Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Hortivorm

Gemiddeld: 9 - 8 recensies

Hortivorm
8.7 10

Professioneel, vakbekwaam, prima service, goede kwaliteit, goede ideeën

| Datum: 06-11-2017

Wil graag meedoen met de Cashback actie, maar kan dit niet aanvinken op het recensieformulier.
Hortivorm
10 10

Hele goede hovenier

| Datum: 30-12-2016

Wij hebben een prachtig, slim ontwerp voor onze stadstuin gekregen: die leek wel 2 keer zo groot en voor alles wat wij wilden (veel) was plek. Ook heel mooi en vakkundig uitgevoerd, met oog voor detail en omgeving. Wij kozen deze hovenier omdat ze de tuin van onze buren zo mooi hadden aangelegd, en ook bij ons is het resultaat fantastisch. Kortom: top.
Hortivorm
8.4 10

Een uitstekend bedrijf

| Datum: 01-12-2016

Al meer dan 20 jaar zijn we een zeer tevreden klant. Gisteren heeft de tuin weer de winterbeurt gehad en hij ziet er schitterend uit. Wat ons betreft is het bedrijf een aanrader!!!!
Hortivorm
8.7 10

We zijn zeer tevreden en blij met onze tuin!

| Datum: 16-11-2016

Hortivorm heeft ons bijzonder goed geholpen bij het realiseren van onze tuin. Achter onze nieuwbouwwoning was een soort rietveld ontstaan en we hadden zelf geen idee hoe we dat tot een mooie tuin moesten omvormen. Nadat we eerst 2 andere hoveniers hadden gesproken, viel Hortivorm in de persoon van Gibbo Hamoen op door de grote vakkennis, het enthousiasme, de leuke ideeën en de persoonlijke benadering. We genieten dagelijks van onze prachtige tuin en raden iedereen aan om Hortivorm in te schakelen.
Hortivorm
9 10

Uitstekende hovenier

| Datum: 11-11-2016

Hortivorm heeft onze verwaarloosde tuin grondig en professioneel op de schop genomen, dit na uitgebreid overleg over een nieuw ontwerp en keuze van materialen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. In de voorbereiding heeft het bedrijf bemiddeld bij het aanvragen van een kapvergunning. Voor het onderhoud kunnen we altijd terecht voor advies en zo nodig assistentie. Alles aan Hortivorm is uitermate klantvriendelijk. We hebben deze zomer al volop genoten van onze mooie nieuwe tuin!
Hortivorm
8.5 10

Geweldige service en afgeleverd conform afspraak!

| Datum: 11-11-2016

Aanleggen tuin.
Hortivorm
9.4 10

Prima werk afgeleverd

| Datum: 26-09-2016

Ik ben heel blij met mijn nieuwe tuin. Het ontwerp had ik zelf nooit verzonnen, maar ik vind het heel erg mooi. Het resultaat van alle bloeiende planten moet ik nog even afwachten tot volgend jaar. Ik verheug me er erg op.
Hortivorm
9.3 10

Super!

| Datum: 10-03-2016

Vakmensen met plezier in hun werk. Betrokken bij wat ze maken. Passie voor planten en klanten :-) En natuurlijk een verrassend tuinontwerp, Dat wordt genieten dit jaar! Het kost wel wat maar dan heb je ook wat!