Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Ligtvoet Hoveniers

Gemiddeld: 9.5 - 13 recensies

Ligtvoet Hoveniers
9.6 10

Fantastisch! Echt vakmanschap!

| Datum: 09-12-2018

Wij zijn erg blij dat we Ruud Ligvoet in de arm hebben genomen om onze tuin aan te leggen. We zijn dan ook meer dan tevreden met het prachtige eindresultaat! Vanaf het eerste gesprek tot de feitelijke uitvoering van de werkzaamheden liep alles volgens planning en werd er door Ruud op een vriendelijke en open manier gecommuniceerd. Hij denkt goed mee, geeft advies en geeft ook zijn mening, maar laat de uiteindelijke keuze bij de klant liggen. Hij komt de gemaakte afspraken na en is tijdens de werkzaamheden een gezellige en vrolijke kerel waar je ook nog een leuk praatje mee kunt houden. Wij bevelen hem dus van harte aan en wensen Ruud veel succes met zijn werkzaamheden.
Ligtvoet Hoveniers
9.7 10

Top bedrijf met vriendelijke vakman

| Datum: 13-08-2018

Zeker aan te bevelen. Vriendelujk, vakkundig, flexibel.
Ligtvoet Hoveniers
8.1 10

Prima vakman! Werkt erg netjes en precies en is fijn in de omgang. Bij Ligtvoet hoveniers is de klant nog écht koning! Met een goed gevoel hebben we alles uit handen gegeven.

| Datum: 30-03-2018

Onze wens was een gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin. Ligtvoet hoveniers heeft dit op een prima manier voor elkaar gekregen!
Ligtvoet Hoveniers
9.6 10

9,5 prachtig en vakwerk!

| Datum: 24-11-2017

Ruud neemt de tijd voor jou als klant. Hij speelt met jouw en zijn ideeën om vervolgens met een eind idee te komem. te duur? past hij het aan tot het in het budget past. hij is aardig, vaardig en vakkundig! ik zou hem aan iedereen aanbevelen!
Ligtvoet Hoveniers
9.6 10

Een betrouwbare partner voor mijn tuin

| Datum: 22-08-2017

Ligtvoet Hoveniers dacht mee vanaf het ontwerp van onze tuin. De aanleg was snel en netjes. Vanaf toen is het onderhoud van de tuin in de handen van Ligtvoet Hoveniers. Al jaren zijn wij tevreden klant! Inmiddels zijn familie, vrienden en buren ook tevreden klant van Ligtvoet. Qua prijs-kwaliteit ook onovertroffen.
Ligtvoet Hoveniers
9 10

Fantastisch! Een tuin droom die uitkwam.

| Datum: 29-05-2017

Renovatie van tuin. Vakbekwaam, zeer vriendelijk en prima communicatie.
Ligtvoet Hoveniers
9 10

Kundige en betrouwbare hovenier.

| Datum: 16-05-2017

Wij hebben hele goede ervaringen met Ligtvoet hoveniers. Hij snoeit al langer onze tuin en heeft onlangs onze tuin opnieuw ontworpen en aangelegd. We zijn erg blij met het resultaat. Wij vinden het contact altijd erg prettig en afspraken worden goed nagekomen.
Ligtvoet Hoveniers
8.9 10

werkt netjes en komt vakbekwaam over

| Datum: 30-04-2017

oa nieuw grasveld gelegd
Ligtvoet Hoveniers
10 10

Fantastisch resultaat!

| Datum: 24-02-2016

Een fantastisch resultaat conform de vooraf besproken inrichtingselementen. Creatief, netjes, hardwerkend en vooral betrouwbaar. Een aanrader voor iedereen in de regio Tilburg die eens wat anders wil in zijn tuin op creatief gebied.
Ligtvoet Hoveniers
10 10

uitstekend

| Datum: 22-10-2015

Al jaren wordt onze tuin onderhouden door Ligtvoet Groenverzorging. Vooraf hebben wij een voorstel ontvangen voor onderhoud met daarbij de offerte. Afspraken worden keurig nagekomen , er wordt meegedacht over tuinideeën en al het snoeiafval wordt afgevoerd. Er wordt altijd netjes gewerkt, ook het straatwerk wordt schoon achtergelaten. Ook tussentijds kunnen wij indien nodig een beroep doen op Ligtvoet Groenverzorging. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten en het prettige contact.
Ligtvoet Hoveniers
10 10

Geweldig hoveniersbedrijf

| Datum: 22-10-2015

Vakbekwaam en hele goede inzet en dat jaar in jaar uit.
Ligtvoet Hoveniers
9.9 10

Geweldig bedankt voor jullie hulp om de tuin van Tools To Work winterklaar te maken. Afgelopen zaterdag zijn jullie in de tuin rondom onze werkplaats met groene tornado doorgetrokken. De bomen zien er weer prachtig uit, de struiken en de heg zijn gesnoeid het gras weer bijgewerkt. Onze mensen hebben jullie een handje geholpen maar dankzij jullie vakmanschap en gereedschap hebben jullie dit mooie resultaat in korte tijd kunnen leveren. Wij zijn daar zeer blij mee en dankbaar voor!
Ligtvoet Hoveniers
10 10

Goed!

| Datum: 14-05-2015

In 2014 hebben wij onze voortuin en oprit laten ontwerpen en aanleggen door Ligtvoet Groenverzorging. We zijn erg tevreden over de aanleg van de tuin en oprit! In de zomer en winter ligt de tuin er mooi bij!