Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Hoveniersbedrijf Wesselink

Gemiddeld: 9.4 - 41 recensies

Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Vakbekwaam, prettig in contact.

| Datum: 07-11-2018

Hoveniersbedrijf Wesselink bestaat uit enthousiaste, vakbekwame en vriendelijke vakmensen. De prijs- kwaliteit verhouding is beter dan ik bij voorgaande hoveniersbedrijven ervaren heb, daarom hoop ik nog lang met hen in zee ( de tuin !) te kunnen gaan.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9 10

Uitstekende hoveniers, klantvriendelijk, betrouwbaar, doen wat ze zeggen en doen het goed

| Datum: 23-10-2018

Tuin ziet er weer picobello uit en helemaal klaar voor de winter, geen vervelende verrassingen en ze denken mee met de plannen voor de tuin. Ben nu paar jaar tevreden klant.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.1 10

Hoveniersbedrijf Wesselink is een zeer goed bedrijf waar vakwerk en kwalietit geleverd wordt

| Datum: 22-10-2018

Mooie voortuin gemaakt.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.1 10

Prima vakwerk!

| Datum: 08-08-2018

Tuinhuis neergezet. Vakwerk! Erg mooi geworden.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.7 10

Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Goede communicatie en afspraken zijn perfect nagekomen

| Datum: 19-07-2018

Onze tuin was 20 jaar geleden aangelegd en slecht onderhouden. Bastiaan heeft mooi nieuw tuinplan gemaakt en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie strakke tuin. Er is nieuwe bestrating in gekomen en de rvs pergola is verplaatst. Nadat de leverancier van het tuinhuisje failliet was gegaan heeft Martin zelf een mooi nieuw tuinhuis gebouwd. Heel goed opgelost. Omdat er met veel jonge mensen wordt gewerkt zijn er soms dingen die niet helemaal goed gaan, maar dat is allemaal verholpen. Uiteindelijk dus een compleet nieuwe tuin, helemaal naar ons zin.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.9 10

Zeer goed

| Datum: 10-07-2018

Professioneel hoveniersbedrijf die hun vak verstaan. Zowel het straatwerk als de verdere tuin is zeer mooi aangelegd met veel zorgvuldigheid. Tevens kwam men de afspraken na die waren gemaakt waaronder; aaneengesloten uitgevoerd en persoonlijke wensen zoals rekening te houden met het door mijn zelf aangelegde bwateringssysteem. Kortom een aanrader voor iedereen die hart heeft voor een tuin.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.9 10

Zeer goed

| Datum: 10-07-2018

Professioneel hoveniersbedrijf die hun vak verstaan. Zowel het straatwerk als de verdere tuin is zeer mooi aangelegd met veel zorgvuldigheid. Tevens kwam men de afspraken na die waren gemaakt waaronder; aaneengesloten uitgevoerd en persoonlijke wensen zoals rekening te houden met het doir mij zelf aangelegde bwateringssysteem. Kortom een aanrader voor iedereen die hart geeft voor een tuin.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.3 10

Top! We zijn erg blij met het werk wat er geleverd is!

| Datum: 21-06-2018

Super blij zijn wij met onze tuin. Laat de zomer maar komen!!
Hoveniersbedrijf Wesselink
7.9 10

Wij hebben hoveniersbedrijf Wesselink ingeschakeld om de schuttingen en poort rondom onze tuin te vervangen alsmede de tuin zelf opnieuw aan te leggen conform eigen ontwerp. Naast het nakomen van afspraken heb ik o.a. het meedenkend vermogen vanuit de kant van de klant en het materiaal advies gewaardeerd. Ook tijdens de uitvoering werd continu geadviseerd en overlegd om een zo hoog mogelijk opleveringsniveau te behalen. Bovendien is er sprake van een uitstekende verhouding tot de prijs en de geleverde dienstverlening en producten.
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.8 10

Zeer zorgvuldig en klant gericht.

| Datum: 22-05-2018

Hoveniers Bedrijf Wesselink heeft zeer goed werk geleverd, met een hoge nauwkeurigheid. De onderlinge werksfeer waa goed en prettig voor mij als klant. Kleine wijzigingen werden flexibel opgevangen en waren geen probleem. Overall een aanrader!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9 10

Uitstekend

| Datum: 16-05-2018

Er is veel achterstallig onderhoud mede door een ernstig ongeval. We hebben Wesselink gevonden via het web. Zijn eerste bezoek was erg aangenaam. Open contact en deskundig advies. Op dit moment zijn uit de klauwen gelopen bomen to gewenste proporties teruggebracht. Andere werkzaamheden zullen volgen
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.4 10

Goed tot zeer goed

| Datum: 08-05-2018

Vakkundige hoveniers en zeer vriendelijk. Zij waren bij ons voor het verwijderen van de oude heg en het plaatsen van een nieuwe. Kwamen de afspraken na en waren snel en effectief aan het werk.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9 10

Super goed, maar vooral vakbekwame hoveniers! Kan het bedrijf iedereen aanraden!

| Datum: 24-04-2018

Voor onze tuin hebben we al vaker gewerkt met Hoveniersbedrijf Wesselink en iedere keer zijn we uitermate tevreden over de kwaliteit van het werk, de vakbekwaamheid, maar ook het meedenken en nieuwe ideeën zijn we erg blij mee!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Super ervaring met HB Wesselink: Werk super uitgevoerd en zeer nette jongens!

| Datum: 24-04-2018

Voor en achtertuin volledig laten doen door HB Wesselink.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Extreem tevreden

| Datum: 11-04-2018

Bastiaan en zijn team hebben bij ons de tuin aangelegd, Tijdens het bepalen wat wij precies wilde heel veel ondersteuning en vragen gekregen om het precies zoals wij wilden te krijgen, heel actief met meedenken en suggesties, kwaliteit van het werk is top. Het team werkt heel netjes en zijn zeer vriendelijk. Duidelijke communicatie en goed bereikbaar! Eindresultaat zijn wij heel erg blij mee!
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Een geweldig bedrijf zeer klant vriendelijk

| Datum: 02-04-2018

Een bedrijf waar je op kan vertrouwen komt zeker al zijn afspraken na geen verborgen prijzen achteraf een heel net bedrijf met goed en vriendelijk personeel ga zo door en we blijven nog klant voor jaren.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Toppers

| Datum: 21-03-2018

Een top bedrijf klein stukje tegels bij bestaande aan laten leggen top gelegd door deze heren ze hebben goede kwaliteit spullen en zijn netjes gekleed helemaal tevreden klant.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Geweldige schutting

| Datum: 15-03-2018

Na de storm in Januari 2018 hebben wij contact opnomen Hoveniersbedrijf Wesselink ondanks de grote drukte door de storm hebben zij toch tijd gevonden om zo snel mogelijk de schade op te nemen en om met een mooi voorstel te komen. Direct na de goedkeuring van de offerte zijn zij snel aan de slag gegaan met de schutting en hadden deze in twee dagen keurig aangelegd. Ze hebben zelfs onze hele tuin keurig schoon gemaakt. Top werk
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Zeer tevreden

| Datum: 11-03-2018

Bij ons is de poort vervangen en wij zijn zeer tevreden. Er wordt snel en proactief gereageerd door Bastiaan. Nadat wij in eerste instantie nog twijfelde over de hoogte van de poort (hoogte was overigens zoals afgesproken), kwam hij met aantal suggesties. Uiteindelijk geen gebruik meer van gemaakt maar service werd zeer gewaardeerd.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Super tevreden

| Datum: 01-02-2018

Na stormschade zijn we heel goed geholpen door Bastiaan Wesselink, onze pergola van 7 meter is helemaal uit elkaar gehaald en weer opnieuw opgebouwd maar nu op een vakkundige manier zodat hij niet meer stuk kan gaan. Heel erg tevreden over dit bedrijf.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Professioneel! Klantgericht! Uitstekende communicatie!

| Datum: 29-01-2018

Wij kennen Bastiaan en zijn medewerkers nog niet zo lang en zijn geleidelijk overgestapt van een ander, gerenommeerd, hoveniersbedrijf naar zijn bedrijf. Zijn professionaliteit, de uitstekende communicatie en vakbekwame behandeling van onze al oude onder architectuur aangelegde speciale tuin en de prijs/ kwaliteitverhouding gaven de doorslag om verder te gaan met Hoveniersbedrijf Wesselink. En we hopen vaste klant te worden!
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Een echte aanrader!

| Datum: 23-01-2018

Bastiaan en zijn mannen hebben een fantastische vlonder gerealiseerd inclusief verlichting. Nadat eerst de lampjes niet helemaal op de goede plek zaten is dit onmiddellijk daarna hersteld en ziet de tuin er nu geweldig uit. Een echte aanrader dus!
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Voor alles omtrent de tuin en groenvoorziening een echte aanrader!

| Datum: 04-01-2018

Vorige maand is onze tuin helemaal op de schop gegaan en opnieuw opgebouwd door Hoveniersbedrijf Wesselink. Onder de bezielende leiding van Bas Wesselink, hebben de heren uitstekend werk afgeleverd, en niet geheel onbelangrijk, voor een nette prijs. Bij Hoveniersbedrijf Wesselink is men professioneel, pragmatisch en oplossingsgericht te werk gegaan om zo voor ons de ideale tuin te creëren. Voor alles omtrent de tuin en groenvoorziening dus een echte aanrader!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.3 10

Super betrouwbare, meedenkende hovenier

| Datum: 26-10-2017

We hebben onze gehele tuin laten aanleggen door Bastiaan. Hij heeft erg meegedacht over ons tuinontwerp en heeft ons veel nuttige tips gegeven. De communicatie verliep top, altijd bereikbaar voor vragen of uitleg. Zeer snelle reactie, zowel via mail als telefoon, wat enorm prettig is. Personeel is ook erg netjes en vakbekwaam. We hadden nog nooit eerder een tuin aan laten leggen, maar als we dit weer zouden moeten doen, bellen we zeker Bastiaan weer op. De tuin ziet er prachtig uit, alles is netjes afgewerkt. We krijgen veel complimenten!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Betrouwbaar, klantgericht met kennis van zaken.

| Datum: 13-10-2017

Nieuwe schutting laten plaatsen en de vorige schutting verplaatst.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Ik ben al minstens 15 jaar zeer tevreden.

| Datum: 09-10-2017

Ik zou niet weten wat ik anders of beter zou willen.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Bastiaan Wesselink is een goede vakman en een bevlogen Hovenier,bj het maken van de offerte,heeft hij goed meegedacht over het behouden van mijn mooie klimplant,I

| Datum: 04-10-2017

Schutting geplaatst aan achterzijde tuin+ poort,Ben zeer tevreden,hardwerkende mannen met een stralend humeur en superkwaliteit geleverd!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.8 10

topklasse service! vriendelijk en professioneel

| Datum: 28-09-2017

Bastiaan is een betrouwbare hovenier met leuke en vriendelijke medewerkers.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

super te vreden over ontwerp en aanleg

| Datum: 29-08-2017

deze hovenier heeft bij ons de voortuin, de achtertuin en de oprit aangelegd incl. schutting en bakken met beplanting, lichtplan met mooie verlichting en beregeninstallatie gewoon een geweldige tuin voor ons gemaakt
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.9 10

Zeer goed!

| Datum: 29-07-2017

Na het eerste contact is er een goede communicatie geweest. Bastiaan Wesselink geeft goede adviezen en komt afspraken na. Hij is dus een betrouwbare hovenier. Levert goed werk met goed materiaal en gaat niet weg totdat alles klaar is en opgeruimd. Erg prettig om met dit bedrijf te hebben samen gewerkt.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.6 10

Een zeer betrokken hovenier die kennis van zaken heeft!

| Datum: 29-07-2017

Bastiaan is zeer betrokken, vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft goede adviezen en ideeën. Ook zijn mensen zoekt hij goed uit. Al met al plezierige harde werkers en zeker aan te raden!
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

meer dan uitstekend. Vlot, professioneel advies en werk.

| Datum: 27-07-2017

Zeer tevreden ben ik met dit bedrijf waar ik inmiddels al 2 keer enorm van geprofiteerd heb. Het bedrijf laat vakmanschap zien! Zeer klantvriendelijke houding . Inmiddels geniet ik enorm van m'n tuin door de mooie verlichting die is aangebracht! M'n complimenten!
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Zeer klantvriendelijke en supersnelle service

| Datum: 26-07-2017

Ze zijn er nog; bedrijven die oog hebben voor de ( nieuwe) klant en direct, snel en volgens afspraak prima werk afleveren. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.9 10

Een vakbekwame hovenier die goed kan communiceren

| Datum: 11-07-2017

Was bereid te komen voor een kleine tuinaanpassing, maar onze keuze was een algehele tuinrenovatie. Nadat alles was uitgevoerd zoals het leeghalen, plaatsen tuinafscheidingen, toepassen grondverbetering en uiteindelijk beplanting viel het in het begin iets tegen. Na een jaar voor ons aanleiding nu recent een deel van de voortuin aan te pakken. Resultaat een mooie tuin met verrassingen. Fijne en vriendelijke medewerkers.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.7 10

Uitstekend. Een bevlogen hovenier zoals je die zelden meer tegenkomt.

| Datum: 19-06-2017

Graszoden plaatsen
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.6 10

Van zand tot klant, top klantgerichte hovenier

| Datum: 08-06-2017

Wesselink heeft een mooi begin gemaakt van onze zandbak wat op weg gaat een prachtige tuin. Zij hebben ons fase 1 (plaatsen schutting) voltooid en daar zijn we zeker tevreden mee. Wesselink heeft goed gehoord wat ons ideeen zijn en heeft meegedacht aan oplossingen en suggesties. Fase 2 (tuin inrichting), waarvan we ookal goede ideeen hebben gekregen van Bastiaan, staat in de planning.
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

In één woord SUPER!!!

| Datum: 07-06-2017

Een geweldig hoveniersbedrijf, super nette en vriendelijke mensen. De eigenaar Bastiaan denkt met je mee en geeft een super service met als resultaat een super strakke voortuin, echt een blikvanger. Mensen die langslopen blijven even staan om het te bekijken en complimenten te geven.
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.6 10

Super!

| Datum: 11-05-2017

Bastiaan heeft kundig advies gegeven en met ons meegedacht. Hij heeft onze tuin weer prachtig gemaakt!
Hoveniersbedrijf Wesselink
9.6 10

Goed advies, prima nagekomen afspraak ik ben tevreden met het resultaat

| Datum: 08-04-2017

het snoeien van een wat verwaarloosde en uit z'n krachten gegroeide haag
Hoveniersbedrijf Wesselink
10 10

Perfect!

| Datum: 30-03-2017

Dit hoveniers bedrijf komt nauwkeurig na wat hij belooft. Zeer vriendelijk en vakbekwaam en ook werken ze ontzettend netjes. Na het aanleggen van de tuin werd alles keurig opgeruimd en alles schoon achter gelaten, zelf de oude tegels namen ze mee om voor ons af te voeren. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe tuin!
Hoveniersbedrijf Wesselink
8.7 10

Altijd goed werk!

| Datum: 29-03-2017

Tuinonderhoud, tuinaanleg, het wordt netjes gedaan.