Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Bunt Tuinen

Gemiddeld: 9.4 - 41 recensies

Bunt Tuinen
9.6 10

Klantvriendelijk en overtreft verwachting

| Datum: 12-04-2019

We hadden zelf een idee over hoe we de tuin wilden en Jan heeft dit perfect ingevuld en aangevuld met zijn ideeën en ervaring en hiermee onze verwachtingen overtroffen. Daarbij levert hij samen met zijn team hele goede kwaliteit werk af.
Bunt Tuinen
9.3 10

Werkt snel, vriendelijk, helder in communicatie, resultaat is helemaal naar wens

| Datum: 11-04-2019

Jan heeft bij ons de tuin in 2 dagen aangelegd. Zoals hij de offerte had uitgeschreven, heeft hij het ook uitgevoerd. Overleg gaat makkelijk, denkt goed mee en gaat snel aan de slag. Zowel Jan als zijn collega's zijn uiterst vriendelijk en weten wat ze doen. Het resultaat is precies zoals we het voor ogen hadden. Kortom; erg tevreden.
Bunt Tuinen
9 10

Uitermate tevreden

| Datum: 28-12-2018

Jan Bunt heeft samen met zijn medewerkers onze voortuin opnieuw ingericht. Wij zijn op alle punten zeer tevreden en maken een volgende keer graag weer gebruik van de diensten van Bunt Tuinen. Een absolute aanrader!!!
Bunt Tuinen
8.4 10

Vakkundig, professioneel, vriendelijk.

| Datum: 20-12-2018

We zijn zeer tevreden met het werk (terras voorzien van nieuwe terrastegels) dat Jan en zijn personeel heeft uitgevoerd. Ze werken netjes en snel, ons terras ziet er dan ook weer mooi en netjes uit. We zullen in de toekomst dan ook zeker gebruik maken van Han zijn diensten. Bunt tuinen raden we een ieder aan!
Bunt Tuinen
9.7 10

Fantastisch resultaat door dé perfecte hovenier.

| Datum: 06-11-2018

Als Jan al binnenkomt weet je dat het goed zit. Vriendelijk, vrolijk en zeer vakbekwaam. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooie, kindvriendelijke en onderhoudsvrije tuin opgeleverd. Leuk om Jan en de mannen in huis te hebben. Goede prijs kwaliteit en erg goed in de communicatie! Ik zou Bunt Tuinen zeker aanbevelen en hier bij een volgende klus wederom mee in zee gaan!!
Bunt Tuinen
9.7 10

Uitstekende vakman met een prettige manier van werken

| Datum: 29-10-2018

Na een aantal mindere ervaringen met hoveniers hebben wij op advies van een kennis Jan Bunt benaderd. Bij de eerste ontmoeting vielen gelijk zijn vrolijke gezicht en klantvriendelijke houding op. De te verrichten werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd waarbij Jan ons telkens op de hoogte bracht en hield van zijn planning. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kloppen de volgende keer dat we een tuinklus willen laten uitvoeren zeker weer bij Jan aan !
Bunt Tuinen
8.6 10

Top!

| Datum: 14-08-2018

Fijne vriendelijke mensen met frisse ideeën en n prima uitvoering. Blij met onze oprit, voortuin en achtertuin.
Bunt Tuinen
9.4 10

Jan Bunt is een zeer klantvriendelijke, hardwerkende hovenier die niet weggaat voor hij zijn werk perfect afgeleverd heeft.

| Datum: 01-05-2018

Jan heeft voor mij een prachtige achtertuin aangelegd met verschillende niveaus, mooie houtvlonderterrassen, een vijver en verhoogde borders. Helaas ben ik inmiddels verhuisd, maar mijn tuin was een paradijs waarin ik heerlijk kon ontspannen.
Bunt Tuinen
9 10

Zeer tevreden

| Datum: 13-03-2018

We zijn zeer tevreden over het werk gedaan door Jan en zijn personeel. Ze werken netjes en heel hard, onze tuin wordt nu erg mooi en heel netjes. We zullen het toekomst tuinieren werken ook bij Jan terecht komen. Bunt tuinen raden we iedereen aan!
Bunt Tuinen
10 10

Hard werkend, professioneel tuinbedrijf, zeker aan te bevelen.

| Datum: 20-01-2018

Afgelopen donderdag door de enorme storm was er een grote boom omgewaaid die de doorgang van mijn woning belemmerde. Na contact te hebben gehad met de heer Bunt en had de situatie te hebben uitgelegd nam hij meteen actie en begon donderdagavond al meteen met de werkzaamheden, deze werden vrijdagochtend meteen weer voortgezet en einde van de dag was de boom geheel opgeruimd. Top. Tevens ook alles zeer netjes opgeruimd en achtergelaten, fijn dat er zulke bedrijven zijn, gezien mij leeftijd van bijna 95 jaar ben ik hier erg blij mee. Meneer de Bunt dank voor uw nette manier van werken.
Bunt Tuinen
10 10

FANTASTISCH!

| Datum: 02-12-2017

Jan heeft bij ons een totaal nieuwe tuin aangelegd. Wat zijn we blij dat we met hem in zee zijn gegaan. Direct vanaf het begin had hij goede ideeen en de prijs kwaliteit verhouding voor de offerte was meer dan redelijk. De aanleg was een complete verbouwing inclusief het plaatsen van keerwanden, keramische tegels en een overkapping. Jan was open, duidelijk en snel in de communicatie, kwam zijn afspraken na en is ook nog eens gezellig! Complimenten voor het harde werk en onze fantastische tuin! Ook de nazorg is prima. Wij bevelen Jan van harte aan en zullen het onderhoud ook zeker aan hem overlaten.
Bunt Tuinen
8.7 10

Een hovenier waar je op kunt rekenen! Betrouwbaar en professioneel en voor een goede prijs.

| Datum: 12-11-2017

Al bij het ontwerp van de tuin is onze hovenier betrokken geweest, erg fijn om gratis adviezen te krijgen over hoe je de tuin mooi en praktisch kunt inrichten. Het materiaal dat gebruikt is en de kwaliteit van afwerking is erg hoog, de tuin is ontworpen met veel verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Ons tuinhuis/overkapping is op maat gemaakt en past perfect in het geheel, bij Bunt staat dan ook de klant centraal. Vanaf de offerte tot aan het eind zijn we dan ook zeer tevreden geweest over hovenier Bunt, een duimpje omhoog!
Bunt Tuinen
9.7 10

Zeer tevreden, wij bevelen Bunt Tuinen van harte aan.

| Datum: 01-11-2017

Via via zijn wij in contact gekomen met Jan. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt voor de tuin en perfect uitgevoerd met zijn team, complimenten aan deze harde werkers en vakmannen. Wij zijn erg tevreden met onze tuin.
Bunt Tuinen
8.1 10

Jan heeft prima werk geleverd op ons dakterras. Het is erg mooi geworden

| Datum: 21-10-2017

Jan geeft een prima service want het was best moeilijk om de tegels gelijk goed te leggen op de steundragers. Na een paar maanden inlopen kwam hij terug om het een en ander nog te corrigeren. Wij zijn erg tevreden.
Bunt Tuinen
9.6 10

Uitstekende hovenier, goed personeel en een strak resultaat.

| Datum: 29-09-2017

Je voelt je echt een klant bij Bunt tuinen. Meedenken en aanpassingen waren geen probleem, helaas soms noodzakelijk. Contact verliep her en der wat moeizaam, maar uiteindelijk heel blij met het resultaat! Prijs/kwaliteit heb ik elders niet beter gezien.
Bunt Tuinen
9.3 10

Geweldige leverancier en uitermate professioneel. Volgend seizoen gaan we Bunt Tuinen zeker weer benaderen voor fase twee van ons mooie project.

| Datum: 06-09-2017

Jan Bunt is een zeer attente en uitermate professionele dienstverlener. Ik raad iedereen zijn bedrijf aan. Een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Iets wat je niet zo vaak meer tegenkomt.
Bunt Tuinen
9.1 10

Toptalent en zeer aan te bevelen!

| Datum: 06-08-2017

Jan Bunt is een serieus talentvol bedrijf! Mijn tuin was een puinhoop en is in 1 dag omgetoverd tot een paradijs. Afgaand op het advies van Jan kreeg ik wat ik graag wilde: een opgeruimde tuin vol rust en speelse elementen. Ik geniet er nu dagelijks
Bunt Tuinen
9.7 10

Prettige hovenier met veel ervaring

| Datum: 30-12-2016

Jan Bunt denkt goed mee, stopt voldoende tijd in de voorbereiding. Via tekenjetuin.nl hebben we een eerste ontwerp gemaakt, dit heeft hij exact uitgevoerd, waarvoor hulde! Bij de uitvoering zie je dat hij houd van aanpakken. Het is een hardwerkende man evenals zijn medewerkers. Daarnaast is hij erg prettig in de omgang en komt hij altijd stipt zijn afspraken na. Ook voor onthoud zouden we zeker weer met hem in zee gaan mocht dat nodig zijn. Ook hebben enkele andere buren van ons gebruik gemaakt van zijn diensten, ik heb daarbij alleen maar positieve reacties gehoord, dat zegt ook wat! Kortom: Zeker een aanrader!
Bunt Tuinen
9.4 10

Nog mooier dan verwacht!

| Datum: 29-09-2016

Jan denkt met je mee, is heel prettig in de communicatie en levert vakwerk. Onze tuin is nog mooier geworden dan verwacht.
Bunt Tuinen
8.4 10

harde werkers die er wat moois van weten te maken!!

| Datum: 18-09-2016

mooie aanleg van de tuin....laat de plantjes nu maar komen......
Bunt Tuinen
9.5 10

Boven verwachting

| Datum: 15-09-2016

Jan komt zijn afspraken op tijd na. Mailcontact vaak dezelfde dag nog een reactie. Dat heb ik ook anders meegemaakt in de hoveniers business. Hij levert netjes zijn werk, werkt hard en opgeleverd ruim op tijd. Nazorg ook prima. Kortom boven verwachting geleverde diensten. Aanbevelingswaardig!
Bunt Tuinen
10 10

Top!

| Datum: 07-09-2016

Verreweg de beste hovenier die wij hebben kunnen vinden in de omgeving Nijmegen! Prettig contact, duidelijke afspraken en zeer mooi afgeleverd werk! Een echte aanrader!
Bunt Tuinen
9.3 10

Bunt Tuinen, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bovenaan!

| Datum: 18-06-2016

Het team van Bunt Tuinen heeft in een week een prachtige tuin aangelegd bij ons. Er zijn terrassen aangelegd, grasmatten geplaatst, borders gemaakt, hagen en een boom aangeplant. Vooraf heeft Bunt Tuinen meegedacht en adviezen gegeven over de indeling van de tuin. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Bunt Tuinen
9 10

Super blij met onze nieuwe tuin!

| Datum: 01-06-2016

Jan en zijn mensen hebben fantastisch werk geleverd. Ze hebben een mooi en goed, een nieuwe schutting en poort geplaatst, we hebben nieuwe bestrating en nieuw gras. Eigenlijk een hele nieuwe tuin. We krijgen heel veel leuke reacties op onze nieuwe tuin. We genieten er echt van.
Bunt Tuinen
9.3 10

Bunt Tuinen, een schot in de roos!

| Datum: 28-05-2016

Na al enkele pogingen in het verleden om onze tuin opnieuw te laten doen zijn we bij Jan Bunt uitgekomen. We vonden hem via marktplaats op basis van zijn goede referenties. En die zijn bij ons ook helemaal waargemaakt! Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering en nazorg is alles zeer goed verlopen. Jan en zijn team zijn kundig, hebben hoge kwaliteitseisen en zijn plezierig om mee te werken. Wij zijn blij met het resultaat en hebben eindelijk de tuin die we 10 jaar geleden hadden moeten hebben.
Bunt Tuinen
9 10

Prachtig resultaat en zeer klantvriendelijk

| Datum: 20-05-2016

Jan werkt hard, snel en is duidelijk in wat je kunt verwachten. Afspraken worden nagekomen, dat is prettig. Hij werkt met een vakkundig team en levert een top eindresultaat.
Bunt Tuinen
9.1 10

Erg netjes

| Datum: 25-03-2016

Netjes en vakkundig!
Bunt Tuinen
10 10

Zeer tevreden

| Datum: 23-03-2016

Met diverse hoveniers contact gezocht om een offerte uit te laten brengen voor de aanleg van ons terras. Jan is langs gekomen om een goede offerte te kunnen maken en kwam daarna als voordeligste uit de bus. Werk en afspraken komt hij goed na en kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor zijn werk understatements. Een aanrader voor vrienden en familie. Jan bedankt.
Bunt Tuinen
9.2 10

Erg tevreden

| Datum: 22-02-2016

Jan geeft goed advies. Hij en zijn broer werken hard! Bij onduidelijkheden lost Jan het probleem netjes en naar tevredenheid op.
Bunt Tuinen
9.3 10

Zeer tevreden.

| Datum: 04-02-2016

Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Bunt tuinen. Na het ontvangen van een duidelijke offerte en ontwerp is de tuin naar volle tevredenheid aanlegt en wordt deze tegenwoordig ook door Bunt tuinen onderhouden. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden en inmiddels is Bunt tuinen ook door aanbeveling bij diverse 'bekenden' van ons aan het werk. Bij Bunt tuinen denken wij aan: -Komt zijn afspraken goed na -Geen verrassingen -Van ontwerp tot onderhoud -Oplossingsgericht denken -Ken geen nee in ideeen en uitvoering -Geen 9-5 mentaliteit -Van ontwerp, tot aanleg tot onderhoud, echte allrounders!
Bunt Tuinen
9.9 10

Super tevreden

| Datum: 22-01-2016

Zeer deskundig, denkt mee en is snel met communicatie (binnen 24 uur!) Stelt zich ook zeer flexibel op. Absoluut een aanrader!!!
Bunt Tuinen
10 10

Enthousiaste en vakkundige hovenier

| Datum: 04-01-2016

Onze voortuin heeft dankzij Jan en Erik een complete metamorfose ondergaan. Wij zijn met name over het werkniveau , het werktempo en het meedenken met ons over de invulling van de tuin erg tevreden.
Bunt Tuinen
10 10

Jan Bunt heeft mijn achtertuintje geweldig opgeknapt, mooier nog dan we van te voren hadden doorgesproken. Hij en zijn collega hebben keurig netjes en hard gewerkt. Niks was ze teveel Ik ben er heel erg blij mee en kijk er naar uit om er komend voorjaar in te genieten
Bunt Tuinen
10 10

Bunttuinen

| Datum: 02-09-2014

Zijn dik tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.Harde werkers.Zal Jan Bunt zeker aanraden bij familie en vrienden.
Bunt Tuinen
10 10

Ontwerp aanleg en onderhoud tuin

| Datum: 07-08-2014

Jan heeft bij ons de tuin ontworpen en ook grotendeels aangelegd en doet nu nog jaarlijks de hagen snoeien. We hebben ook werkzaamheden zelf verricht, in overleg met Jan was ook dit geen enkel probleem. Nu snoeit hij onze hagen, verder doen we het zelf. En dit vind hij ook prima! We hebben nu een prachtige tuin waar we helemaal mee tevreden zijn. Kortom een dikke 10!!
Bunt Tuinen
9.7 10

Aanleg tuin

| Datum: 20-05-2014

Wij zijn zeer tevreden over de aanleg van onze tuin. Jan en zijn medewerkers komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en harde werkers . Ze willen het werk zo afleveren dat de klant tevreden is. We hebben heel prettig samengewerkt. Ik kan ze echt aanraden!
Bunt Tuinen
9.1 10

Ontwerp en aanleg tuin

| Datum: 08-04-2014

Jan Bunt heeft een leuk, speels ontwerp gemaakt voor onze tuin die daarvoor slechts uit tegels bestond. De tuin is netjes aangelegd. Ze hielden zich erg aan afspraken, werkten hard. Ook nemen ze de moeite later vragen te beantwoorden over het onderhouden van de tuin. Rekening was duidelijk gespecificeerd.
Bunt Tuinen
9.6 10

Aanleg tuin

| Datum: 04-04-2014

Jan heeft samen met zijn medewerker fantastisch werk afgeleverd. Onze achtertuin is compleet op de kop gegaan. We zijn helemaal tevreden over het eindresultaat.
Bunt Tuinen
9.7 10

Terras

| Datum: 31-03-2014

Terras bestraten
Bunt Tuinen
9.7 10

zeer net werk en omgang

| Datum: 14-03-2014

Jan, af en toe met hulp, heeft onze tuin op zeer nette manier aangelegd. Hij werkt heel netjes en met verstand van zaken en gaat ook niet te flauw met kleine wijzigingen om. Heel fijn in de omgang, en dus een warme aanrader!
Bunt Tuinen
9.3 10

aanleg tuin

| Datum: 13-12-2013

Jan heeft samen met zijn medewerker de tuin rondom onze (vrijstaande)woning aangelegd. we wilden de aanleg in gedeelten aanleggen zodat we de kosten ook een beetje konden spreiden. Dat was allemaal geen probleem. De tuin hebben we in vier fasen uitgevoerd. Als eerste de zijkant een aantal maanden later hebben we opdracht gegeven voor de achterkant. In de winter heeft Jan onze hagen en fruitbomen geplant en als laatste fase heeft hij afgelopen zomer de voortuin aangepakt. Wij zijn super tevreden over het werk en over de afspraken die we konden maken met Jan. We genieten dagelijks van een tuin die steeds mooier wordt!