Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Kasbergen Hoveniers

Gemiddeld: 9.4 - 49 recensies

Kasbergen Hoveniers
10 10

Bent u op zoek naar een hovenier ? Zoek niet verder, want A.Kasbergen en zijn medewerkers zijn gewoon de beste.

| Datum: 07-12-2019

Aantal opdrachten uitgevoerd: Nieuw tuinhek op maat gemaakt, en de voortuin totaal gerenoveerd. Tuinmannen die echt hun vak met liefde en passie uitvoeren. Goed overleg, denken mee, werken keurig netjes, zijn beleefd en vrolijk. En het mooiste is dat heel veel mensen die langs het hek en / of de voortuin lopen complimenten geven. Schitterend gedaan. Origineel en prachtige tuin en hek. Mooi toch...we maken graag reclame voor Kasbergen en zijn top team.
Kasbergen Hoveniers
10 10

Goed advies, snelle en duidelijke offerte en prima uitvoering. Zeer klantgericht en vriendelijke medewerkers die kans zagen om alle tuinmaterialen zonder beschadigingen door het huis aan- en af te voeren. Klus ook nog op de geplande data en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

| Datum: 07-12-2019

Renovatie van de achtertuin, aanbrengen nieuwe bestrating en beplanting
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Zeer tevreden

| Datum: 21-11-2019

We hebben onze tuin op laten hogen en zijn wederom zeer tevreden. Goede prijs/kwaliteit - verhouding.
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Zeer tevreden

| Datum: 31-10-2019

Kasbergen Hoveniers heeft in oktober onze voortuin volledig aangelegd. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en advies gegeven waar nodig. Wij ontvingen daarop een duidelijke offerte inclusief schets van de tuin. De aanleg werd gedaan door vakmannen die ook tijdens de aanleg goed meedachten over verdere verbeteringen en dit alles steeds met ons afstemden. Het resultaat is een prachtige voortuin die er straks in het voorjaar nog mooier uit zal zien.
Kasbergen Hoveniers
9 10

Uitermate tevreden

| Datum: 29-09-2019

In april 2019 is onze nieuwbouwtuin (voor-achter-en zijkant met oprit) aangelegd door het team van Kasbergen. Wij zijn hier zeer tevreden over en het is boven verwachting mooi geworden. Wij hebben nu enkele maanden kunnen genieten van de prachtige tuin, waarvan de aanplant uitbundig is gegroeid, dus een mooie bloemenpracht. Iedere keer een verrassing met het uitkomen van de bloemen. Ook zijn we zeer blij met de gerealiseerde overkapping. De tuin en overkapping leveren vele positieve reacties op van familie en vrienden en zelfs voorbijgangers staan stil om even te kijken. Communicatie verliep zeer goed en het team was prettig in de omgang. Wij raden Kasbergen en zijn mensen zeker aan!
Kasbergen Hoveniers
8.7 10

Vakmanschap

| Datum: 08-09-2019

Zowel de voortuin als de achtertuin laten renoveren. Keurig netjes gewerkt, goed overleg indien nodig, vriendelijk en meedenkend. Dit hebben wij wel anders mee gemaakt! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Fantastisch geholpen

| Datum: 06-09-2019

Bij de zoektocht naar een hovenier zin wij uitgekomen bij Kasbergen. Tijdens het bezoek van meneer Kasbergen aan onze tuin zijn we uitstekend voorgelicht over de mogelijkheden, een echte vakman met veel ideeën. Ook de tuinmannen hebben uitstekend werk geleverd, beleefd en uiterst netjes in het werk! Dank jullie wel!
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Zeer tevreden

| Datum: 02-07-2019

We hebben een strakke douglas pergola laten bouwen door Kasbergen Hoveniers. Van tevoren via de mail veel mogelijkheden doorgesproken en advies gekregen en op de dag van uitvoering nog een tip om het iets op te schuiven in de tuin ivm de zichtlijnen. We zijn er erg blij mee, hij staat super, de mannen hebben netjes en snel gewerkt. Prijs was ook zeer goed. Al met al, erg tevreden!
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Aanbeveling waardig!

| Datum: 25-06-2019

Door Kasbergen Hoveniers is kwaliteit geleverd. Uitvoering heeft plaatsgevonden door vakbekwaam personeel. Wij zijn heel tevreden.
Kasbergen Hoveniers
9.9 10

Aanbeveling waardig!

| Datum: 13-06-2019

Wij hebben Kasbergen 2x ingehuurd voor een enorme tuinrenovatie. Deze hoveniers werken erg netjes, Albert komt zijn afspraken na en zijn personeel levert kwalitatief hoog werk. We zouden hem zeker weer inhuren.
Kasbergen Hoveniers
9 10

Een echt klantgerichte vakman. Zijn mensen werken hard en netjes. Ook vriendelijk en correct in de omgang.

| Datum: 15-04-2019

Onze voor- en achtertuin is volledig opnieuw ingericht door Kasbergen Hoveniers.
Kasbergen Hoveniers
8.4 10

De hoveniers werken erg netjes en snel

| Datum: 18-03-2019

nvt
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Aanbeveling waardig!

| Datum: 07-03-2019

Bij ons hebben ze de gehele tuin gerenoveerd, onder andere een nieuw terrassen aangelegd en nieuwe beplanting aangebracht en verplaatst. Hardwerkende en deskundige medewerkers met hart voor hun vak. Ik heb goede tips gekregen voor het snoeiwerk en onderhoud van de planten in onze tuin. Daarnaast is er meegedacht om binnen het gesteld budget alle werkzaamheden te laten uitvoeren. Ik ben tevreden over het eindresultaat, het is erg mooi geworden!
Kasbergen Hoveniers
8.6 10

Prima bedrijf!

| Datum: 02-12-2018

Na de nodige uitdagingen, zoals geen achterom alles over het dak en via ponton over het water, hebben de mannen van Kasbergen puik werk afgeleverd. De tuin heeft een totale renovatie en ophoging, 9 kub zand, ondergaan. Tuin staat er weer strak bij en zijn super blij. Kortom Kasbergen een aanrader voor uw tuin.
Kasbergen Hoveniers
9.3 10

Zer goed

| Datum: 01-10-2018

alles conform afspraak afgehandeld, en alles is naar wens verlopen
Kasbergen Hoveniers
9.4 10

Fijn geholpen met een prachtig resultaat!

| Datum: 28-08-2018

Kasbergen hoveniers geef fantastisch met ons mee gedacht. Eigenaar beschikt over een uitgebreide materialen kennis. Nette medewerkers die van aanpakken weten. Ook de prijs was een meevaller. Al met al een echte aanrader.
Kasbergen Hoveniers
9.9 10

Vakbekwaam, vriendelijk en snel

| Datum: 23-07-2018

Onze voortuin is prachtig opgeknapt. Deskundig advies en snel uitgevoerd. Kortom: we zijn meer dan tevreden.
Kasbergen Hoveniers
8.9 10

Zeer goed.

| Datum: 03-07-2018

Wij zijn uitermate tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en project begeleiding vanuit Kasbergen Hoveniers.
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Zeer tevreden.

| Datum: 12-06-2018

Bij ons moest een daktuin worden aangelegd op een bestaande contructie van hout en bitumen. Na verwijderen en afvoeren van de oude vlonders, is een nieuw vlonderterras, amerikaans hekwerk en een pergola met zonnedoek geplaatst. Omdat het lastig was om de belastbaarheid van het dak goed te bepalen, hebben wij in goed onderling overleg uiteindelijk besloten om in plaats van met houten platenbakken te werken met lichtgewicht polyester bakken en lichte plantaarde. Het geheel is bijzonder vakkundig en mooi uitgevoerd.. Hierbij is steeds rekening gehouden met onze wensen en tussentijdse aanpassingen. Ook was Kasbergen zeer flexibel met de soms lastige bereikbaarheid van de locatie en daardoor lastige aanvoer van materialen. Chapeau !
Kasbergen Hoveniers
9 10

Zeer tevreden over de heren en dame van Kasbergen Hoveniers die bij ons de tuin aangelegd hebben.

| Datum: 29-05-2018

zeker aan te bevelen. ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en leggen eer in hun werk
Kasbergen Hoveniers
10 10

Aanrader!

| Datum: 08-05-2018

De cijfers spreken voor zich. Op alle fronten een bijzonder prettige partij om zaken mee te doen.
Kasbergen Hoveniers
9.4 10

Professioneel, vriendelijk, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

| Datum: 08-04-2018

Erg tevreden over het geleverde werk. Professioneel, zeer vriendelijk en er wordt geluisterd naar de wensen en vervolgens uitgevoerd.
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Klantvriendelijk, communicatief en kwaliteit.

| Datum: 13-03-2018

Goed werk.
Kasbergen Hoveniers
10 10

Kasbergen hoveniers heeft bij ons een prachtige erfafscheiding geplaatst

| Datum: 07-02-2018

Wij zijn zeer tevreden of de geleverde werkzaamheden. Zeker aan te bevelen
Kasbergen Hoveniers
10 10

Uitstekend kan niet anders zeggen.

| Datum: 31-01-2018

Wij zijn uitermate tevreden over de wijze van communiceren en uitvoeren van werkzaamheden. Alles gaat via een duidelijk traject voor bespreken, offerte, bevestigen, uitvoeren en nakomen afspraken met als extra vermelding heel vriendelijk en bekwaam personeel. Kan iedereen de uitvoer door Albert Kasbergen aanraden! ,
Kasbergen Hoveniers
10 10

Prachtige voortuin opgeleverd, echte vakmannen!

| Datum: 30-01-2018

Prachtige voortuin opgeleverd, echte vakmannen!
Kasbergen Hoveniers
10 10

Perfect geholpen !

| Datum: 17-11-2017

Albert en zijn team hebben bij onze nieuwbouwwoning een prachtige stadstuin aangelegd, de beperkte ruimte is optimaal benut. Zeer prettige communicatie en alle afspraken uitstekend nagekomen. We zijn erg blij met onze tuin en kunnen niet wachten tot het voorjaar. Ik kan Kasbergen Hoveniers warm aanbevelen.
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Een vakman

| Datum: 12-11-2017

Firma Kasbergen heeft ons perfect geadviseerd tijdens de brainstorm voor onze stadstuin, vervolgens een passende offerte opgesteld en uiteindelijk her beloofde werk geleverd. Albert heeft een prettig team, is makkelijk bereikbaar, komt zijn afspraken na en is no-nonsens in de aanpak. Kortom een vakman die ik van harte kan aanbevelen (en zelf aanbevolen heb gekregen van onze buren).
Kasbergen Hoveniers
10 10

Super!!

| Datum: 11-11-2017

We zijn erg blij met onze kleine stadstuin die in iets meer dan een dag door kasbergen is aangelegd. We hebben goed advies gekregen. Ook kregen we tijdens het aanleggen tussentijds foto’s hoe de tuin vorderde. Erg leuk! Al met al, super tevreden!!!
Kasbergen Hoveniers
9.3 10

Goed advies en een perfecte tuin!

| Datum: 13-09-2017

Dat Albert de vrachtwagen in de hoek heeft gezet om hovenier te worden kunnen we nu wel begrijpen. Verstand van zaken en vol ideeën en handige tips. Een gezellig, vriendelijk en hardwerkend team heeft er in korte tijd een sfeervolle tuin van gemaakt. Zowel overdag als 's avonds is het genieten van deze tuin. Bedankt!
Kasbergen Hoveniers
9.7 10

Super hoveniers!

| Datum: 01-09-2017

Mede dankzij teleurstellend resultaat bij een voorgaand hoveniersbedrijf zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw bedrijf voor onze tuin. 3 bedrijven hebben wij benaderd waarvan er 2 kwamen. Het duidelijk en eerlijk advies van Albert in combinatie met een heldere offerte hebben ons de doorslag voor opdracht gegeven. We hebben daar ook geen moment spijt van gehad aangezien alles tot in de puntjes verzorgd is en wij dagelijks van het resultaat genieten! Een aanbeveling voor een ieder die dit leest!
Kasbergen Hoveniers
9.9 10

Uitstekend vakwerk!

| Datum: 19-07-2017

Begin mei 2017 hebben de Kasbergen Hoveniers met grote zorgvuldigheid onze tuin aangelegd. Allereerst is een ontwerp gemaakt waarin onze wensen zijn meegenomen. Eén daarvan was de mogelijkheid tot het ophangen van een schommelnest. Inmiddels hebben we de nodige zomeravonden kunnen genieten van onze tuin! Complimenten voor het gedane werk en een uitstekend team waarbij geldt, afspraak is afspraak!
Kasbergen Hoveniers
9.4 10

Heel nette tuin gekregen op een ontspannen manier.

| Datum: 24-06-2017

Bij ons hebben Jan en Ronald heel mooi werk geleverd. We zijn heel blij met de ideeën en inzichten die zij en Albert zelf ons aan de hand gedaan hebben. Het is fijn als je ziet dat je terras netjes symmetrisch getegeld wordt. Nette afwerking aan de randen en ook nog alle troep netjes opgeruimd. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Als je zonder gedoe een mooie tuin wilt, ben je hier aan het goede adres.
Kasbergen Hoveniers
8.9 10

Zeer tevreden

| Datum: 17-04-2017

Alle werkzaamheden werden snel en netjes uitgevoerd. Prettige mensen en fijne communicatie. Het resultaat is erg mooi geworden. We zullen firma Kasbergen graag bij anderen aanbevelen.
Kasbergen Hoveniers
9.1 10

Zeer tevreden!

| Datum: 17-04-2017

Albert en zijn team hebben een fantastische tuin achtergelaten. Heldere en vriendelijke communicatie, een prettig gesprek vooraf en uiteindelijk een fantastisch resultaat. Ze zijn zeer netjes te werk gegaan en gaan pas weg als alles naar wens is. Zeer aan te bevelen!
Kasbergen Hoveniers
10 10

Uitmuntend!

| Datum: 17-02-2017

De hoveniers van Kasbergen hebben in Februari 2017 onze achtertuin opnieuw opgehoogd en ingedeeld. Erg Leuke mensen die erg goed communiceerden. Doordat zij meedachten hebben wij een prachtige tuin met mooie verlichting, kortom tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn helemaal tevreden over de uitstekende service.
Kasbergen Hoveniers
8.3 10

8,5

| Datum: 06-12-2016

Tevreden
Kasbergen Hoveniers
9 10

Keurige hoveniers

| Datum: 26-10-2016

Uitermate netjes heeft Kasbergen hoveniers onze voor en achtertuin gerenoveerd. Een goed instelling van werken, gezellig en door gaan zit er in en erg opgeruimd aan het einde van de dag. Wij zijn uitermate tevreden ook over het mee denken van te voren en de tips toen de mannen klaar waren. Ik zal ze aanbevelen!
Kasbergen Hoveniers
10 10

Fijne vakmensen

| Datum: 24-09-2016

Hebben september 2016 onze achtertuin laten renoveren door Kasbergen Hoveniers. Leuke mensen, goed gecommuniceerd, meedenken en tot in de puntjes verzorgd. Kortom helemaal tevreden!
Kasbergen Hoveniers
10 10

Zeer blij met onze nieuwe tuin!

| Datum: 05-09-2016

Wij hebben onze tuin laten doen door Kasbergen hoveniers in mei 2016. Wat een hard werkend en gezellig team. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Nogmaals bedankt voor het aanleggen van onze mooie tuin mannen! Groetjes Fam Riemens
Kasbergen Hoveniers
10 10

Prima hovenier

| Datum: 17-02-2016

Wij zijn al jaren erg blij met de renovatie van onze tuin!
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Aanrader voor iedere tuin.

| Datum: 16-02-2016

J.L. heeft Kasbergen hoveniers onze tuin aangelegd. de offerte was helder en duidelijk eveneens als de advisering. Ook de uitvoering van het werk was prima, ondanks dat wij beide werken hebben wij dit met een gerust hart aan hun overgelaten. Waar wij jaren tegen op zagen waren voor Albert en Jan een kleine week werken. Top! p.s. we genieten dagelijks van de overkapping, door de heaters ook met lagere tempraturen :-) Vriendelijke groet Robin en Monique
Kasbergen Hoveniers
7.9 10

Vakkundig en klandvriendelijk!

| Datum: 21-10-2015

Door omstandigheden is onze tuin jaren verwilderd en zagen we er geen gat meer in om het op te knappen. Albert echter wel! Na 2.5 dag snoeien, ruimen ophogen van het terras ed. hebben we na 2 jaar weer buiten koffie gedronken! Wij zijn blij en bevelen u Kasbergen hoveniers van harte aan!
Kasbergen Hoveniers
10 10

Vakmanschap, goede service.

| Datum: 30-09-2015

In het voorjaar een offerte opgevraagd voor renovatie van onze achtertuin bij Hovenier Kasbergen. Na het ontvangen van de uitgebreide offerte gelijk getekend. Na een aantal weken volgens afspraak de achtertuin betegeld. Achteraf bleek een kleurverschil in de tegels doordat de leverancier tegels had geleverd van 2 verschillende productprocessen. Zonder discussie werd besloten door Hovenier Kasbergen de tegels te vervangen. Tot grote tevredenheid is dit gerealiseerd in anderhalve dag. Bedankt Albert, Wim en Jan. Familie Haslinghuis
Kasbergen Hoveniers
8.4 10

Fijn bedrijf

| Datum: 25-09-2015

Wij zijn zeer te spreken over Kasbergen hoveniers, zowel de opname, advies als de uitvoering en de nazorg.
Kasbergen Hoveniers
8.6 10

Klasse hoveniers!

| Datum: 18-07-2015

Kasbergen hoveniers heeft onze tuin gerenoveerd. Vakmensen van de bovenste plank! Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en gemaakt ontwerp vooraf en de flexibiliteit en netheid tijdens het werk. Onze voortuin besteden we volgend jaar ook zeker uit aan deze sympathieke hoveniers!
Kasbergen Hoveniers
9.6 10

Kasbergen Hoveniers heeft bij mij een mooie schutting geplaatst. Ze hebben maatwerk en kwaliteit geleverd.
Kasbergen Hoveniers
10 10

Vakundig kappen boom

| Datum: 09-01-2015

Al vele jaren keken we op tegen het kappen van onze 35 jarige conifeer die geweldig groot geworden was en veel te dicht op het huis stond. Via een kennis kregen we een aanbeveling voor Kasbergen hoveniers, na het opnemen van het werk is de kapvergunning aangevraagd. Het verwijderen van de boom was geweldig tak voor tak werd er afgezaagd en omhoog geklommen, daarna werd de stam stuk voor stuk weggezaagd en alles versnipperd. Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een perfecte samenwerking. Klasse, een echte aanrader.
Kasbergen Hoveniers
9.7 10

Zeer tevreden!

| Datum: 09-01-2015

In oktober hebben wij onze voor- en achtertuin laten aanleggen door dhr. Kasbergen en zijn personeel. Van te voren zijn wij goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de materialen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop er gewerkt werd, er werd netjes gewerkt en alles werd aan het eind van de dag opgeruimd. Bij het naar binnen gaan werden de schoenen altijd uitgetrokken. Wat betreft de beplanting hebben wij dhr. Kasbergen de vrije hand gegeven. We zijn meer dan tevreden wat betreft de aanleg van de bestrating en de keuze van de beplanting. Ook de tuinpoort is keurig geplaatst. Een duidelijke offerte en afspraken die correct worden nagekomen. Dit bedrijf kunnen we u dan ook aanraden. We zijn ook van plan om het onderhoud door Kasbergen uit te laten voeren. Fam Korts, Capelle aan den IJssel