Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Duitman Hoveniers

Gemiddeld: 9.1 - 35 recensies

Duitman Hoveniers
9.3 10

Duitman hoveniers is een heel prettig, betrouwbaar en ook vakkundig bedrijf waar je van op aan kunt. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

| Datum: 04-03-2019

Wij hebben vorig jaar herfst het achterdeel van onze tuin opnieuw laten aanleggen. Het gebeurde geheel volgens afspraak en een kleinigheid die fout was gegaan bij een toeleverancier, werd ook via Duitman netjes goed gemaakt. Inmiddels doet Duitman ook het jaarlijks onderhoud van onze tuin.
Duitman Hoveniers
8.6 10

Klantvriendelijk en flexibel

| Datum: 22-12-2018

Onze tuin was , na een grondige verbouwing, toe aan een stevige najaarsbeurt. Sander Duitman en zijn team hebben dit op een prima vakkundigen manier voor ons verzorgd. Afspraken werden goed nagekomen en onze tuin is nu weer helemaal klaar voor de winter ( die nog niet echt wil komen )
Duitman Hoveniers
8.9 10

Prettig bedrijf wat goed werk aflevert.

| Datum: 07-09-2018

Firma Duitman heeft 2 leilaurieren geplaatst en een taxushaag. Ik vond het erg prettige mensen die me goede tips gaven voor onderhoud. Toen aantal taxussen doodgingen werden ze keurig vervangen. Ben erg tevreden en heb daarom ook besloten dit bedrijf periodiek snoei werk te laten doen.
Duitman Hoveniers
10 10

Een super net bedrijf dat zijn afspraken keurig nakomt.

| Datum: 05-09-2018

Duidelijke prijsafspraak en netjes op tijd alles af gemaakt. Een aanrader voor iedereen.
Duitman Hoveniers
10 10

Uitstekende en professionele aanpak

| Datum: 23-08-2018

We hadden een behoorlijke onkruidtuin aan de voorkant van het huis, en we wilden, met behoud van enkele planten en het pad de tuin weer toonbaar maken. In de tijdsspanne van een enkele ochtend hebben ze de voortuin onder handen genomen en omgetoverd tot een fijne voortuin waar ik me nu niet meer voor schaam als ik mijn huis inloop.
Duitman Hoveniers
9.7 10

Keurig en punctueel, vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen

| Datum: 21-08-2018

Weten waar ze mee bezig zijn, werken netjes.
Duitman Hoveniers
9 10

Geweldige tuin aangelegd door Duitman! Dagelijks nog genot en complimenten van iedereen!

| Datum: 15-05-2018

Aanleg en onderhoud van tuin, zeer prettig en goed! Droomtuin geworden!
Duitman Hoveniers
8.7 10

Zeer tevreden

| Datum: 16-04-2018

Duitman Hoveniers neemt de tijd voor het ontwerp en laat geen twijfel bestaan over elkaars verwachtingen door duidelijke afspraken. Werknemers zijn sociaal vaardig en doen alles in afstemming met de klant. We zijn erg blij met onze tuin!
Duitman Hoveniers
8.4 10

Geweldig gedaan

| Datum: 31-03-2018

Professionele aanpak, razendsnel en prima kwaliteit. M'n tuin in een halve dag weer netjes op orde.
Duitman Hoveniers
9.4 10

Goed gesprek voor aanvang. Duidelijke communicatie over vraag en aanbod.

| Datum: 29-03-2018

Goed resultaat geboekt zoals beoogd.
Duitman Hoveniers
9.3 10

PRIMA

| Datum: 23-03-2018

Het bedrijf houdt zich keurig aan de afspraken. Werkt netjes. Medewerkers zijn vrolijk en denken mee. Ik ben meer dan tevreden over het werk dat is afgeleverd.
Duitman Hoveniers
8.9 10

Betrouwbare, vakbekwame hovenier

| Datum: 15-03-2018

Goed werk geleverd, netjes gewerkt. Zeer vriendelijke mensen. Goede samenwerking en afstemming met diegene die het straatwerk deed. Het ziet er top uit.
Duitman Hoveniers
9.4 10

zeer positief

| Datum: 11-02-2018

Nadat ik in 2016 mijn achtertuin door Duitman aan heb laten leggen, hebben ze eind 2017 een nieuwe schutting geplaatst. Het was erg prettig dat Duitman eerst persoonlijk langs komt om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en zelf met suggesties komt. Zijn offerte is zeer overzichtelijk opgebouwd. Het personeel werkt erg nauwkeurig en netjes. De plaatsing van de schutting is uitstekend gedaan. Dus ik ben erg positief over Duitman!
Duitman Hoveniers
9.6 10

Fantastisch resultaat

| Datum: 02-02-2018

Achtertuin en oprit opnieuw laten aanleggen met grote veranda en schuur onder één dak. Personeel werkt zeer netjes, prettig in de omgang. Afspraken worden waargemaakt en onduidelijkheden meteen besproken. Communicatie verloopt makkelijk. Er wordt meegedacht of ideeën aangedragen. Raden het zeker aan!!
Duitman Hoveniers
9.1 10

Goede ideeen, prima werk en prima service

| Datum: 02-12-2017

Duitman hoverniers denkt mee, komt met goede tips en plannen. De offerte en facturering zijn zeer professioneel. Uitvoering van het werk prima uitgevoerd en alles netjes opgeruimd en achter gelaten. Er wordt goed aandacht aan de klant gegeven en rekening gehouden mijn de wensen van de klant.
Duitman Hoveniers
9.3 10

Perfect!

| Datum: 29-11-2017

Duitman heeft bij ons de achter- en voortuin aangelegd. De communicatie verliep heel soepel en het opgeleverde werk is uitstekend. Bovendien werden alle afspraken (zowel qua start- als opleverdatum) nagekomen. Wij zijn heel tevreden.
Duitman Hoveniers
9.3 10

Onwijs net, kundig bedrijf. Met keurig personeel

| Datum: 07-11-2017

2 weken geleden onze voortuin oprit n het voormalig gedeelde pad met de buren volledig opnieuw laten aan laten leggen. Personeel was ontzettend kundig maar ook heel netjes !!! Moest ze ECHT heel duidelijk zeggen dat ze binnen mochten pauzeren omdat ze bang waren dat ze ons huis vies zouden maken. Wat overigens helemaal niet was en ze kwamen elke dag binnen lunchen!! We hebben van dhr Duitman heel goed advies gehad in de aanschaf van de haag en het gras etc. Ook zei hij het netjes als ons idee in uitvoering wellicht technisch niet verstandig zou zijn, maar liet ons wel gewoon de keus. Niet betweterig of opdringerig. Ze waren ook erg snel wat (o.a. prijstechnisch) voor ons natuurlijk erg prettig was. Wij willen in de toekomst ook de achtertuin nog veranderen, maar dan huren wij deze partij ZÉKER weer in. Alle afspraken die waren gemaakt zijn ze ook nagekomen. Verder overal een 9 omdat er altijd wel ergens ruimte voor verbetering moet zijn, al kan ik er nu even geen bedenken.
Duitman Hoveniers
9.6 10

uitstekend

| Datum: 31-10-2017

Vriendelijke en zeer vakbekwame hovenier die de afspraken netjes nakomt. Er wordt zeer netjes gewerkt en weet er iets moois van te maken ondanks mijn kleine tuin. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant.
Duitman Hoveniers
8.1 10

Een fijn bedrijf, eerlijke mensen, verstand van plant!

| Datum: 30-10-2017

Toptuinier en mensenmensen ;-)
Duitman Hoveniers
9.4 10

Goed overleg en volgens afspraak uitgevoerd; altijd bereid om mee te denken!

| Datum: 23-09-2017

Hele tuin (totaal oppervlak perceel ca. 1500 m2) leeggehaald en volgens nieuw ontwerp aangelegd en aangeplant.
Duitman Hoveniers
9 10

Vakbekwaam, vriendelijk

| Datum: 04-09-2017

Prettig bedrijf met vriendelijk personeel. Doen wat ze zeggen, uitgevoerd zoals afgesproken. Resultaat zijn we superblij mee!
Duitman Hoveniers
9.1 10

Uitstekende advisering en uitvoering van werkzaamheden

| Datum: 28-08-2017

Afspraken worden altijd nagekomen. Je kunt altijd uitgaande van kwaliteit. Zijn initiatieven worden bijzonder op prijs gesteld. Gras wordt gemaaid wanneer het nodig is. Ook het toedienen van kalk en mest doet hij volgens zijn eigen inzicht (voor een leek is dat er makkelijk), De hagen worden op tijd gesnoeid. Onkruid wordt bestreden door een laag boomschors langs de planten aan te brengen. Snoeien van rozen en o.a. leibomen. Hij heeft een tuin aangelegd die bij onze boerderij past. Hij is echt een aanrader voor iemand die een mooie gevarieerde tuin aangelegd wil hebben voor een schappelijke prijs. Het onderhoud is bijzonder concurrerend.
Duitman Hoveniers
9.6 10

Prima werk geleverd.

| Datum: 07-08-2017

Goede geluisterd en afspraken nagekomen.
Duitman Hoveniers
9 10

Heel goed.

| Datum: 06-08-2017

De eigenaar heel goed bereikbaar, en komt zijn afspraken altijd na. Hij heeft een groot en goed netwerk van partners (tuinarchitect, kwekers, steenleverancier, beregeningspecialist, machine-verhuurbedrijf, electricien voor tuinverlichting) en krijgt daarmee alles super goed georganiseerd. Verder bestaat het team uit zeer gemotiveerde jonge mensen met allemaal hun eigen specialisme (snoeispecialist, stratenmaker, boomverzorger, onkruidwieder). Leuke bijkomstigheid is dat er ook een jongedame in het team zit (bijzonder in deze branche, want het zijn allemaal jongens en mannen) en zij is heel precies en netjes. Het is altijd weer fijn thuiskomen, als Duitman en zijn team een dagje in onze tuin hebben gewerkt. Er wordt vaak meer gedaan (extra snoeiwerk) dan gevraagd.
Duitman Hoveniers
8.4 10

Heel tevreden

| Datum: 19-07-2017

Tuin had een flinke beurt nodig; snel en vakkundig gedaan tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Duitman Hoveniers
8.7 10

Professioneel, vakbekwaam en betrouwbaar!

| Datum: 25-06-2017

Na een eerste bezoek waar we onze ideeën hebben doorgenomen ontvingen we een mooi tuinontwerp. We hebben deze laten aanleggen wat best spannend was of het er dan ook daadwerkelijk zo uit komt te zien als we voor ogen hadden. Maar al snel werd duidelijk dat het meer dan voldoet aan onze verwachtingen. Het is een zeer mooi tuin geworden naar wens waar we vel uurtjes zullen doorbrengen. Sander Duitman en collega's bedankt...!
Duitman Hoveniers
8.2 10

Prettige samenwerking, goed werk. Redelijke offerte.

| Datum: 24-05-2017

Na lang wikken en wegen hadden we eindelijk besloten een hovenier in te schakelen bij het renoveren/opknappen van onze tuin. De keus viel op S. Duitman hoveniersbedrijf. Sander Duitman kwam en hoorde mijn relaas. Gelukkig kwam hij niet met opmerkingen; "Je kunt beter dit, of zou je niet liever dat". Wel maakte hij enkele kanttekeningen. Toen men niet op de afgesproken dag kon beginnen, werd dat keurig gemeld. De werkzaamheden verliepen volgens plan. Het resultaat is een opgeruimde, overzichtelijke tuin geworden dankzij Duitman Hoveniers.
Duitman Hoveniers
9.3 10

Goed en gezellig.

| Datum: 24-05-2017

Ben echt zeer tevreden met mijn nieuwe tuin.
Duitman Hoveniers
NAN 10

Goed en gezellig.
Duitman Hoveniers
9 10

Dik tevreden

| Datum: 05-05-2017

Harde werkers. Werken netjes, denken mee. Tevreden!
Duitman Hoveniers
9.6 10

Dik tevreden over service en uitvoering werk.

| Datum: 10-01-2017

Jaarlijks onderhoud wordt door tuinder gedaan. Geen opmerkingen mbt kwaliteit uitvoering werkzaamheden. Een enkele keer vragen om onderhoud maar wordt dan direct opgepakt.
Duitman Hoveniers
9 10

Zeer tevreden

| Datum: 15-10-2016

Duitman Hoveniers is een vakbekwaam bedrijf met klantvriendelijk personeel.
Duitman Hoveniers
9 10

Zeer tevreden, mooie tuin geworden zoals gehoopt.

| Datum: 07-10-2016

Patio tuin laten aanleggen met moderne materialen. onderhoud vrij met kunstgras.
Duitman Hoveniers
8.4 10

Duitman Hoveniers
NAN 10

| Datum: 30-11--0001

Vriendelijk personeel, netjes gewerkt, alles opgeruimd, gewerkt volgens afspraak, goed overleg vooraf, tijdens de werkzaamheden en na afloop. we kregen goede tekening met goed overzicht van planten die gekozen waren incl. plaatjes. Kortom zeer tevreden !!