOP hovenier

| Datum: 29-04-2017

Robin is zeer vakbekwaam. Komt altijd zijn afspraken na. Is goed bereikbaar en klantvriendelijk! Kortom een TOP hovenier!
Van Duren Groenservice
9.6 10

Zeer goed

| Datum: 28-04-2017

Vakbekwaam, klantvriendelijk, komt afspraken heel goed na. levert kwaliteit. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Van Duren Groenservice
9 10

Uitstekend werk geleverd.

| Datum: 18-04-2017

Ik ben zeer tevreden, tuin ziet er weer prima uit. goede communicatie, duidelijke prijsopgave en toch nog ruimte voor wat extra service en een zeer correcte en klantvriendelijk benadering.
Van Duren Groenservice
9.5 10

Op perfecte manier project uitgevoerd.

| Datum: 15-04-2017

Tuinschutting, houten wandje, boom en heesters geleverd en geplant.
Van Duren Groenservice
9.6 10

Zeer goed. Komt altijd afspraken na.

| Datum: 31-03-2017

Deze jonge man had al zijn eigen bedrijf op 17 jarige leeftijd, zijn ouders stonden garant. Wij hebben zelf een bedrijf gehad, onze zoon heeft het overgenomen en is de 7de generatie + hofleverancier, dus wij weten wat service geven is.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Erg tevreden met het werk en uiteindelijke resultaat.

| Datum: 11-03-2017

Van Duren Groenservice heeft mooi werk geleverd. We zijn vooraf duidelijk geĆÆnformeerd over de mogelijkheden en keuze voor het materiaal. Het werk was binnen een mum van tijd klaar en het zag er netjes uit. Na afloop is er nog een opleveringsafspraak gemaakt om alles netjes af te handelen. Prima leverancier om mee samen te werken en we bevelen hem dan ook graag aan voor andere tuinklussen.
Van Duren Groenservice
9.3 10

Prima

| Datum: 25-02-2017

Aanrader voor iemand die een tuin aan wil leggen of veranderen. Afspraken nakomen en bereikbaar heid prima. Hij sluit goed aan bij de wensen van de klant
Van Duren Groenservice
9.5 10

Erg goed.

| Datum: 24-01-2017

Prettig om zaken met jou te doen!
Van Duren Groenservice
9.4 10

Robin komt zijn afspraken na. Levert top werk. grondwerk en terras leggen was perfect uitgevoerd. Geen wonder dat hij al 10 jaar bestaat. Ik heb hem dan al een paar keer aanbevolen en deze klanten zijn ook tevreden. We laten je graag weer komen voor een volgend project.
Van Duren Groenservice
9.4 10

Zeer prettige hovenier om mee samen te werken

| Datum: 02-09-2016

Robin heeft samen met zijn collega onze tuin gemaakt zoals dit de bedoeling was. Het ontwerp was er al, maar de invulling van planten en materialen hebben we samen gedaan. Hierbij is hij vakkundig, flexibel, vriendelijk en denkt mee in onze wensen en komt met alternatieven (ook als de prijs van de plant op dat moment te hoog is). Dit alles uit zich ook in het werk wat uiteindelijk opgeleverd is. Kortom een zeer tevreden klant die Van Duren Groenservice graag aanbeveelt.
Van Duren Groenservice
10 10

Prima! Heel mooi geworden!

| Datum: 10-08-2016

sluit aan bij de ideeƫn van de klant. werkt netjes en komt afspraken na.
Van Duren Groenservice
10 10

Prima! Heel mooi geworden!

| Datum: 03-08-2016

Afwatering, beklinkering, graszoden, borderbeplanting, cortenstaal. Mooi resultaat!
Van Duren Groenservice
8.5 10

Prima

| Datum: 06-06-2016

Robin heeft onze achtertuin gerenoveerd.Hiervoor een leuk,creatief ontwerp gemaakt en als zodanig uitgevoerd
Van Duren Groenservice
9.7 10

Zeer tevreden

| Datum: 07-05-2016

Voortuin ontworpen en aangelegd door Robin. We zijn zeer tevreden over ontwerp, doorlooptijd en eindresultaat
Van Duren Groenservice
8.7 10

prima goed service

| Datum: 29-04-2016

ontwerp tuin zelf gemaakt
Van Duren Groenservice
9.5 10

Prima service!

| Datum: 16-03-2016

Tuinontwerp laten maken, aanleg zelf.
Van Duren Groenservice
9.1 10

Heel goed

| Datum: 06-11-2015

Prima werk geleverd,afspraken goed nagekomen ,heel vriendelijk, prettig mee gewerkt.
Van Duren Groenservice
9.7 10

Super!

| Datum: 01-08-2015

Robin heeft bij ons de tuin volledig op de schop genomen. Vanaf het ontwerp tot oplevering ( en zelfs daarna) super service gehad. Robin luistert goed naar de wensen en maakt daar een passend design voor de tuin bij. Er wordt goed werk geleverd. Robin staat voor kwaliteit en service. Wij zouden Van Duren groenservice zeker bij andere aanraden!
Van Duren Groenservice
9.6 10

prima

| Datum: 28-07-2015

goed werk geleverd
Van Duren Groenservice
9.6 10

Uitstekend

| Datum: 28-07-2015

Prima werk geleverd
Van Duren Groenservice
9.1 10

zeer goed

| Datum: 29-06-2015

De uitgebreide offerte,de correcte afgesproken tijd, probleem oplossend vermogen,en een perfect resultaat van de werkzaamheden zorgen ervoor dat de Hr van Duren een hoge score verdiend.
Van Duren Groenservice
8.7 10

Zeer goed

| Datum: 25-06-2015

Ze hebben goed werk geleverd, vriendelijk en alles op de afgesproken dagen nagekomen.
Van Duren Groenservice
10 10

professioneel en betrouwbaar

| Datum: 12-06-2015

we hebben Robin's hulp al vaker gehad. Deze keer ging het om het ingraven van onze trampoline, het leveren van graszoden en ons oude gras nieuw leven inblazen. Alles is super gedaan..kwaliteit is super.. we zijn weer dik tevreden!!
Van Duren Groenservice
8.9 10

Van anderen gehoord dat Van Duren aan te bevelen was voor het opnieuw aanleggen van ons gazon. Alles wat wij van andere mensen hebben gehoord hebben we terug gezien bij ons project. Van het tevoren komen kijken naar het gazon met grondbemonstering tot aan het inspecteren van het uiteindelijke resultaat (en aanpassingen daarin te doen), alles zit er bij. Een erg betrouwbare vakman die prettig in de omgang is.
Van Duren Groenservice
10 10

Goed en vernieuwend.

| Datum: 30-05-2015

Een border moest opnieuw aangelegd worden, Robin hebben we hiervoor gevraagd omdat hij bij familie van ons de tuin opnieuw had aangelegd. Dit zag er goed uit. Robin kwam kijken en overzag heel rustig de gehele tuin, gaf op vragen advies en keek toen naar de border en vind aan de slag. Enkele weken later kwam hij met een ontwerp dat er goed en zeer verzorgd uitzag en waar we het mee eens waren. De rust waarmee alles gepaard ging voelde goed aan.
Van Duren Groenservice
8.3 10

Goed

| Datum: 29-05-2015

Goed
Van Duren Groenservice
8 10

Meting hoger dan offerte
Van Duren Groenservice
8.6 10

Vakbekwame, behulpzame tuinman

| Datum: 25-03-2015

Inhoud recensie:
Van Duren Groenservice
10 10

Het algemene oordeel een dikke vette 10

| Datum: 14-03-2015

Het door Robin geleverde werk is van begin tot aan de oplevering klasse
Van Duren Groenservice
8.9 10

Bij ons is het gras voor altijd groen. Dankzij het vakwerk van van Duren Groenservice zijn wij helemaal klaar voor het voorjaar met een prachtig stuk kunstgras in onze tuin. Bedankt!
Van Duren Groenservice
9.6 10

Professioneel en secuur

| Datum: 21-02-2015

Kunstgrasveld door van duren groenservice aan laten leggen. Van eerste contact over offerte, uitvoering, oplevering en nazorg een dikke 10, beter kan niet. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Van Duren Groenservice
8 10

Prettig en betrouwbaar

| Datum: 10-02-2015

Ik had weliswaar slechts een kleine klus (kleine boom eindelijk eens een keer vakkundig snoeien), maar ken Robin al wat langer: een prettige en betrouwbare (vak)man. En de boom is eindelijk eens goed gesnoeid!
Van Duren Groenservice
10 10

Van Duren Groenservice ... een echte aanrader

| Datum: 24-11-2014

Vanaf het 1e contact tot aan de oplevering van de renovatie van de achtertuin ... een dikke vette verdiende 10 ...
Van Duren Groenservice
10 10

Kwaliteit met een hoofdletter

| Datum: 15-09-2014

Vanaf het eerste contact geeft Robin je het gevoel van kwaliteit, betrouwbaarheid en oprechtheid. Een hovenier die zijn vak verstaat en service hoog in het vaandel heeft staan.
Van Duren Groenservice
10 10

Vakmanschap

| Datum: 09-05-2014

Wij zijn uiterst tevreden over het werk, de gedrevenheid, de vakkennis van Robin. Hij doet zijn werk met hart en ziel. We kunnen hem aan iedereen van harte aanbevelen!
Van Duren Groenservice
10 10

We hebben onze tuin laten renoveren door van Duren Groenservice. Hij denkt met je mee, schakelt snel, komt zijn afspraken, besteed aandacht aan de klant, werkt snel. Een echte vakman met passie voor zijn werk.
Van Duren Groenservice
9.4 10

renovatie gras

| Datum: 05-03-2014

Vandaag liet ik door Robin / Van Buren Groenservice mijn gazon renoveren. Hij werkte snel en heel zorgvuldig (ik heb geen achterom dus hij moest met alle spullen door mijn huis) en gaf ook deskundig advies op mijn vragen. Hij leerde me bijv. ook hoe ik mijn appelboom moet snoeien. Kort om, ik ben heel content.
Van Duren Groenservice
9.6 10

vakwerk

| Datum: 24-02-2014

Zeer goede service en afspraken, goede vakman en netjes.
Van Duren Groenservice
9.1 10

Kwaliteit/prijs, flexibel en meedenken

| Datum: 30-01-2014

Robin van Duren is een hovenier die vanuit passie zijn werk doet. Dat zie je terug aan het resultaat. Dat hij daarbij aangename prijzen berekend, maken hem, ondanks zijn jonge leeftijd, een hovenier waar heel veel collega's een voorbeeld aan kunnen nemen. Robin, bedankt voor de voortreffelijke manier van werken waardoor onze voortuin een perfecte uitstraling heeft gekregen!
Van Duren Groenservice
8.4 10

Robin is een hardwerkende gedreven jonge ondernemer die goed zijn best doet. Hij heeft mijn voor en achtertuin in goede tevredenheid aangelegd.ook na de klus kun je nog met vragen terecht en als er iets niet klopt achteraf is hij altijd bereid te komen kijken,iets te vervangen of te adviseren,ga zo door!!!
Van Duren Groenservice
8.1 10

Goede hulp

| Datum: 29-12-2013

Robin van Duren van van Duren Groenservice helpt mij al jaren bij het tuinonderhoud. Hij heeft allerlei ingrijpende (nieuw stuk tuin aanleggen, voortuin opnieuw beplanten, grote boom toppen) en minder ingrijpende (winterklaar maken)klussen geklaard. Hij krijgt alleen of met een van z'n medewerkers enorm veel werk gedaan in korte tijd. Tegenwoordig doet hij het tuinbeheer helemaal en de tuin ligt er keurig bij. Bedankt Robin !