Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Rene Snels Tuinstylist

Gemiddeld: 8.9 - 58 recensies

Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Complete tuinrenovatie waarbij wensen klant vooropstaan

| Datum: 16-11-2019

Omdat de tuin te veel onderhoud vroeg en niet aansloot bij mijn woonwensen ben ik op zoek gegaan naar een lokale hovenier. Daarbij ben ik uitgekomen bij René Snels. De gehele tuin (voor en achter) is aangepast door het team van René Snels. Een project van enkele weken. Alles is er uit gegaan en vervolgens stap voor stap opnieuw opgebouwd (vlonder, tuinhuis, carport, beplanting etc), waarbij veel partijen een rol hebben gespeeld. Door de korte lijnen was het makkelijk communiceren. Afstemming (aan en afvoer materialen) tussen de verschillende partijen verliep uitstekend. Dankzij uitgebreide voorbespreking en tekening had ik een duidelijk beeld van het eindresultaat voor ogen en dat is ook uitgekomen. Dit mede dankzij het team dat ook meedacht in het proces en de mogelijkheid om gedurende het traject toch nog aanpassingen te doen. De tuin(ontwerp) sluit helemaal aan bij het huis. Met de kennis en deskundigheid van René en zijn team en mijn eigen wensen is het eindresultaat geheel naar wens en kan ik niet wachten op de zomer om heerlijk buiten te kunnen zitten en te genieten van de prachtige tuin.
Rene Snels Tuinstylist
9.3 10

Heel goed!

| Datum: 03-11-2019

We hadden een tuin met drie bomen voor prachtig voor vogels , een grasveld , beplanting en grassen naast het terras. Doordat we het zelf wilden bijhouden en regelmatig de tijd ontbrak was het een donkere tuin geworden met te grote bomen, weinig kleur en donker geworden bestrating. Ik had een tekening gemaakt hoe ik het ongeveer voor me zag en dat ik graag zoveel mogelijk mijn eigen stenen opnieuw wilde gebruiken en heb dit ook besproken met Rene. Hij wist meteen wat ik eigenlijk wilde namelijk een nieuwe start met de tuin , wel met beplanting maar grotere oppervlakte met stenen zodat er meer ruimte was voor fietsen en plaatsen om te zitten. Ik ben niet graag de controle kwijt en toch zag ik gaandeweg dat ik op zijn vakmanschap en zijn medewerkers moest vertrouwen. Ik ben blij dat ik op sommige momenten René gevolgd heb en niet mijn eigen idee. ( bv de breedte van het pad door het gras , de vorm van het gras , de vorm van het pad en hoeveel oppervlakte tegels er bij zou komen) Toch is het altijd afwachten of je begrepen wordt en achteraf kan ik zeggen dat het precies geworden is wat we voor ogen hadden. De reden daarvoor is: * zeer prettige en nette medewerkers die ook luisterden, meteen bij twijfel over iets meedachten en zorgden dat op zo’n moment , * René regelmatig persoonlijk langs kwam om dit te bespreken, * goede bereikbaarheid René zelfs als hij druk is met andere werkzaamheden, * de instelling dat problemen er zijn om op te lossen naar tevredenheid. * vakmanschap van René en zijn medewerkers. Ik heb foto’s toegevoegd , de tuin in volle bloei kan nog niet getoond worden en ik weet dat René geluisterd heeft, dat we een nette tuin ( maar niet té) wilden maar wel in het “groen” willen zitten dus ik zie uit naar het voorjaar....het terras is vergroot maar gelukkig zullen er ook plantjes of kleine grassen in bloei komen naast het terras en naast de andere bestrating wat nu niet te zien is op de foto’s. De kwaliteit van materialen van stenen ( stenen herbruikt en schoongemaakt) is niet van toepassing en de beplanting kunnen we niet beoordelen omdat de tuin nog niet “volwassen” is dus dat is afwachten maar ik verwacht ook hierbij een positieve uitkomst.
Rene Snels Tuinstylist
8 10

prima hovenier met goede kennis van zaken

| Datum: 28-09-2019

in eerste instantie tuin aangelegd. thans de nodige snoeiwerkzaamheden verricht
Rene Snels Tuinstylist
8.1 10

Goed hoveniersbedrijf

| Datum: 07-08-2019

Fijn team! Heel prettig om hen aan het werk te hebben. Overleggen daar waar nodig en dat is fijn. De tuin ziet er altijd weer tiptop uit na de grote voorjaarsbeurt.
Rene Snels Tuinstylist
9.4 10

Goede prijs-kwaliteit verhouding

| Datum: 24-03-2019

contact thuis gehad met Rene voor prijsopgave, we wilde tegels in de tuin. Rene gaf ons 2 adressen op om te gaan kijken naar tegels. Dit gedaan en doorgegeven aan rene. Daarna een prijsopgave gekregen voor het verwijderen van border, het verhogen van een andere border, verwijderen van bestaande tegels tbv nieuw terras en alles afvoeren van oude planten en restant tegels. werkzaam heden is naar tevredenheid gedaan, vriendelijke heren. Alles ging in overleg met Rene. Dit bedrijf gaan we zeker aan andere buren door geven die ook hun tuin willen laten opknappen.
Rene Snels Tuinstylist
8.7 10

Uitvoering conform de afspraak, de tuin wordt netjes achtergelaten, altijd overleg, prima bedrijf!

| Datum: 21-03-2019

Jaarlijks onderhoud, snoeien, herstel beplanting.
Rene Snels Tuinstylist
9.3 10

Prima werk geleverd

| Datum: 06-03-2019

De oude schuttingen in de tuin waren na 20 jaar aan vervanging toe. Met Rene onze wensen besproken en deze zijn naar volle tevredenheid gerealiseerd. Het ziet er weer goed uit en kunnen er weer jaren tegen en genieten van onze kleine maar heerlijke tuin. (Het lukt helaas niet foto's te uploaden)
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Leveren vakwerk af en doen dat in een goed tijdsbestek.

| Datum: 11-01-2019

Zij komen al vele jaren bij ons en zij weten wat te doen.
Rene Snels Tuinstylist
8.6 10

Snels is en blijft mijn favouriet!

| Datum: 27-12-2018

Een geluksprofessor zegt: Geluk is tijd (en vakmanschap) kopen: zo snel, mooi, grondig en vakbekwaam kan een gezin dat niet. Bij thuiskomst elke dag weer dat blijde gevoel.
Rene Snels Tuinstylist
8.6 10

Snels is en blijft mijn favouriet!

| Datum: 27-12-2018

Een geluksprofessor zegt: Geluk is tijd (en vakmanschap) kopen: zo snel, mooi, grondig en vakbekwaamheid kan een gezin dat niet. Bij thuiskomstje je eigen tuin kunnen bewonderen waar voor je gevoel meer gedaan is dan verwacht. Weken later nog steeds dat blijde gevoel.
Rene Snels Tuinstylist
10 10

Uitstekend advies en contact. Afspraken goed vastgelegd en nagekomen. Prima uitvoering, we gaan zeker nog een vervolgopdracht met René doen.

| Datum: 14-12-2018

Oude schutting met beplanting eraan afbreken en afvoeren en 16+ meter nieuwe schutting plaatsen. Alle beplanting weer netjes aanbrengen en de bestrating weer herstellen. Schutting is berekend op een straat nivo verhoging door de gemeente van 20-35cm.
Rene Snels Tuinstylist
9.4 10

zeer tevreden

| Datum: 12-12-2018

vanaf de oprichting van het bedrijf van René Snels is hij onze hovenier/tuinstilist daarvoor werkte hij als jonge man bij een erkend hoveniersbedrijf en is daarna zijn eigen bedrijf gestart.Voor onze familie is René en zijn familie heel belangrijk.Ook zijn medewerkers zijn goed opgeleid en werken allemaal zeer lang bij hem .
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

super tevreden

| Datum: 05-12-2018

René is erg enthousiast en gedreven, heeft veel goede ideeën, zijn personeel is erg professioneel. Leuk team en fijn om in je tuin te hebben.
Rene Snels Tuinstylist
10 10

Altijd goed, altijd netjes, altijd tevreden

| Datum: 29-11-2018

Sinds jaren komt René bij ons voor de tuin en aanverwante zaken. Altijd goed afspraken te maken en deze worden ook nagekomen. Kwaliteit prima, denkt met je mee. Wij blijven klant!
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Top tuinstylist & team!

| Datum: 12-11-2018

Rene en z'n mannen hebben bij ons een nieuwe schutting, poort met schuifdeur in combi met de buren geplaatst. Het ziet er super strak uit! Ze hebben echt vakwerk geleverd!
Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Perfect

| Datum: 22-10-2018

100% vakman, dit is niet zijn werk maar zijn hobby. Weet alle Latijnse namen uit z’n hoofd en van iedere plant waar hij staan moet. Aanrader!
Rene Snels Tuinstylist
7.3 10

Mooi werk geleverd voor een mooie prijs

| Datum: 08-09-2018

Beschoeiing geplaatst
Rene Snels Tuinstylist
8.7 10

zeer aan te bevelen bedrijf

| Datum: 17-07-2018

perfect uitgevoerde tuinrenovatie. Half woord is genoeg voor zowel René als zijn medewerkers. Geen moeite is teveel. Harde werkers. Alle werkzaamheden in eigen beheer.
Rene Snels Tuinstylist
8.4 10

Prima en snelle service!

| Datum: 06-06-2018

Na mijn verzoek om een aantal voegen te herstellen, van de vorig jaar aangelegde tuintegels, werd al snel een afspraak gemaakt. Alle voegen zijn vervangen en onze tuin ziet er weer mooi en strak uit.
Rene Snels Tuinstylist
8.7 10

Top bedrijf levert zelfs open haart hout!

| Datum: 06-06-2018

Gewoon een bedrijf wat doet wat hij beloofd.....
Rene Snels Tuinstylist
10 10

Rene en z'n team hebben een topklus geleverd!

| Datum: 29-05-2018

Er moest een nieuw tuinhuis komen, die ook dienst kan doen als extra werkplek. Daarvoor moest er van alles gebeuren: verwijderen van een hazelaar - uniek in zijn grootte met een wortelstelsel van 1.5m3, snoeien van bomen, opnieuw bestraten en vervolgens het tuinhuis en overkapping ontwerpen en plaatsen. Rene heeft het zelf ontworpen, in nauwe samenspraak met ons, daar de beste materialen bij gekozen en het vervolgens prachtig geplaatst - en zelfs onder het vooraf verwachte budget!
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Tuin ziet weer er tiptop uit, op naar het mooie weer zodat we ervan kunnem genieten.

| Datum: 29-04-2018

Tuin is zomer klaar gemaakt, alles gesnoeid, planten verplaatst en bij geplaatst, voeding toegevoegd. Tegels schoon gemaakt. De gordijnen mogen weer open!
Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Zeer goed

| Datum: 11-04-2018

Nieuwe schutting laten plaatsen door René en zijn team. Contact is goed en denken goed mee over hoe en wat. De oplevering is ook erg goed. Ze laten het erg netjes achter. Aangeveegd en wel.
Rene Snels Tuinstylist
8.6 10

Zeer tevreden over het ontwerp en totale herinrichting van onze tuin.

| Datum: 02-04-2018

Gedegen advies ten aanzien van de beplanting en krijgen dan ook vele complimenten over de uitstraling van de gehele tuin. Vakmensen, enthousiast team en altijd snel beschikbaar.
Rene Snels Tuinstylist
8.7 10

Mooi resultaat

| Datum: 27-02-2018

Prima meegedacht en fraai werk geleverd.Supertevreden met het resultaat.
Rene Snels Tuinstylist
8.7 10

Zeer tevreden en voor volgende project vraag ik deze tuinstylist weer.

| Datum: 20-02-2018

Kennis van zaken. Kan meedenken en geeft oplossingen. Ook bij tegenslag door aanleverend bedrijf wordt er zo snel mogelijk een oplossing gevonden. Nooit ten koste van de kwaliteit. Een 10 zou lijken dat alles perfect is en dat is het dan ook bijna.
Rene Snels Tuinstylist
8.3 10

Uitstekend

| Datum: 14-02-2018

Prima werk geleverd. Alles volgens afspraak. Goede nazorg.
Rene Snels Tuinstylist
8.4 10

zeer goed

| Datum: 18-11-2017

Onze tuin van 700 m2 is aangelegd door Rene Snels Tuinstylist. Hij heeft een ontwerp gemaakt rekening houdend met onze wensen. Vervolgens zijn de bomen , struiken en planten besteld en eind oktober is alles geplant. De tuinindeling is zo gemaakt dat wij het hele jaar door bloeiende planten en struiken hebben. Alle werkzaamheden zijn vakkundig en tot onze volle tevredenheid verricht. In het voorjaar van 2018 wordt de gehele beplanting nog een keer gecontroleerd en alle planten die de winter niet hebben overleefd zullen worden vervangen zonder verdere kosten. Wij zien nu al uit naar het voorjaar en hopen dan te genieten van onze nieuw aangelegde tuin!
Rene Snels Tuinstylist
9.7 10

Zeer goed!

| Datum: 01-11-2017

Ik kan hem altijd appen voor nieuwe ideeën. Het is elke keer weer gezellig als Rene langskomt en als resultaat kan ik genieten van een gezellige, opgeruimde sfeervolle tuin.
Rene Snels Tuinstylist
7.4 10

Werkt netjes en denkt goed mee met de klant.

| Datum: 01-11-2017

Wij hadden bepaalde ideeën over onze tuin maar door tips van de hovenier om sommige dingen anders te doen pakte dit verarassend goed uit!
Rene Snels Tuinstylist
9.4 10

Advies en realisatie op op professioneel niveau

| Datum: 30-10-2017

Ideeën besproken en hij kwam met een goed advies en tijdens mijn vakantie heeft hij alles gerealiseerd, zodat ik blij verrast was toen ik terug kwam
Rene Snels Tuinstylist
9.9 10

Super, vakbekwaam

| Datum: 22-10-2017

Ik wist niet welke combinatie van planten ik moest hebben in de tuin. Weinig hoveniers hebben nog verstand van combinaties van planten maar René wel. Ik zei:kijk maar wat je mooi. Inst. hij wist wat ik niet mooi vindt en De tuin klopt gewoon weer. En nog steeds weet hij wat ik mooi vind . Ik hoef niets te zeggen of doen. Geweldig
Rene Snels Tuinstylist
8 10

Prima

| Datum: 18-10-2017

Een mooie hardhouten vlonder. Oud materiaal verwijderd en direct afgevoerd. Hier kunnen we weer jaren van genieten en veilig op lopen.
Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Goede service, goed werk, goede adviezen en vriendelijke mannen!

| Datum: 22-09-2017

Zie het algemeen oordeel.
Rene Snels Tuinstylist
9 10

Hulpvaardig en perfect resultaat

| Datum: 12-07-2017

Mede dankzij de adviezen en harde arbeid hebben we dankzij René Snels Tuinstylist een perfecte tuin. Ondanks de beperkte ruimte hebben ze gezorgd voor een heerlijke tuin om in tot rust te komen. Bedankt en zeker een aanrader!!!
Rene Snels Tuinstylist
9.9 10

We hebben weer eenheid in onze tuin door de ideeēn en aanpak van René Snels

| Datum: 01-07-2017

Door het weghalen van een grote vijver was er geen eenheid meer in onze tuin en zelf wisten we niet hoe we de tuin moesten inrichten. René Snels heeft een plan gemaakt voor zowel de herinrichting als ook de beplanting. De eenheid in onze tuin is terug en we genieten van de gekozen mediterraanse beplanting.
Rene Snels Tuinstylist
8.3 10

Vakkundige hovenier met goed personeel

| Datum: 22-06-2017

Prettige omgang zal dit bedrijf zeker aanbevelen
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Vakmensen

| Datum: 20-06-2017

reeds 30 jaar onze tuinspecialist dat zegt o.i. genoeg, zeker aan te bevelen
Rene Snels Tuinstylist
9.3 10

Prima gewerkt en alles volgens afspraken

| Datum: 13-06-2017

Tuinrenovatie
Rene Snels Tuinstylist
9 10

Super tevreden over Rene Snels en zijn team!

| Datum: 01-06-2017

Heel fijn om samen met Rene na te denken over onze tuinwensen! Rene komt met leuke oplossingen voor problemen en levert verassend resultaat ! Ook zijn medewerkers zijn fijne, beleefde en hardwerkende jongens! Kortom alweer een positieve ervaring met een prachtige tuin als resultaat!
Rene Snels Tuinstylist
9.6 10

Prettige samenwerking, fijne hovenier om mee te werken. Wil met de klant samen het beste resultaat bereiken.

| Datum: 06-05-2017

Geeft goed advies, denkt creatief mee en geeft alle ruimte aan eigen ideeën en voorstellen om deze vervolgens in ontwerp te verwerken. Wij wilden een Engelse tuin en dat is perfect gelukt. Houdt zich aan de gemaakte afspraken en Is ook bij de uitvoering van het werk zeer flexibel. Niets teveel om achteraf op eigen verzoek nog allerlei wijzigingen aan te brengen. Tel daar nog het aardige en vakbekwame personeel bij, dan is dit een hovenier om zeker aan te bevelen!
Rene Snels Tuinstylist
9.7 10

Goed en vakbekwaam team. Komt afspraken na.

| Datum: 28-04-2017

Onze voortuin is opnieuw bestraat inc de oprit. Rene Snels denkt hierbij met je mee en gaf ons goed advies. Onze achtertuin is nu aan de beurt. Ook hier is het prettig werken met Rene en zijn team. Ze werken snel en netjes. Wij zullen Rene Snels zeker aanbevelen als hovenier.
Rene Snels Tuinstylist
9.3 10

Duidelijke afspraken en goed advies. Op tijd werk afgeleverd , Aangenaam en correct personeel.

| Datum: 17-04-2017

keurig na afloop alles schoon afgeleverd
Rene Snels Tuinstylist
9.4 10

Vakwerk afgeleverd

| Datum: 13-04-2017

Mooi, strak terras gelegd door vakbekwame, vriendelijke en nette hoveniers!
Rene Snels Tuinstylist
8.8 10

Rene heeft mijn keramische terrastegels keurig gelegd in 2014. Nu enkele jaren later ligt het er nog steeds heel mooi bij.

| Datum: 29-03-2017

De voegen waren na een paar jaar iets minder mooi geworden en moesten iets worden bijgevuld. Rene gebeld en ik kreeg zonder kosten gatorsand om de voegen weer wat bij te vullen. Super service en nog na een paar jaar zeer tevreden over het uitgevoerde werk.
Rene Snels Tuinstylist
8.8 10

Uitermate goed

| Datum: 18-12-2016

René en zijn personeel zijn vakbekwaam. Ze weten waar ze het over hebben en geven goed advies. Ze werken keurig en zijn zeer klantvriendelijk. Een goed bedrijf en fijn om mee te werken. klantvriendelijk.
Rene Snels Tuinstylist
9.7 10

Snel, kundig, goed en vriendelijk personeel

| Datum: 03-10-2016

Deze hovenier ga ik promoten, dat zegt voldoende!
Rene Snels Tuinstylist
8.4 10

Prima

| Datum: 10-11-2015

Volgens ons is waarschijnlijk iedere hovenier die het druk heeft moeilijk bereikbaar. 'Daar valt dus nog wat te winnen'.
Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Prima met een hoofdletter P

| Datum: 31-10-2015

Super tevreden met onderhoud van de tuin Bij René Snels wordt net iets meer gedaan, en dat is voor de klant net de kers op de taart. MVG Richard en Emmy Morée
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Uitstekend

| Datum: 03-08-2015

Gaat al jaren goed met deze hovenier. Luistert goed en voert het dan ook prima uit.
Rene Snels Tuinstylist
9.7 10

Super goed!

| Datum: 13-07-2015

Enorm tevreden met het geleverde werk, hele vriendelijke en ijverige mensen die meedenken en afspraken nakomen, geweldig!
Rene Snels Tuinstylist
9.1 10

Aanleg van een terras

| Datum: 29-06-2015

Aanleggen terras bij appertement
Rene Snels Tuinstylist
9 10

Zeer bekwaam en beleefd team

| Datum: 26-06-2015

In de ontwerpfase kon de communicatie verbeterd worden. Zeker aan anderen aanbevelen. Wij zijn kritisch.
Rene Snels Tuinstylist
8.1 10

Goed

| Datum: 22-05-2015

Afspraken worden niet altijd nagekomen m.b.t. afgesproken data. Kleine klussen soms in herinnering worden gebracht, maar worden uiteindelijk wel gedaan.
Rene Snels Tuinstylist
8 10

Goed

| Datum: 19-05-2015

Over het algemeen tevreden tot zeer tevreden! Zal hem zeker aanbevelen!
Rene Snels Tuinstylist
8.1 10

Vakbekwame hovenier met professioneel en beleefd personeel

| Datum: 18-05-2015

Ik heb het als erg plezierig ondervonden om zaken te doen met Rene Snels. Ik ben erg tevreden!
Rene Snels Tuinstylist
7.9 10

Vakbekwaam en betrouwbaar

| Datum: 13-05-2015

Erg vriendelijk personeel en weten waar ze over praten.
Rene Snels Tuinstylist
8.9 10

Geen

| Datum: 12-05-2015

N.v.t.