Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Van der Waal Tuinen

Gemiddeld: 9.5 - 17 recensies

Van der Waal Tuinen
9.7 10

Vakwerk door Marcel en "zijn mannen"!!

| Datum: 18-03-2018

Vakwerk geleverd door het topteam van Van Der Waal tuinen!! Zelf hadden wij geen idee hoe de nieuwe tuin ingericht moest worden. Marcel kwam met een compleet uitgewerkt plaatje, waar wij zelf nog alle vrijheid in hadden. De hele "verbouwing" is geweldig verlopen, zelfs tegenslagen werden snel opgelost, en de lach bleef op de gezichten van de tuinmannen! Ook tijdens de werkzaamheden wordt veel overleg gevoerd. Dus gewoon........TOP!!!
Van der Waal Tuinen
9.6 10

Goede kwaliteit van dienstverlening en fantastisch personeel

| Datum: 11-12-2017

Marcel en zijn team leveren ontwerp, tuinen, materiaal en aanleg, met goede adviezen en vriendelijkeheid zoals dat normaal is. Met elkaar een goed ontwerp gemaakt, daarna aangelegd en het resultaat is boven verwachting. Dat maakt het werken met van der Waal tuinen zo leuk en een beleveing voor alle partijen. Nu gaan we pas echt genieten van onze tuin!
Van der Waal Tuinen
9.4 10

Altijd fijn als Marcel en zijn team geweest zijn. Genieten!

| Datum: 01-08-2017

Wij hebben een kleine achtertuin ooit aangelegd door Van der Waal tuinen. Hoe een kleine tuin groots kan worden en zijn. met dank aan Marcel en zijn team. Nette mannen, goede visie over tuinontwerp en vakkundige aanleg en onderhoud. Dit jaar heeft de buxusmot huisgehouden er moest dus aardig wat gedaan worden. Ziet er nu weer helemaal prima uit.
Van der Waal Tuinen
9.7 10

Zeer vakkundig werk geleverd met veel welwillendheid inzake planning van het werk.

| Datum: 23-05-2017

Prachtige schuttingen geplaatst, plus poort. Al mijn zorgen rond hoe mijn planten deze werkzaamheden zouden doorstaan, bleken onnodig. Hoewel het een behoorlijke klus betrof, is er nauwelijks sprake van schade aan de planten in de tuin. Een enorme geruststelling voor deze pietje precies. Dit getuigt van zorgvuldigheid en liefde voor het vak. De planning van het werk werd flexibel vervroegd, conform ons verzoek. Ik ben zeer content. Natuurlijk kent vakmanschap zijn prijs en dat is even slikken, maar dat is het zeker waard.
Van der Waal Tuinen
10 10

hier kan je niet minder voor geven dan een 10

| Datum: 23-05-2017

Marcel heeft niet alleen de kennis van de planten maar ook van het ontwerp. Wat een geslaagd, maar ook een modern ontwerp, maar vooral passend bij de omgeving en woning. Luisterend naar onze wensen hebben wij Marcel toch ook veel vrijheid gegeven. Het resultaat mag er zijn; super. Uitgevoerd samen met Casper en collega's wordt in een niet al te grote tuin toch een waanzinnige tuin aangelegd.
Van der Waal Tuinen
9.9 10

Buitengewoon goed

| Datum: 21-05-2017

Perfect overleg en uitvoering
Van der Waal Tuinen
9.6 10

Vakbekwaam bedrijf

| Datum: 05-05-2017

Van begin tot eind geweldig. Marcel luisterde naar onze wensen en bracht zelf ook nog veel creatieve ideeen, waardoor het eindresultaat boven verwachting is. Hele gezellige, hardwerkende mensen. Kortom: een aanrader!
Van der Waal Tuinen
9.3 10

Zeer professioneel, fijn personeel

| Datum: 02-05-2017

De werkzaamheden zijn vlot en keurig uitgevoerd, in goed overleg, naar volle tevredenheid.
Van der Waal Tuinen
10 10

Buitengewone goede tuinmannen.

| Datum: 02-05-2017

Nu al een paar jaar de vaste tuinmannen voor onze tuin. Betere kunnen wij ons niet voorstellen.
Van der Waal Tuinen
8.9 10

Netjes gewerkt in goed overleg, keurige tuin opgeleverd, voor, zij en achtertuin tegels, grind en cortenstaal.

| Datum: 16-04-2017

Door gebruik van het cortenstaal zijn er speelse vormen aangebracht. Direct na oplevering van de nieuwbouw zijn ze begonnen. Alleen het gras is nog aangelegd, planten volgen later.
Van der Waal Tuinen
9.6 10

prima bedrijf

| Datum: 04-03-2017

Het zijn zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken
Van der Waal Tuinen
9.6 10

Super mannen die je tuin helemaal netjes maken!!

| Datum: 04-03-2017

Super beleefte heren die onze tuin hebben gemaakt zoals die nu is. Erg mooi geworden! Precies zoals we voor ogen hadden.
Van der Waal Tuinen
9 10

Vakkundig en betrouwbaar hoveniersbedrijf

| Datum: 11-09-2016

Het is prettig samenwerken met het team van Van der Waal tuinen. Het hele proces van offerte tot aan oplevering van onze tuin is vlekkeloos verlopen. Marcel en zijn collega's werken zeer nauwkeurig, zijn flexibel en werken met uitstekende materialen.
Van der Waal Tuinen
10 10

schitterend

| Datum: 26-05-2016

het verwijderen en het aanleggen van oude en nieuwe tegels 50x50 is schitterend werk geleverd door Pieterjan-Casper en Pieter ook het opmeten van de benodigde aantal m2 door Marcel zelf is correct gedaan!!! wij zullen dit bedrijf zèèr zeker aanbevelen bij al onze vrienden en kennissen !!
Van der Waal Tuinen
9.7 10

Fijn team die hun vak goed verstaan

| Datum: 12-02-2016

Goed meedenkend en rekening houdend met de mogelijkheden van de klant. Gehele tuin opnieuw aangelegd wat een enorme klus was door de vele wortels van verwijderde berkenbomen. Het resultaat mag gezien worden.
Van der Waal Tuinen
9.9 10

Prima bedrijf

| Datum: 23-06-2015

Zeer tevreden over alles
Van der Waal Tuinen
8.6 10

Wij hebben bijna de hele tuin laten opknappen met nieuwe bestrating en een mooie overkaping. We zijn er erg tevrede over.