Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Herbert Hoveniers

Gemiddeld: 8.7 - 10 recensies

Herbert Hoveniers
8.6 10

Een uistekend Hoveniersbedrijf!

| Datum: 01-12-2017

Herbert Hoveniers maakt duidelijke afspraken en komen deze ook na. Daarnaast altijd bereid om in overleg de werkzaamheden aan te passen. Luisteren goed naar aan/opmerkingen en houden daar rekening mee. Leveren gewoon goed werk.
Herbert Hoveniers
8.3 10

Goede kwaliteit en nog betere service na oplevering

| Datum: 12-11-2017

Herbert Hoeveniers hebben bij ons de hele tuin verbouwd. Vanaf het moment dat we het huis hebben gekocht tot aan nu hebben ze ons geholpen met de tuin. Een echte aanrader voor je tuin als je grote verbouwing van plan bent.
Herbert Hoveniers
9.4 10

Top!

| Datum: 12-10-2017

Eindelijk, eindelijk! een hovenier die met accu gestuurde apparatuur werkt , Herbert en Dion werken netjes en houden zich prima aan de afspraken.
Herbert Hoveniers
9 10

Vakkundig en betrouwbaar

| Datum: 06-07-2017

Vakkundig en betrouwbaar
Herbert Hoveniers
7.9 10

Goed, ik zou Herbert Hoeveniers aanbevelen. Hij luistert goed na je en komt met mooie ideeen.

| Datum: 26-06-2017

Goede voorbereiding heeft er voor gezorgd dat er mooi ontwerp is gemaakt van de tuin. Ondanks het vele overleg zijn wij tot een schitterend resultaat gekomen. Werkzaamheden zijn wel iets uitgelopen maar dat was geen probleem voor ons en voor Herbert Hoeveniers. Ook al was het erg warm, kwalitieit van het werk is er niet minder om geworden.
Herbert Hoveniers
9 10

Snoeien doet groeien!

| Datum: 06-06-2017

Het voorjaar brak aan en onze tuin begon al weer aardig op een wildernis te lijken. De aanmoedigende opmerkingen van mijn vrouw bleken niet opgewassen te zijn tegen mijn angst voor een flinke spierpijn. En wat doe je dan? Sommige mensen bellen dan een ‘mannetje’ dat, al dan niet deskundig, zich op die wildernis stort. Nog los van of het een wit of een zwart mannetje is, voor mij is een echte tuinman een vakman en ik houd er erg van dat er vakkundig gesnoeid wordt en het geheel er daarna ook netjes uitziet! Daarom bel ik dan met Herbert (van Herbert Hoveniers) die zorgt er dan voor dat die klus in een morgen wordt geklaard. De tuin ziet er dan niet alleen netjes uit maar lijkt dan ook nog groter. Daar kun je dus op rekenen met zo’n ‘TuinKeur-hovernier’!
Herbert Hoveniers
9.1 10

Herbert is een hardwerkende hovenier met humor, groene handen en een groen hart.

| Datum: 28-03-2017

15 jaar geleden heeft Herbert de tuin voor ons aangelegd in een bloedhete zomer. Moet je niet denken dat het tempo omlaag ging. Ze gingen gestaag door en wij bleven lopen met koude drankjes Nu was de tuin toe aan een grote beurt. Vooral snoeiwerk, wat straatwerk en een nieuwe grasmat. Zwaar werk dat de juiste apparatuur vraagt om te kunnen doen. Ze zijn net weg en alles ziet er weer strak uit. Wij kunnen het weer zelf bijhouden en genieten van alle bloemen, vlinders en vogels. Heerlijk zulke betrouwbare hulp. Wij kunnen niet zonder.
Herbert Hoveniers
8.7 10

Prima

| Datum: 21-03-2017

Een afscheiding gemaakt voor de tuingedeelte vd hondentrim en privé tuin. Mooi met een Door Herbert gemaakt tuinhek, omdat ik de bestaande hekjes niet mooi vond. Een betonnen wal en beukenhaag met leibomen. Helemaal naar de zin.
Herbert Hoveniers
9.3 10

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe tuin met straatwerk en twee bloembakken.

| Datum: 02-11-2016

Herbert Hoveniers heeft bij ons het straatwerk geleverd en heeft twee bloembakken gemaakt. Het voldoet geheel aan onze verwachtingen, wij willen een onderhoudsvrije tuin om meer tijd aan leuke dingen te kunnen besteden. Het contact met Herbert is zeer prettig, hij draagt goede ideen aan en heeft kennis van zaken.
Herbert Hoveniers
8 10

Vakkundig/correct.

| Datum: 21-08-2016

De basis is een prachtig ontwerp van De Akelei te Hengelo. Herbert Hoveniers heeft dit plan op een vakkundige en plezierige wijze uitgevoerd. Beide bedrijven zijn een aanrader.