Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Gert Bezemer Hoveniersbedrijf

Gemiddeld: - 9 recensies

Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
7 10

Goed eindresultaat

| Datum: 10-07-2018

Goede aflossing voor afwatering
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
10 10

Gert Bezemer en zijn medewerkers (Jilles, Wouter, Ed en Ricardo) hebben onze tuin van een woestijn in een paradijs veranderd; toppers!

| Datum: 07-05-2018

De tuin om ons huis is een paradijs geworden dankzij het werk en het vakmanschap van Gert Bezemer en zijn medewerkers. Het eerste jaar was er heel wat werk te verrichten; nu is het onderhoud snel gedaan. Maar het resultaat is een geweldig geschenk, in elk seizoen van het jaar. De kosten zijn nu beperkt; de vreugde des te groter. Vakmanschap is meesterschap, werd vroeger wel eens gezegd. Wel, het is juist dat vakmanschap, in combinatie met de kennis van, en de liefde voor planten, heggen, bomen en gras vormen de kwaliteit van de hovenier Gert Bezemer en zijn jongens. En er is nog iets; het bedrijf kenmerkt zich door een open, eerlijke communicatie en aandacht voor de sociale verhoudingen tussen baas en medewerkers. Hoveniersbedrijf Gert Bezemer is een voorbeeld voor kwaliteit en een sociale samenleving, voor de balans van mens en natuur.
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
8.4 10

Zeer gord

| Datum: 07-05-2018

Ik ken Gert al van de periode dat ie in Zundert woonde . 20 jaar geleden Was toen al een vakman
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
9.3 10

De tuinmannen waren vriendelijk en werkten flink door.

| Datum: 03-04-2018

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Er werd goed overlegd over de te verrichten werkzaamheden.
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
9.1 10

Prima gedaan!!

| Datum: 29-03-2018

Ophogen tuin/ bestrating/ grasmat aangelegd. goede adviezen, hield ook goed rekening met de bouwer die ook aanwezig was. Planning was realistisch en goede communicatie qua doorbespreking werkschema.
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
8.3 10

Prima hoveniersbedrijf

| Datum: 24-03-2018

Gert en zijn medewerkers leveren prima werk en zijn snel heel netjes. Zij onderhouden de afgelopen jaren onze tuin op een hele klantvriendelijke en vakbekwame manier. Top!!
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
8.4 10

Zeer net werk afgeleverd, volgens afspraak.

| Datum: 21-03-2018

Goed meegedacht en op de kosten gelet. Bestrating 150 vierkante meter inclusief verharding, aanplant heggen en bomen.
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
10 10

In 1 woord geweldig!

| Datum: 04-04-2017

Door Gert Bezemer Hoveniers is een schutting geplaatst en de complete tuin is voorzien van nieuwe bestrating. Verder is er ook nog beplanting geleverd. Ik ben erg tevreden over de geleverde werkzaamheden. Alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. De hoveniers zijn zeer vakbekwaam en vriendelijk. Zeker een aanrader!
Gert Bezemer Hoveniersbedrijf
10 10

Parc Ganuenta

| Datum: 22-08-2014

Gert Bezemer hoveniers is een bedrijf met een zeer groot gevoel voor het vak. Dit word met liefde en zeer grote deskundigheid uitgevoerd. Na de beleving van ons vorige hovenier is dit een enorme vooruitgang en beleving. Naast de totale zelfstandigheid ziet ons totale park er altijd verzorgt uit. Er word nooit gekeken naar kalender tijden maar tijden van groei in ons Nederlands klimaat. Mee denken met de budgetten is deze hovenier een zeer sterke ondersteunende factor. Kortom een zeer grote toevoeging en verademing voor deze sector.