Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Tuinplus Hoveniers

Gemiddeld: 9.4 - 25 recensies

Tuinplus Hoveniers
9.1 10

Top

| Datum: 10-09-2019

We hebben wederom tuinplushoveniers ingeschakeld. Een gedeelte van onze tuin was ( laat zeggen ) niet meer tiptop. We hebben een grote tuin en het is veel werk. Jaco ingeschakeld voor de leibomen en de hagen knippen en het onkruid. Ziet er weer tiptop uit. Dankjewel Jaco
Tuinplus Hoveniers
8.4 10

Zeer tevreden!

| Datum: 01-08-2019

Zeer snelle service en een goede afwerking van de tuin.
Tuinplus Hoveniers
9 10

Goed werk, goed overleg

| Datum: 14-07-2019

Pad verleggen, deel bossen verwijderen, extra ruimt bij oprit creeeren Extra tegels halen was geen probleem.
Tuinplus Hoveniers
8.3 10

De mannen van Tuinplus Hoveniers zijn vakbekwaam, vriendelijk , denken mee met de klant en geven deskundig advies.

| Datum: 12-06-2019

Onze nieuwe woning had een prachtige grote, maar weelderig begroeide achtertuin. Je kwam ogen tekort: hoge lindes en berken, fruitbomen, sierheesters, hagen, rhododendrons, rozen en nog veel meer planten met onuitsprekelijke Latijnse namen, die Jaco trouwens allemaal kende. Met een verscholen houten chalet dat zijn beste tijd had gehad. De eenheid was - kortom - een beetje zoek. Wij hebben Jaco en Daan gevraagd het middenstuk vrij te maken en planten en bomen te herplaatsen of te vernieuwen Ook wilden we graag een natuurvijver in het midden. Het terras bij het huis moest uitgebreid en deels opnieuw betegeld worden. Voor de voortuin gold eigenlijk hetzelfde. Op advies van Jaco is de beschoeiing van houten bielzen vervangen en is er met aandacht gesnoeid en herbeplant. Het resultaat is geweldig mooi. We hebben inmiddels al een aantal weken kunnen genieten van onze droomtuin. Ook voor de vogels, kikkers, vlinders en onze loslopende kippen is het een paradijsje. Enige probleem: hoe houden we al die smulpapen uit de moestuin! Maar daar weet Jaco ook vast wel iets op .....
Tuinplus Hoveniers
9.4 10

Wij zijn zeer tevreden over de service en werkzaamheden. Ook zijn ze zeer klantvriendelijk en denken ze graag met je mee over de beste oplossing voor je tuin.

| Datum: 05-06-2019

Overall zeer tevreden en ik kan ze iedereen aanraden.
Tuinplus Hoveniers
9.6 10

Vlak voor we met het beregeningssysteem gingen beginnen hadden we problemen met de goot. Ons terrein loopt af en bij veel regen kan het teveel aan water niet wegstromen. Goot was verzakt. Jaco had het idee van goten van steen en we zijn akkoord gegaan. Nu samen met ons nieuwe beregeningssysteem ( zie ander bericht) weer een prachtige molgoot. Wederom top gedaan. Zal tuinplushovenier aan iedereen aanraden. Zeker niet de goedkoopste maar wel de beste! Je krijgt waar voor je geld en alles wordt echt keurig achter gelaten.
Tuinplus Hoveniers
9.9 10

prettige samenwerking met tuinplus

| Datum: 29-05-2019

We hebben een heel beregeningssysteem in de weide en in de tuin aan laten leggen. Er is goed meegedacht en hij kon ook iemand aanraden voor het slaan van de grondwater put. Overal water stopcontacten, druppelslangen en sproeiers. Makkelijk te bedienen met de pomp. Top gedaan!
Tuinplus Hoveniers
9.1 10

een echte vakman ,waar voor je geld.

| Datum: 23-11-2018

grote klus ,tuin helemaal leeg gehaald nieuw straatwerk ,gedeeltelijk nieuwe erfscheiding met schanskorf met rood lavasteen grasveld en nieuwe aanplant van bomen struiken en vaste planten nu wachten op voorjaar . heeft zelfs nog de boeiborden op de bungalow vervangen ook een grote klus Jaco is nergens te beroerd voor en dat heeft hij ook fantastisch gedaan hij is van alle markten thuis
Tuinplus Hoveniers
8.6 10

Leverd wat er wordt afgesproken en zelfs wensen/aanpassingen tijdens de werkzaamheden zijn geen probleem. Een dikke pluim!

| Datum: 04-11-2018

We hebben een zeer nette en mooie achtertuin opgeleverd gekregen. Er is rekening gehouden met de kinderen als wel de ontspanningsmogelijkheden en beplanting om het tuingenot van het gehele gezin te waarborgen. Ondanks dat de tuin niet makkelijk bereikbaar was hebben we hier goed in overlegd en het goed kunnen oplossen.
Tuinplus Hoveniers
9.7 10

Alweer top werk geleverd

| Datum: 26-09-2018

We hebben Tuinplus uit Buinerveen al meerdere keren ingehuurd en ook nu is het weer top gedaan. We hebben een wel laten slaan en Jaco heeft een bedrijf die hierin is gespecialiceerd ingehuurt en bleef er zelf de hele tijd op toezien dat het goed werd gedaan. Verder hebben we de wei laten omfrezen, opnieuw bemesten en machinaal laten inzaaien. Ook dit is prima gedaan en de eerste grassprieten verschenen al na een dag of 5. Kortom wij zijn weer heel erg tevreden over Jaco zijn werk.
Tuinplus Hoveniers
9.6 10

Geweldig bedrijf

| Datum: 27-07-2018

Jaco Pelle van Tuin+ hoveniers levert prima werk af. We hebben nu een strippenkaart ( nieuw) bij hem afgesloten voor onderhoud van de tuin. Je koopt dan een x aantal uur in en betaald iedere maand een klein gedeelte. Hier zijn wij super tevreden over! Hij heeft de tuin 4 jaar geleden ook bij ons aangelegd ( zie andere recentie) en nu dus het onderhouds contract. Aanrader!
Tuinplus Hoveniers
7.7 10

Renovatie van tuin is zeer geslaagd

| Datum: 16-11-2017

Ben erg tevreden
Tuinplus Hoveniers
9 10

Goed werk afgeleverd

| Datum: 03-10-2017

Bomen zijn goed gesnoeid, snel en netjes gewerkt
Tuinplus Hoveniers
9.7 10

Top-bedrijf met vakkennis

| Datum: 28-09-2017

Tuinplus heeft nu voor de zoveelste keer onze voortuin er wel heel keurig bij gezet, dat verdient een dikke pluim! Helder contact, duidelijke afspraken en gedreven door passie voor het vak, en dat straalt er vanaf! Ga zo door!
Tuinplus Hoveniers
9.9 10

Snel en volgens afspraak

| Datum: 11-08-2017

Rooien van bomen ging super snel en volgens afspraak.
Tuinplus Hoveniers
9.7 10

Vrolijke ondernemer die heel oplossingsgericht meedenkt en snel de behoefte van de klant weet in te vullen.

| Datum: 09-06-2017

Diverse snoeiwerk en onkruid verdelgen. Opwaarderen bestrating. Keurig resultaat en nette tarieven.
Tuinplus Hoveniers
9.7 10

Goed bezig

| Datum: 13-05-2017

Jacco heeft vorig jaar een grote tuin renovatie bij ons goed afgerond. Ook daarna hielden we contact en kon altijd terecht met vragen over het onderhoudt. Jacco is iemand die meedenkt en ook ruimte laat voor andere opties en is daarbij laagdrempelig. Ben momenteel met zijn expertise zelf nog wat dingen aan het veranderen in de tuin en Jacco levert daarvoor materiaal en gereedschap. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Tuinplus Hoveniers
10 10

Mooie planten, snelle levering, en snoei advies gekregen.

| Datum: 09-05-2017

Zelf planten bakken gemaakt, en op advies van de hovenier planten aangeschaft.het resultaat is heel mooi geworden en wij zijn er zeer tevreden mee!
Tuinplus Hoveniers
9.9 10

Uitstekende vakman.

| Datum: 08-05-2017

Wij noorderlingen zeuren heel snel over dat het alles altijd te duur is. Maar als je mijn tuin bekijkt heb ik daar geen "centje" pijn van. Je hoeft het nooit meer te herstellen, want de beste materialen worden gebruikt. Dan maar geen jaar op vakantie. Vier ik vakantie in mijn eigen mooie tuin. Maar misschien als ik uitgekozen wordt kan ik met de cashback toch nog op vakantie.
Tuinplus Hoveniers
10 10

Wederom Jaco Pelle ingehuurd voor de afwatering van onze nieuwe veranda. Alles moest onder de grond en een gedeelte ook gebruikt als drainage voor de planten. Er was gerekend voor 3 dagen maar in 2 dagen was het klaar. Alle tegels en stenen liggen weer op hun plek alsof er niets gebeurt is. Wij zijn blij!
Tuinplus Hoveniers
10 10

Uitstekend vakman

| Datum: 09-04-2016

Prima werk geleverd, goed geadviseerd, erg klantvriendelijk, werkt netjes en precies. Ook toen een van onze boompjes niet goed aansloeg, werd deze direct vervangen. We genieten nog steeds van onze mooie voortuin.
Tuinplus Hoveniers
10 10

Prima bedrijf

| Datum: 26-03-2016

Jaco heeft voor ons een stuk bestrating vervangen. Dit is gedaan in goed overleg, na een duidelijk aanbieding van zijn kant. We genieten er nog elke dag van! Wat Jaco nog beter kan? Misschien nog sneller de aanbieding maken, in elk geval vragen wij hem de volgende keer weer!
Tuinplus Hoveniers
9.7 10

Prima vakman en altijd even vriendelijk

| Datum: 24-03-2016

Heeft mijn terras keurig opnieuw bestraat en afgewerkt
Tuinplus Hoveniers
9.6 10

uitstekend

| Datum: 26-02-2015

Sinds 2009 maken wij gebruik van Tuinplus als hovenier en sinds 2010 verzorgt Tuinplus al ons tuinonderhoud rondom onze boerderij in Nieuw-Buinen, een erf van circa 4000 M2. Behalve dat het werk uitstekend wordt uitgevoerd, geeft Tuinplus prima adviezen en is proactief.Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden.
Tuinplus Hoveniers
10 10

Top!

| Datum: 21-12-2014

Wij hebben Jaco Pelle de opdracht gegeven om onze verwilderde tuin te veranderen in een droomtuin. Aan de hand van een tekening is hij aan de slag gegaan. Alles werd geregeld en alles verliep op rolletjes. Bomen en struiken rooien , grondwerk, uitzetten van paden, straten alles volgens een strak regime met de goede mensen. Na de eerste dag dacht ik nog 'hoe komt dit ooit weer goed?' Maar niets was minder waar. Deze week is ons project afgerond en opgeleverd. Alles is schoon, aangeveegd en keurig opgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat en kunnen niet wachten tot alles gaat groeien. Deze hovenier zullen we iedereen aanraden!