Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Hoveniersbedrijf Bullens

Gemiddeld: 9.8 - 25 recensies

Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Laat de lente maar komen!

| Datum: 16-02-2018

Hoveniersbedrijf Bullens heeft bij ons een schutting en op maat gemaakte overkapping geplaatst, een deel van de tuin bestraat en de voortuin ontworpen en aangelegd. Ik ben zeer tevreden over de communicatie (men denkt goed met je mee en is goed bereikbaar), de klantvriendelijkheid (alle medewerkers zijn vriendelijk), de service (goede oplossingen als iets tegenzit), de vakbekwaamheid, de afwerking en natuurlijk het resultaat. We kunnen niet wachten om van onze voor- en achtertuin te genieten!
Hoveniersbedrijf Bullens
9.7 10

Uitstekende service!

| Datum: 22-12-2017

Henri Bullens en zijn mensen doen wat ze beloven. In samenspraak werd onze tuin optimaal ingericht om zonder veel werk ervan te genieten. Het jaarlijkse onderhoud besteden we graag aan hen uit.
Hoveniersbedrijf Bullens
9 10

Top bedrijf, echt een aanrader...

| Datum: 22-11-2017

Alles perfect geregeld zelf echt nergens geen omkijken naar, super
Hoveniersbedrijf Bullens
9.8 10

Na het aanleggen van onze tuin was ook het odnerhoud prima

| Datum: 22-11-2017

In juni heeft Bullens de voor- en achtertuin van ons nieuwbouwhuis aangelegd. Deze keer heeft een van zijn mannen de beide tuinen onderhouden / winterklaar gemaakt. Ook deze keer prima werk!
Hoveniersbedrijf Bullens
9.1 10

Mooi ontwerp, mooi eindresultaat opgeleverd.

| Datum: 23-09-2017

Het ontwerp voldeed direct aan al mijn wensen tegen een redelijke prijs. De nette, vriendelijke, zeer professionele medewerkers van hoveniersbedrijf Bullens hebben mijn voor- en achtertuin vervolgens precies volgens dit ontwerp ingericht. Het eindresultaat mag er wezen. Deze klant is buitengewoon tevreden.
Hoveniersbedrijf Bullens
9.6 10

Helemaal top op alle gebieden , boven verwachting

| Datum: 08-09-2017

Helemaal boven verwachting zoals t werk materiaal en personeel van hovenier henri Bullens uit eersel NB
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Voor- en achtertuin aangelegd naar volle tevredenheid

| Datum: 16-08-2017

Nadat we in een ander huis onderhoud en renovatie hadden laten doen door Henri en zijn mannen, hebben we deze keer door hen de voor- en achtertuin van ons nieuwbouwhuis aan laten leggen. Dat is prima bevallen. Henri heeft als eerste naar onze wensen geluisterd, aangegeven waar het mogelijk net wat mooier / beter zou kunnen en kwam met een ontwerp waar al onze wensen in zaten. We hebben maar een paar kleine dingen aan laten passen. Ook de offerte was goed gedetailleerd, zodat we dingen konden laten vervallen die buiten ons budget vielen. De uitvoering is prima verlopen. De mannen kwam zelf ook nog met wat slimme wijzigingen, waardoor de tuin nog net wat mooier en praktischer werd. Na drie weken waren ze klaar en waren wij helemaal tevreden. Vanaf nu komen ze ook 2x per jaar onderhoud doen.
Hoveniersbedrijf Bullens
8.9 10

Fijn bedrijf die zeer duidelijk is van offerte tot eindresultaat.

| Datum: 10-07-2017

Zeer duidelijke offerte waarin duidelijk een stappenplan staat voor de werkzaamheden. Onze tuin moest helemaal leeg en opnieuw wirden bestraat en beplant worden. Ben tevreden over het werk op een paar puntjes in het straatwerk na. Hier mag iets meer aandacht aan worden geschonken vind ik. Qua beplanting wordt echt goed geluisterd naar wensen en vervolgens goed gezegd wat hun adviseren. Erg fijn bedrijf qua communicatie. Laten ook alles perfect schoon achter na de klus.
Hoveniersbedrijf Bullens
9.6 10

Helemaal HAPPY

| Datum: 29-06-2017

Onze tuin was er slecht aan toe. Na een telefoontje met Bullens een fijn gesprek gehad waarbij goed ingeschat werd wat voor type mensen wij waren en wat onze wensen zouden zijn. Hierna een nette offerte gehad en kort overleg. Na akkoord afspraak gemaakt voor start aanleg van de tuin. In 4 dagen hebben ze onze ongeorganiseerde bende omgetoverd tot iets geweldigs. Mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Zeker aan te bevelen bedrijf !

| Datum: 20-05-2017

Van start tot finish, vanaf de eerste ontmoeting, aanbevelingen en directe offerte tot het einde van het werk en resultaten - prima !!! Schutting moest worden vervangen. De boss luisterde met begrip en empathie naar mijn verwachtingen om zo veel mogelijk van de greens te houden en vakkundig beoordeelde wat ze kunnen doen, en meteen kon hij de kosten te meten. Bij het werken de medewerkers ook combineren krachtige prestaties met esthetische verwachtingen. En na alleen twee dagen, zonder extra kosten (geen kleine letters op de offerte...), super effect !!! Als bewijs twee foto's - voor en daarna ... verbazend, toch? Hartelijk bedank Bedrijf Bullens :))) Ik wens u veel zo tevreden klanten !!!
Hoveniersbedrijf Bullens
9 10

Zeer goed bedrijf, werken netjes, zijn kundig en altijd bereikbaar.

| Datum: 20-05-2017

We zijn erg tevreden over hoveniersbedrijf Bullens. Ze werken snel, zijn betrouwbaar, denken mee, staan open voor veranderingen tijdens het proces en zijn goed bereikbaar. Standaard materialen zijn wat goedkoper, maar tegen meerbetaling kan dit wel aangepast. Wat we ook erg waardeerde was, doordat we pech hadden met een andere hovenier, we op het laatste moment nog moesten switchen, maar dat was bij Bullens geen probleem.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Goed en vakkundig werk verricht, geheel volgens afspraken.

| Datum: 23-04-2017

Vooraf alles besproken en werk conform deze afspraken uitgevoerd. Tijdens het werk geven de mannen nog suggesties als iets beter of mooier kan. Eventuele (kleine) aanpassingen tijdens de uitvoering zijn altijd mogelijk en alles is bespreekbaar. Erg tevreden over begeleiding, uitvoering en eindresultaat.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Precies de tuin gemaakt die we voor ogen hadden!

| Datum: 14-04-2017

Fijn meegedacht met alle ideeen en ze keurig netjes uitgevoerd! Communicatie was top.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

onze tuin is geweldig opgeknapt.vakwerk! vriendelijk personeel.kortom,wij zijn erg blij met deze keuze!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Een hoveniersbedrijf die je weer laat genieten van je tuin!

| Datum: 03-04-2017

Na de ontwerp fase binnen korte tijd realisatie van een heerlijke tuin. Bullens hoveniers adviseert op maat. In ons geval dus een tuin voor mensen zonder groene vingers, met 3 kinderen en een hond. Best een uitdaging.... De aanleg volgde al snel en binnen 2 dagen konden we al heerlijk genieten van onze nieuwe tuin. Een tuin is voor ons het verlengstuk van onze woonkamer en dat is precies wat Bullens bij ons gerealiseerd heeft. TOP gedaan!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

De tuin is nog mooier dan dat we vooraf voor mogelijk hielden.

| Datum: 28-03-2017

Van ontwerp tot oplevering staat alles in het teken van het beste eindresultaat. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Bullens stoppen niet voordat het bij hen zelf 100 % naar de zin is. En die lat ligt minstens net zo hoog als de lat die de klant zelf legt. Elke avond gaat de tuinverlichting aan en blijven de gordijnen open. De tuin wordt zo een verlengstuk van de woonkamer.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Kundig, netjes, snel en een gezellig team

| Datum: 17-03-2017

Wij hebben in januari onze voor-en achtertuin volledig laten vernieuwen door Hoveniersbedrijf Bullens. Het was een grote klus. Het werk verliep heel soepel en volgens plan, ondanks een paar dagen vorst. Het ontwerp was creatief en mooi. Henri en Joppe hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en die in het ontwerp meegenomen. We zijn heel tevreden en genieten elke dag van zowel onze voor - als achtertuin.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Uitstekende Hovenier!!

| Datum: 14-12-2016

Een overall 10 heeft Hoveniersbedrijf Bullens zeker verdiend met de renovatie, of eigenlijk het totaal opnieuw aanleggen, van onze voortuin. We waren al een lange tijd bezig in ons hoofd om een passende voortuin te bedenken. Onze uitdaging was een geheel te maken met drie bouwstijlen; de praktijk, het oude woonhuis en de nieuwe aanbouw. Na een eerste prettig gesprek met Henri waarin wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt, ontvingen wij een paar weken later en prachtig uitgewerkt ontwerp!! Dit was direct geheel naar onze wens. Juiste materiaalkeuzes, beplanting en design!! Niet lang daarna stonden we in de planning bij Henri om de voortuin opnieuw aan te leggen. De aanleg verliep vlot en prettig!! Fijne mannen, werken netjes en goede communicatie. Wij zijn erg tevreden en kijken uit naar het voorjaar!! We zijn benieuwd hoe alles dan uitloopt en tot zijn recht zal komen. Wij danken Henri en zijn fantastische Team!!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Heel mooi rresultaat

| Datum: 28-10-2016

Firma Bullens heeft 16 jaar geleden onze tuin aangelegd. Zij komen jaarlijks om het grote snoeiwerk te doen. Nu hebben zij een kleine aanpassing gemaakt in de tuin. En de tegels van het terras hebben ze omgedraaid zodat deze er weer als nieuw uitzien. De tuin ziet er weer opgefrist uit. De heren werken netjes, komen afspraken na en laten een mooi resultaat zien. Wij blijven vaste klanten. Erg tevreden.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

zeer goed

| Datum: 26-10-2016

Henry en zijn mannen hebben met veel enthousiasme onze tuin gerenoveerd. Onze wensen zijn goed vertaald in een prachtige gerealiseerde tuin. Vriendelijke, vakkundige mannen hebben gewerkt in een gemoedelijke sfeer. Dank je wel, wij genieten dagelijks van een mooie tuin!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Van A tot Z helemaal goed!

| Datum: 13-07-2016

Henri en zijn mannen hebben al twee keer een tuin van ons helemaal onder handen genomen. Beide keren was de samenwerking prettig, werd er goed met ons meegedacht en lieten ze een schitterend resultaat achter. Een echte aanrader!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Zeer goede prettige en betrouwbare hovenier

| Datum: 28-06-2016

Al meerdere jaren komen Henri en zijn mannen bij ons voor onderhoud en aanpassingen van de tuin. Offertes en afspraken zijn duidelijk en worden altijd nagekomen. De mannen die komen werken zijn vriendelijke harde werkers die hun vak verstaan. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding goed. Een aanrader dus!
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Uitstekend

| Datum: 09-05-2016

Henri Bullens en zijn jongens hebben bij ons het nieuwe hekwerk geplaatst en graszoden gelegd. Alles ging heel snel en professioneel. Zelfs dingen die we met Henri hebben besproken als te moeilijk en toch niet te doen (twee grote boomstronken uithalen) hebben zijn jongens toch gedaan. Ze werken heel netjes en precies en verliezen hun tijd niet. We hebben ook adviezen gekregen over mogelijke problemen in de toekomst en hoe we die kunnen voorkomen. Onze tuin ziet eruit als uit een catalogus. We zijn 100% tevreden met hun werk en zouden Bullens heel graag aan onze vrienden aanraden.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

10

| Datum: 20-04-2016

Henri Bullens heeft onze tuin ontworpen en gerealiseerd. Hij heeft onze wensen vertaald naar een prachtige tuin welke het hele jaar mooi is. Henri is een vakman en erg prettig om mee te werken. Zowel ontwerp als uitvoering is super verlopen. Daarnaast doet Henri ook het jaarlijkse onderhoud aan onze tuin, dit ook naar volle tevredenheid.
Hoveniersbedrijf Bullens
10 10

Vakkundig en zeer goed werk, oog voor detail

| Datum: 18-04-2016

Ik laat al jaren in het voorjaar mijn voor- en achtertuin onderhouden, altijd tot volle tevredenheid. Telkens weer sta ik te kijken hoe prachtig de tuin er uitziet nadat hij door deze vakmannen is onderhouden en kan ik er een zomer lang van genieten. Snoeiwerk van de rozen, druiven, struiken etc. met oog voor detail goed en netjes uitgevoerd, en meteen ook opgeruimd en afgevoerd. Een aanrader.