Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Hoveniersbedrijf Kruijt

Gemiddeld: 9.3 - 78 recensies

Hoveniersbedrijf Kruijt
8.4 10

Zeer tevreden over het geleverde werk!

| Datum: 29-05-2019

We hebben zowel het ontwerp als de aanleg van onze tuin door Kruijt laten uitvoeren en zijn heel erg blij met het resultaat. Er wordt netjes gewerkt en mee gedacht over de beste opties, ze vinden het geen probleem om meer dingen of dingen anders aan te pakken. Er was altijd ruimte voor overleg en advies op een prettige en klantvriendelijke manier. Hoewel het ontwerp niet altijd klopte en sommige opties daaruit in de praktijk wat minder goed zouden uitpakken, dacht Michael actief mee hoe dit op een goede manier opgelost kon worden zodat de tuin helemaal naar wens is opgeleverd. Het enige (heel kleine!) minpuntje dat we kunnen bedenken is dat het niet altijd duidelijk was wanneer ze zouden komen of wanneer e.e.a. af zou zijn, maar Michael is altijd snel bereikbaar voor vragen waardoor dit ook snel helder werd.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.4 10

Goed, snel, netjes en vakkundig gehandeld.

| Datum: 21-04-2019

1 Grote boom geveld, andere boom gesnoeid en een grote laurier gesnoeid.
Hoveniersbedrijf Kruijt
7.9 10

Goed

| Datum: 07-04-2019

Worteldoek had beter besproken kunnen worden hebben wij zelf ook niet aangegeven.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Klant vriendelijk, netjes, betrouwbaar en denken goed mee!

| Datum: 27-03-2019

Heel nette medewerkers die met je mee denken en heel beleefd zijn. Betrouwbaar zijn en afspraken nakomen. Wij laten onze tuin elk jaar snoeien en zijn hier erg tevreden over. Zodra ze klaar zijn wordt alles netjes opgeruimd en verantwoord afgevoerd. Er wordt meegedacht als er veranderingen of uitbreidingen in de tuin plaats ( moeten) vinden. Prijs en kwaliteit zijn heel goed in balans. Wij prijzen Hoveniersbedrijf Kruijt dan ook heel graag aan bij familie, vrienden, kennissen en buren.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Al jaren is Michael Kruijt onze hovenier in Nederland als ook in Frankrijk en zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden, kwaliteit, vriendelijkheid een dikke 10

| Datum: 26-03-2019

Hovenier Kruijt houdt onze tuin geweldig bij. Wij zijn veel in het buitenland en als wij dan terug komen, is het genieten van een mooie goed verzorgde tuin. Onderhoud kun je ook aan hem overlaten. Dit keer zijn de paden en oprijlaan weer opgehoogd, de tuin uit zijn winterslaap gehaald. Ook In Frankrijk waar wij een appartementen woning hebben komt Micheal de benodigde werkzaamheden verrichten. U begrijpt dan maken wij er een feestje van.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.1 10

Zeer tevreden !

| Datum: 05-02-2019

Komt afspraak na, 3 bomen gekapt , efficiënt, hard gewerkt en netjes opgeleverd.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Levert vakmanschap op, werk binnen de tijd en budget en realiseert al jouw wensen

| Datum: 24-10-2018

Hovenier Kruijt krijgt van mij de hoogste cijfers die er zijn. Het bedrijf komt de afspraken na en neemt letterlijk de tijd om al jouw wensen waar te maken. Daarnaast werkt men binnen de afspraken die er zijn gemaakt en doet men er alles aan om jouw een mooie tuin te bezorgen. Communicatie krijgt een 8, omdat je Michael alleen per telefoon kunt benaderen en niet via Mobiel. Bij de volgende keer neem ik weer contact op met Hovenier Kruijt, want het resultaat is echt top.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.1 10

Erg tevreden over het resultaat en de service!

| Datum: 09-09-2018

De hard werkende jongens hebben goed mee gedacht met de mogelijkheden voor onze tuin. De verschillende mogelijkheden zijn begrijpelijk uitgelegd en gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en over de dienstverlening van Hoveniersbedrijf Kruijt
Hoveniersbedrijf Kruijt
9 10

alles samengevat PRIMA

| Datum: 10-07-2018

keurig netjes
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.3 10

Uitstekend!

| Datum: 24-06-2018

Hovenier Kruijt heeft in 2 dagen tijd en voor een zeer schappelijke prijs, mijn verwaarloosde tuin omgetoverd naar een heerlijke plek. Daarnaast heeft hij er ook nog voor gezorgd dat de brandgang is hersteld. Dit tot grote tevredenheid van mijn buren. Bedankt!
Hoveniersbedrijf Kruijt
7.4 10

Betrouwbaar en vakkundig

| Datum: 08-05-2018

We hadden last van de Buxus mot/ rups. Laten behandelen maar helaas was de schade teveel om te herstellen. Maar wat ze hebben gedaan zeer professioneel.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.9 10

Weer goede advizen gekregen en prima werk geleverd.

| Datum: 08-05-2018

Herinrichten tuin aan achterzijde woning, de planten verzorgt door de hovenier
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Afspraak is afspraak; een man een man een woord een woord

| Datum: 02-05-2018

Vanaf eerste contact tot vanavond nog even de elektra komen nazien. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Niets is dit bedrijf en haar medewerkers teveel. Elke opmerking wordt serieus genomen en elke wens wordt uitgevoerd. Ik weet wat we hebben afgesproken maar ook mijn paar meerwerkvragen zijn uitgevoerd zonder extra kosten maar gaande de werkzaamheden die wel afgesproken waren. Prettige mensen om mee samen je tuin aan te leggen, want gelachen hebben we zeker. Michael is bovendien altijd bereikbaar of belt binnen no time terug. Hij doet wat hij zegt en meer dan dat. Vanavond komt hij nog even terug om naar de elektra te kijken (en dat behoorde niet eens tot de oorspronkelijke opdracht. Kan dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen!
Hoveniersbedrijf Kruijt
7.7 10

keurig en snel

| Datum: 17-04-2018

winterbeurt
Hoveniersbedrijf Kruijt
9 10

Wij zijn zeer tevreden

| Datum: 12-04-2018

Een bedrijf met hardwerkend en vakbekwaam personeel De tuin ziet er weer keurig uit
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.6 10

Klantvriendelijk, behulpzaam en komt afspraken na

| Datum: 28-03-2018

Werken goed door en niets is teveel. Doe de dingen die zijn afgesproken en bij twijfel wordt er overlegt
Hoveniersbedrijf Kruijt
8 10

Vakbekwaam personeel .Harde werkers ,Vriendelijk in de omgang .Kwaliteit prima.

| Datum: 28-03-2018

aanbevolen
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

Geen half werk! Dus TOP

| Datum: 16-03-2018

Gedreven mannen. Jaren geleden hebben ze mijn tuin aangelegd en reden om terug te gaan voor plaatsing/vervanging schutting. Ondanks de flinke vorst doormiddel van professioneel materiaalgebruik geen enkel probleem en gewoon volgens afspraak netjes opgeleverd.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Erg goed en zeker aan te bevelen.

| Datum: 28-02-2018

Zeer vakkundig snoeien van onze twee gigantische treurwilgen aan de waterkant. Versnipperen van resthout en afvoeren van de grotere takken. Na het snoeien tuin keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Heel vriendelijk en echt hard werkende mensen.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Harde werkers, die heel goed werk leveren en na afloop alles schoon opleveren.

| Datum: 05-02-2018

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Beleefd, correct en niets is te veel. Altijd goed overleg met de klant. Er wordt meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt grote betrokkenheid getoond.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Deze fantastische hovenier kun je alles vragen over de tuin en het onderhoud staat altijd voor je klaar.

| Datum: 17-01-2018

Zelfs als wij in het buitenland een tuin klus hebben komt onze hovenier en klaart de klus. In Nederland wordt gedaan wat nodig is zonder probleem in overleg. kun je nog beter hebben.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.1 10

De tuin zag er na de onderhoudsbeurt weer prima uit

| Datum: 21-12-2017

Met goed gereedschap en veel inzet en bekwaamheid is er goed gewerkt.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.4 10

| Datum: 19-12-2017

Hoveniersbedrijf Kruijt
9.3 10

Zeer net en vakbekwaam bedrijf

| Datum: 28-11-2017

Schutting laten plaatsen samen met de buren en zijn dik tevreden over het geleverde werk
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Goed en snel!

| Datum: 11-11-2017

Wat nieuwe ligusterhagen nodig, na een snelle prijsindicatie ook nog eens met 4(!) man geplaatst. Super snelle service en uitstekend advies! En...niet duur. Dank Michael!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9 10

Super blij met onze mooie tuin..

| Datum: 07-11-2017

Vakkennis,passie,liefde mannen met liefde voor hun vak.. Onze droom is uitgekomen met een tuin zo mooi strak. Met een uniek idee om [geld] bomen te plaatsen voor de finishing touch.. Nu in spanning afwachten voor de mooiste glimlach!!!!!!!!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

altijd een verzorgde tuin

| Datum: 29-10-2017

wat een genot om een mooi verzorgde tuin te hebben zonder rompslomp
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.3 10

De werkzaamheden zijn gedaan zoals afgesproken. Extra werkzaamheden zijn uitgevoerd, zowel gevraagd als ongevraagd. De mensen werken netjes en zijn vriendelijk
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.6 10

Ontzorgen en kwaliteit

| Datum: 16-10-2017

Wij hebben sinds kort voor het eerst een tuin, dus totaal geen groene vingers en kennis van zaken. We wilden graag een onderhoudsvrije tuin met genoeg groen. Michael kwam met goede adviezen en kon dat ook duidelijk onderbouwen. Afspraken waren makkelijk gemaakt en werden ook keurig nagekomen. De manier van werken was erg prettig, het vakmanschap is goed te zien en men werkt erg netjes. Laat geen rommel achter.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Fantastich

| Datum: 28-09-2017

Mijn hovenier is net weg. Volgens afspraken die erg duidelijk waren heeft hij een nieuwe Portugese Laurier Haag geplant. Ziet er goed uit en maakt mijn tuin weer toonbaar. De tuin maakt mij weer blij. De manier van werken was erg netjes en de andere medewerkers waren ook erg vriendelijk. Er zijn ook afspraken gemaakt voor de toekomst. Ik kan zelf niet alles meer doen in de tuin en zie daar dan ook tegen op. Door deze afspraken kan ik nog lang in dit huis blijven wonen zonder dat mijn tuin verwaarloosd wordt.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.6 10

Vakmanschap, harde werkers, kwaliteit en een prachtig nieuw gazon als eindresultaat

| Datum: 19-09-2017

We hadden geen mooi gazon meer. In goed overleg en met advies van Michael Kruijt besloten om het oude gazon te verwijderen, de onderlaag aan te vullen en te verrijken en vervolgens nieuwe grasmatten erop. De planning leek ons wat optimistisch, maar niets bleek minder waar. De voorbereiding was goed, de uitvoering was perfect en het eindresultaat is fantastisch. "Wij zijn eruit. Onze hovenier is en blijft Michael Kruijt!"
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.1 10

Niets is te gek!

| Datum: 18-09-2017

Voorafgaand en tijdens het plaatsen van de erfscheiding veel met ons meegedacht over de uitvoering. Alles is mogelijk en afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit materialen en vriendelijk personeel. Een aanrader!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.9 10

Erg vakbekwaam, klantvriendelijk en flexibel.

| Datum: 01-09-2017

De jongens van Hovenier Kruijt zijn erg goed en snel in hun werk. Niets is te veel en alles kan. Zer vakbekwaam en erg goede ideeen. Zij doen zowel het onderhoud van onze tuin maar ook aanleg en bestrating.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

PERFECT +++

| Datum: 21-08-2017

Perfecte hovenier die naar de wensen van de klant werkt !!! Waar nodig huurt hij specialisten in. Denkt heel goed mee met de beplanting maar zeker ook met de symmetrie hoe de beplanting geplaatst kan worden. Hovenier Kruijt is echt een TOPPER !!! Misschien mag het plaatsje Hoornaar niet bij iedereen bekend zijn, als hovenier Kruijt maar bekend wordt bij iedereen!
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.4 10

Goed!

| Datum: 09-08-2017

Ik ben erg tevreden over dit hoveniersbedrijf. Er wordt hard gewerkt. Als je vraagt om advies krijg je een pasklaar antwoord. Ze hebben hart voor de zaak!
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.6 10

stuk achtertuin met onkruid en planten uitgegraven en betegeld met een paar stukken grind.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.3 10

Aardige en zeer hardwerkende hovenier.

| Datum: 19-07-2017

Altijd klantvriendelijk en hardwerkende mannen bij hovenier Kruijt. Ben tevreden!!
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.7 10

Goede service en een mooi eindresultaat

| Datum: 27-06-2017

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en klantvriendelijkheid van deze hovenier. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

Hoveniersbedrijf Kruijt levert een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe marktconforme prijs. Ze doen wat ze beloven. Zeer tevreden!
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Kwaliteit, Vakmanschap, Harde werkers en top resultaat

| Datum: 03-06-2017

Snelle service, we raden Hoveniersbedrijf Kruijt bij iedereen aan. Wat een vakmensen... ze denken mee, geven een mening en laten alles schoon en wel achter. Onze volgende klus wordt zeker weer uitgevoerd door hoveniersbedrijf Kruijt.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.6 10

Dik tevreden

| Datum: 03-06-2017

Onlangs een compleet nieuwe voortuin aan laten leggen door firma Kruijt. Resultaat ben ik dik tevreden over en het werk was ook nog eens boven verwachting snel afgerond. Wat ik erg prettig vond is dat Michael meedacht met mijn wensen, maar ook advies gaf over wat wel of niet verstandig is om te doen. Uiteindelijke resultaat is dat we er weer keurig bij zitten en daar zijn we erg blij mee.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Prachtige schutting en ruimtelijkere tuin

| Datum: 01-06-2017

Omdat onze schutting aan vervanging toe was Kruijt in de arm genomen. Schutting van alleen hout vinden we niet zo mooi. In overleg een mooie oplossing; bij terras houten schermen en verder panelen waar klimop tegen aan is geplant zodat we een mooie, groenere tuin krijgen. Het beplanten hebben ze slim aangepakt om zo min mogelijk ruimte te verliezen. De schutting is zoveel strakker geplaatst dan de oude schutting. Je ziet het vakwerk terug. Ze denken goed mee en overleggen netjes. Volgende klus weer bij Kruijt!
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.3 10

Ruim voldoende

| Datum: 26-05-2017

Na een paar Keer te overleggen wat we precies wilde met de tuin, was alles duidelijk en snel geregeld. Binnen twee dagen was onze tuin weer netjes bestraat en een mooie schutting geplaatst en een tuinhuis gezet. We zijn tevreden met het resultaat. Bedankt hoveniersbedrijf Kruijt
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Vriendelijk en gekwalificeerd bedrijf

| Datum: 15-05-2017

Wij hebben onze achtertuin aan laten pakken door dit bedrijf. Volgens afspraak hebben ze de tuin keurig opgeleverd. Voor het afdak was dakbedekking meegeleverd echter werd aan de kwaliteit getwijfeld. Hij heeft toen zelf een dakdekker benaderd welke het met het juiste materiaal heeft afgemaakt. En dit zonder meer kosten. Verder hebben we tijdens de werkzaamheden alles kunnen overleggen en vragen waardoor onze tuin echt is geworden wat we wilden. Is tijdens een boekbespreking toch vaak lastig. Al met al vriendelijk en vakbekwaam personeel die weten wat ze doen. Echt een aanrader.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Zeer goed!

| Datum: 30-04-2017

Firma Kruijt heeft bij ons de tuin mooi gerenoveerd. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Waar problemen zijn, komen zij met oplossingen. Vakkundig word alles opgelost. Een dikke pluim voor alle medewerkers.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.9 10

Fantastisch!

| Datum: 24-04-2017

Hoveniersbedrijf Kruijt werkt super hard, weet wat ze doen en heeft heel vriendelijk personeel. Ze werken heel erg netjes en maken je tuin precies hoe je het wilt hebben!!! Super hovenier! Ben er erg blij mee
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Zeer hard werkende jongens met verstand van zaken!

| Datum: 13-04-2017

Harde werkers met goede materialen, duidelijke planning en prima organisatie. In 4 dagen tijd een complete metamorfose. Buurt werd ook iedere avond schoon en netjes achtergelaten.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Zeer prettig in de omgang en het gewenste resultaat voor een goede prijs!

| Datum: 06-04-2017

Michael heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Niet alleen in het oriënterende gesprek maar vooral ook tijdens de uitvoering. Tussendoor was er vaak overleg of alles aan de verwachtingen voldeed. Hadden we opmerkingen dan werd hier meteen actie op ondernomen. Een extra lamp of toch een iets grotere border? Geen probleem, Michael regelt het. Alle afspraken zijn nagekomen en daar hebben we ook geen moment aan getwijfeld. Michael en zijn team zijn betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht en leveren vakwerk. Ze werken met kwaliteitsproducten en dat is te zien. Het resultaat spreekt voor zich. Michael leeft zich echt in de klant in en zorgt dat hij begrijpt wat de klant belangrijk vindt. Zoals Michael zelf ook zegt: hij wil geen tuin maken die hij mooi vindt, hij wil de tuin maken die de klant wilt hebben. En die belofte maakt hij dubbel en dwars waar!
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Kwalitatief zeer goed werk

| Datum: 18-03-2017

Onlangs hebben wij de firma Kruijt gevraagd om onze tuin aan te leggen van onze nieuwbouwwoning. Dit is naar alle tevredenheid gegaan. Goede afspraken gemaakt, snelle service, goed materiaal en bovenal ook 3 zeer gezellige dagen! Echt een aanrader.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

Hard workers who did a great job!

| Datum: 15-03-2017

Thorough discussion before the work was undertaken and Michael had a great understanding of what we wanted. Clear communication before the work was carried out. The team was tidy, did what was asked and the garden looks great in time for the warmer months ahead.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.3 10

Goed werk afgeleverd keurig volgens de afspraken.

| Datum: 13-03-2017

Tegelpad vervangen welke er weer strak en mooi bij ligt met goede afwatering.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.3 10

Hardwerkende jongens.

| Datum: 12-03-2017

Prachtig resultaat van een gerenoveerde tuin
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

Hardwerkende jongens die goed overleggen en meedenken.

| Datum: 28-02-2017

Onze voor, zij en achtertuin heeft een totale matamorfose gehad. Super hard gewerkt, goed overleg en goed mee gedacht. Wij zijn dik tevreden en zullen indien nodig dit bedrijf aanbevelen bij anderen.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9 10

ijt Firma kruijt mijn tuin opnieuw bestraat ,keihard gewerkt ben zeer tevreden

| Datum: 07-08-2016

Straat op gehoogd met grote tegels
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.5 10

Het resultaat van de tuin is boven onze verwachtingen.

| Datum: 25-07-2016

Wij hebben de firma Kruijt opdracht gegeven om onze tuin aan te passen met onze huidige bestrating en een nieuw stuk kunstgras. Het resultaat van de tuin is boven onze verwachtingen, wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde diensten. De heren zijn klantvriendelijk, er wordt goed overlegd wat de mogelijkheden zijn, ruimte voor eigen ideeën. Het "vuil" wordt netjes afgevoerd. Wij raden de firma Kruijt zeker aan!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

leuk hardwerkend team

| Datum: 01-07-2016

Onze thuin moest 30 centimeter opgehoogd worden en met dikke 60x60 tegels bestraat worden, hebben ze heel netjes gedaan. Ook de extra klusjes werden nog wel even gedaan, niks was teveel voor deze mannen, ook is alles netjes opgeruimd . Wat voor mij erg belangrijk was is dat alle gemaakte afspraken netjes nagekomen zijn. Kortom, giet er een beetje koffie in en ze gaan als een trein!!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Zeer tevreden. TOP

| Datum: 03-05-2016

We zijn zeer tevreden met het aanleggen van onze voor/achtertuin inclusief nieuwe schutting. Goed werk geleverd mannen. Echt een aanrader!!!!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

9,5

| Datum: 25-04-2016

snel en netjes werkende hoveniers met kennis van hun vak
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.1 10

Betrouwbare, goede hardwerkende hoveniers met passie voor hun werk. Bovendien een goede prijs/kwaliteit verhouding.

| Datum: 16-04-2016

Aanpassen en aanplanten borders en vervangen oude gazon voor graszoden.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9 10

Hardwerkende mannen die een heel mooie voortuin maakten!

| Datum: 14-03-2016

Mooi werk !
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.5 10

buiten gewoon

| Datum: 12-03-2016

elke dag weer met bewondering naar de tuin dit hadden niet verwacht zo mooi.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

heel goed werk geleverd. hardwerkende gezellige jongens die met je mee denken.

| Datum: 24-02-2016

Voortuin van de woning is door de hovenier voorzien van bestrating en plantenbakken met beplanting.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.2 10

zeer goed

| Datum: 12-02-2016

werkt netjes,snel en volgens afspraak. is niet te beroerd om wat kleinigheden naast het aangeboden werk te doen.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Ze werken netjes en secuur. Met veel aandacht voor de klant.

| Datum: 20-11-2015

Duidelijke afspraken en goede communicatie tijdens de werkzaamheden.
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.1 10

een dikke voldoende

| Datum: 04-11-2015

we zijn erg tevreden over de manier waarop Michael Kruit en zijn mannen onze tuin hebben aangepakt. de zorg voor de materialen en de manier waarop gewerkt is maakt ons zeer tevreden over het resultaat.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Nette medewerkers die heel hard en netjes werken

| Datum: 23-10-2015

Er wordt snel en netjes gewerkt . We zijn uitermate tevreden .
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Snel, vriendelijk en netjes

| Datum: 23-10-2015

Leveren goed werk , denken met je mee en zijn snel
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.7 10

uitstekend werk afgeleverd.

| Datum: 12-10-2015

Prettige samenwerking, men denkt mee.Komt afspraken na en werkt nauwgezet en netjes.Kwaliteit van de geleverde materialen en planten moet de komende tijd blijken, maar daar hebben wij wel vertrouwen in.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Super bedrijf professionele hardwerkende mensen

| Datum: 25-09-2015

In mei dit jaar is Kruijt hovenier bij ons geweest. Hij heeft onze tuin precies zo gemaakt zoals wij in gedachten had,eigenlijk nog mooier. De jongens werken ontzettend hard en zijn echte vakmannen. Wij zijn zeer trots op hoe onze tuin er uitziet we krijgen ook veel complimenten van mensen die langslopen. Ik kan niet anders dan vol lof praten over dit bedrijf. Wij raden ze dan ook zeer aan!!!!!!!!!!!!!
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.7 10

Erg tevreden

| Datum: 20-05-2015

Een aanrader voor iedereen
Hoveniersbedrijf Kruijt
8.7 10

Goed

| Datum: 08-05-2015

Goed
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Uitstekend!

| Datum: 03-05-2015

Hoveniersbedrijf Kruijt heeft bij mij een vijver gedicht en omgevormd tot moestuin, en scheert regelmatig de Hedera. Het werk wordt goed en snel uitgevoerd, door zeer vriendelijke medewerkers. Een aanrader!
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

Prima bedrijf

| Datum: 30-04-2015

Hoveniersbedrijf Kruijt springt bij mij af en toe in bij onderhoud en constructiewerkzaamheden. Er wordt goed meegedacht en de houding is oplossingsgericht.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Prima

| Datum: 23-04-2015

Alleen na afspraak en in overleg waarvan foto's worden gemaakt.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Uitstekend, uitermate tevreden!

| Datum: 22-04-2015

Nadat ik zelf de tuin niet meer kon onderhouden heb ik Kruijt Hoveniers gevraagd. Ik ben uitermate tevreden over het werk en overleg. Ze houden goed rekening met de wensen van de klant en je krijgt waar voor je geld.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.4 10

Herinrichting tuin

| Datum: 27-06-2014

Hoveniersbedrijf Kruijt heeft een ontwerp voor onze voor- en achtertuin gemaakt en dit naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Hoveniersbedrijf Kruijt
9.7 10

opknappen achtertuin

| Datum: 25-06-2014

Wij zijn tevreden over het meedenken en het uitvoeren van het opknappen van onze achtertuin.
Hoveniersbedrijf Kruijt
10 10

Stevige en nette nieuwe beschoeiing

| Datum: 24-06-2014

Kruijt hoveniersbedrijf heeft bij ons een nieuwe beschoeiing geplaatst. Het was een hele klus want deze moest verankerd worden en de oprit moest opnieuw bestraat worden. De heren hebben de klus echter snel en vakkundig geklaard. Het ziet er strak en prima verzorgd uit. Kortom wij zijn dik tevreden!