Recensies weergeven in volledig scherm >>>

Hoveniersbedrijf De Groene Vingers

Gemiddeld: 9.1 - 148 recensies

Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Prettig tuinbedrijf waarmee goed afspraken te maken zijn

| Datum: 02-12-2019

De gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Onduidelijkheden en problemen worden snel en vakkundig opgelost.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Prima samenwerking.

| Datum: 23-11-2019

We hadden een volledig betegelde achtertuin en een omgewaaide schutting. Een deel van de betegeling laten verwijderen en een paraplu boom laten planten. Houten schutting laten vervangen door een beukenhaag. Dit om de tuin vogel vriendelijker te maken. Het ziet er nu weer mooi uit en in het voorjaar gaan we de open plekken beplanten. We zijn er superblij mee, mede doordat de kosten erg meevielen.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Zeer vakbekwaam

| Datum: 11-11-2019

Zeer tevreden over onze aanleg van de tuin. We hadden zelf een aantal ideeën aangedragen en waren daarmee misschien niet de makkelijkste klant. Er werd goed meegedacht en samen zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Een kleine tuin, maar optimaal benut. Zowel beplanting, als afwatering en een schommel. Tijdens het aanleggen werd er nog meegedacht en eventuele wijzigingen werden goed overlegd. Het is een investering, maar wat is het nu genieten van de tuin!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Prettige vakmensen

| Datum: 05-11-2019

Snoeiwerk aan een Acer, een knotwilg aan het water, een walnoot en een kers. Goed uitgevoerd en de tuin weer helemaal 'schoon' opgeleverd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

PROFESSIONEEL en HOOGWAARDIG KWALITATIEF HOVENIERSBEDRIJF

| Datum: 02-11-2019

Een tuin aanleggen doe je niet jaarlijks en we hadden dan ook geen enkele ervaring met hoveniersbedrijven. Na een aantal gesprekken met verschillende hoveniers stak het gesprek met 'De Groene Vingers' er met kop en schouders bovenuit. Tijdens het gesprek werden goede open vragen gesteld, werden verschillende creatieve ideeën aangedragen en kregen wij vooral het gevoel dat er geen concessie zou worden gedaan aan kwaliteit en service. Tijdens de aanleg van de tuin bleek dit gevoel ook in de praktijk zo te zijn. Het team bestond uit verschillende ‘professionals’ met ieder een eigen specialisme (bijv. een specialist voor houtbewerking). Het team was zeer goed op elkaar ingespeeld en opereerde als een goed geoliede motor. Het team werkte zeer netjes en nauwkeurig en hield tijdens de aanleg zeer nauw contact over de voortgang. Tijdens de structurele voortgangsgesprekken werden ook proactief verbeterpunten aangedragen die een meerwaarde waren voor de tuin en zonder een significante impact op de offerte. Ondanks dat het team dagelijks werd aangestuurd door een zgn. 'Team Lead', kwamen de 2 eigenaren ook regelmatig langs; wat ons gevoel van oprechte betrokkenheid verder heeft vergroot. Voor de aanleg van de tuin werd er duidelijk niet bezuinigd op het gebruik van materialen, we waren dan ook aangenaam verrast dat alle materialen van hoogwaardig duurzame kwaliteit waren (in vergelijking met de aanleg van de tuin van anderen). Ondanks dat de aanleg van de tuin een behoorlijke uitdaging was (gelegen aan water, restricties gemeente) is de Groene Vingers er in geslaagd om een tuin aan te leggen die alle verwachtingen heeft overtroffen. Op basis van het eindresultaat, de communicatie, de pro-activiteit, de kwaliteit en dat alle afspraken zijn nagekomen, durven wij de 'Groene Vingers' aan iedereen aan te bevelen; van een klein tot aan een groot project.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Vakkundig, vlot en vriendelijk

| Datum: 18-10-2019

Heel fijn bedrijf, goede communicatie, luisteren en denken mee. Werken vlot en netjes. Als ik een hovenier nodig heb dan kies ik voor De Groene Vingers.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.3 10

prima

| Datum: 15-09-2019

prettig bedrijf, dat goed naar de wensen luistert en de werkzaamheden vakbekwaam uitvoert.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Alles een 10 gegeven. Kan niet beter.

| Datum: 12-09-2019

De vrijblijvende offerte was snel binnen na het orienterende gesprek. Toen wij later kleine aanpassingen wilden, werd hier snel en goed op gereageerd. Zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers die goed doorwerken. Staan open voor de wens van de klant, denken goed mee om het te verwezenlijken. Ook het opruimen nadat de klus klaar was, gebeurde keurig.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Prettige mensen om mee om te gaan. Kennen dit bedrijf al bijna 25 jaar

| Datum: 19-08-2019

Voortuin opnieuw laten bestraten. Mooi gedaan.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.9 10

Mijn helaas overleden vrouw had groene vingers en op haar advies heb ik nu "De Groen Vingers" ingehuurd om onze tuin op orde te houden.

| Datum: 30-07-2019

De eerste onderhoudsbeurt in mei werd perfect uitgevoerd ondanks stromende regen. Afgelopen donderdag de tweede onderhoudsbeurt in ongekende zomerhitte. Alles ziet er weer geweldig uit incl. de schoongemaakte vijver.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

zeer goed

| Datum: 13-07-2019

al twintig jaar
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.1 10

Een fijne hovenier om mee samen te werken

| Datum: 31-05-2019

Onze tuin van 60m2 moest helemaal opgeknapt worden, alle grind eruit en plantjes erin. Ook is het dak van het tuinhuisje vervangen en een deur verplaatst. Dit is allemaal met uitstekende kwaliteit gebeurt. Materiaal is waar mogelijk hergebruikt. Ook hoe de problemen zijdens de werkzaamheden zijn opgelost ben ik over te spreken. Het enige verbeterpuntje, maar dat komt ook omdat we niet elke week onze tuin laten verbouwen is dat veel dingen on the spot worden gedaan, en dus niet weken van tevoren vast liggen. Dit mag gewoon in de communicatie naar voren komen.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Zeer deskundig en buitengewoon klantvriendelijk.

| Datum: 30-05-2019

Nadat mijn vrouw (die zelf ook groene vingers had) onlangs is overleden heb ik de Groene Vingers Arnhem gevraagd haar werk voort te zetten in de vorm van een onderhoudscontract. Ondanks stromende regen hebben zij dit de eerste keer op geweldige wijze uitgevoerd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Fijne club om mee te werken

| Datum: 25-05-2019

Prachtige nieuwe tuin aangelegd. Flexibel in de planning. Denken mee voor en tijdens de werkzaamheden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Zeer tevreden

| Datum: 10-05-2019

De communicatie, de klantvriendelijkheid, de gebruikte materialen en de uitvoering zijn geweldig.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Prima werk en afspraken nagekomen

| Datum: 05-05-2019

Keurig werk geleverd een blikvanger voor de straat
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

9

| Datum: 24-04-2019

Het was erg prettig en snel werken met thuisbedrijf de Groene Vingers.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Top hoveniersbedrijf

| Datum: 17-04-2019

Bij ons zijn tien bomen gesnoeid. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Vriendelijk en vakbekwame mensen die keihard hebben gewerkt. Wat ons betreft niets dan lof
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Vakkundig bedrijf. Blij met deze mannen.

| Datum: 12-04-2019

Grondige en deskundige aanpak. Hardwerkend en kwalitatief goed. Ontspannen sfeer.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Hele sympathieke tuinspecialisten

| Datum: 15-03-2019

Aan de groene vingers merk je dat ze écht verstand van tuinen hebben en een duidelijke mening hebben. Wel zo prettig. Op het advies van Erik hebben we een paar verbeteringen doorgevoerd in onze tuin. Erik en zijn mannen hebben op een druilerige dag hard doorgewerkt en de tuin en bestrating nog schoner achter gelaten dan toen ze kwamen. In de omgeving Arnhem kan ik ze van harte aanraden!!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Prima hoveniersbedrijf

| Datum: 28-02-2019

3 vriendelijke mannen, die snel en efficiënt mijn wilg en klimop gesnoeid hebben. Er was afgesproken 4uur,maar ze hebben het klusje in ruim 2 uur geklaard. Geen onvertogen woord, alles netjes opgeruimd en afgevoerd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
7.1 10

prima werk,

| Datum: 13-02-2019

er werd goed meegedacht en geluisterd. alleen communicatie vooraf en afspraken nakomen ging het soms wat moeizaam. ze hebben het gewoon te druk .
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Zeer, zeer tevreden

| Datum: 31-01-2019

Zeer betrouwbaar, vriendelijk bedrijf die echt vakmanschap leveren! Ik kan echt geen enkel minpunt bedenken! Ze werken snel en extreem netjes. Zijn goed bereikbaar, vriendelijk. Hebben verstand van waar ze mee bezig zijn, geven goede adviezen en zijn flexibel. Ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen!! (nu zijn er alleen bomen/stobben verwijderd, maar we hebben al eerder van hun diensten gebruik gemaakt met dezelfde ervaring!!)
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Uitstekend vakmanschap

| Datum: 30-01-2019

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima overleg bij onverwachte problemen. Een aan te raden bedrijf!!!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Geweldig!

| Datum: 21-01-2019

Wat een fijn hoveniers bedrijf is dit. Ik zie er altijd een beetje tegen dit soort acties op.Maar dat hoeft niet bij De Groene Vingers. De klus werd geklaard met een enthousiasme en vrolijkheid. Goed teamwork. Er moest een boot op ons garagepad worden verzet; geen probleem.Deden ze zelf. Ik had hartige en zoete happen gekocht bij de koffie wat enorm werd gewaardeerd. Op mijn vragen wordt snel en accuraat gereageerd, men denkt mee en voorziet van informatie. Het gaat allemaal met een natuurlijke vriendelijkheid. Toppers zijn het! En wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat. Competenties: klantvriendelijk, accuraat, resultaatgericht, meedenken, goede werksfeer, niks is teveel, humor, teamwork.Fotoos uploaden lukt op een of andere wijze niet, ik heb ze wel gemaakt, kan ze separaat toezenden mochten jullie dit willen. Groet, Annemieke
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8 10

Tevreden

| Datum: 13-01-2019

Nvt
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8 10

Tevreden

| Datum: 13-01-2019

Nvt
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.6 10

Zeer tevreden over onze nieuwe tuin

| Datum: 22-12-2018

Wij hebben een relatief kleine tuin, waar ze heel goed gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden en kwaliteit hebben geleverd. We hebben echt zin in het voorjaar om te gaan genieten van de nieuwe tuin
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Fijne en vakbekwame mensen

| Datum: 20-12-2018

heel goed
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Uitstekend werk verricht

| Datum: 16-11-2018

Op 12 november is geheel volgens afspraak onze voortuin, welke geheel doorwoekerd was van bamboewortels netjes afgegraven en weer opgevuld. Dit ondanks dat deze dag een van de eerste dagen dit najaar was dat het de gehele dag geregend heeft. Ook werd alles weer netjes schoongemaakt en opgeruimd. Hartelijk dank voor de vriendelijke en snelle service.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.9 10

Een meer dan uitstekende, vakbekwame en innovatieve realisering van onze tuindroom

| Datum: 06-11-2018

De werkzaamheden betroffen in voor- en achtertuin o.a. vervangen oude betegeling/bestrating, aanleggen van plantenbakken met tussenpaadjes, een hardhouten damwand met leuning, een hardhouten trap met antislip, tweemaal lijngoot, etc. Alle grote materialen en machines met een Spieringskraan in één dag over de woning heen getransporteerd. Het hoveniersteam dat bij ons de werkzaamheden verrichtte, zijn de hoge beoordelingscijfers meer dan waard. Totale duur werkzaamheden: 3 weken.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Erg goed

| Datum: 31-10-2018

De hoveniers waren vriendelijk, puntueel en vakbekwaam. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Communicatie over de planning had iets beter gekund.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.6 10

Prima betrouwbare - en prettige hoveniers om mee te werken.

| Datum: 14-10-2018

Algemene tuin werkzaamheden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

super tevreden

| Datum: 03-10-2018

De mannen van de Groene Vingers hebben een fantastische achtertuin afgeleverd. Ze werken snel, secuur en netjes, denken mee over de juiste technische oplossingen en kunnen ook met 'laatste minuut' beslissingen nog flexibel meebewegen. Ook met werk als lassen en staalbuigen laten ze groot vakmanschap zien. We zijn heel blij met het resultaat.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Wij zijn tevreden en willen ook graag een vervolgafspraak maken.

| Datum: 02-10-2018

De mensen kwamen keurig op de afgesproken tijd, de communicatie vooraf was goed verlopen. Zij denken goed mee over wat nu moet gebeuren, maar ook over wat je beter kan laten liggen en wat beter tot het volgende seizoen kan wachten. Zij zijn vriendelijk en werken netjes.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Prima

| Datum: 22-09-2018

Goed werk, netjes uitgevoerd
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Prachtig bedrijf, goede service en kundig advies. Prijs/kwaliteit dik in orde.

| Datum: 19-09-2018

Groene Vingers, Arnhem
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Prima

| Datum: 15-09-2018

Een bedrijf waar je heen kunt als er iets aan de tuin moet gebeuren. Vlotte reactie, meedenken, geen probleem als planten vervangen moeten worden als ze na aanplant toch dood gaan.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
7.6 10

Heel goed

| Datum: 14-09-2018

Ze zijn zeer vakbekwaam en werken netjes. Daar naast is er zeer goed geluisterd naar onze wensen. De prijs en kwaliteit verhouding is ook goed
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Zeer plezierig en goed bedrijf

| Datum: 14-09-2018

De mannen kwamen volgens afspraak, waren op de hoogte van het tuinplan van een hovenier waar ze mee samen werkten, dachten goed mee en droegen veel zorg voor de omgeving. Oud puin dat ik al uit de tuin had gehaald, kreeg een plaatsje onder het pad, maar ook goede grond werd spontaan verplaatst naar een plek waar dit nodig was. De afwerking is netjes. De mannen straalden passie voor hun werk uit
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Vakbekwaam, netjes en klantvriendelijk!

| Datum: 12-09-2018

Is netjes en met informatie tussendoor en overleg in alle tevredenheid het werk uitgevoerd en afgewerkt.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Heel goed. Erg klantvriendelijk

| Datum: 08-09-2018

Fijn overleg. Meedenken. Helpen zelfs mee aan oplossingen aan fout gemaakt door ons zelf. We zullen zeker de mensen in onze omgeving De Groene Vingers aanbevelen. Erg prettige medewerkers.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Zeer goed

| Datum: 13-08-2018

Vakkundig, klantvriendelijk, snel, meedenkend en krijgen altijd een koekje bij de koffie. Daar houden ze van! :-) Ik heb helemaal geen grote tuin, maar ook daar kunnen ze iets moois van maken. (Ik ga weer snel een afspraak met ze maken.)
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Erg goed en vakkundig bedrijf.

| Datum: 08-08-2018

Zeer tevreden over de service en de geleverde kwaliteit. Werken snel, netjes en zijn bijzonder vriendelijk. Komen afspraken na.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Prima samenwerking en dito resultaat

| Datum: 04-08-2018

Groene vingers verstaan hun vak en brengen dat op een heel prettige manier in bij het vaststellen van het uit te voeren plan.. Uitvoering is zonder meer zorgvuldig en gemaakte afspraken worden correct nagekomen. Aan te bevelen!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
7.6 10

Fijne medewerkers om mee de tuin op te knappen. Ze denken mee, stellen oplossingen voor problemen voor en denken goed mee in het beperken van kosten met behoud van kwaliteit.

| Datum: 03-08-2018

Egaliseren en herbestrating, nieuwe grasmat, nieuwe schuttingen rondom.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Lekkere meedenkers

| Datum: 01-08-2018

Ze weten waar ze het over hebben en genieten van hun werk
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Excellent geleverd wek
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Uitstekend bedrijf, geven deskundig advies en komen gemaakte afspraken keurig na !

| Datum: 06-07-2018

Door bedrijf een groene erfafscheiding gemaakt en boom gepland. Snel en netjes uitgevoerd conform gemaakte afspraken.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Superfijn bedrijf om mee te werken: deskundig, bekwaam en betrouwbaar

| Datum: 02-07-2018

Mijn tuin is niet veel groter dan een postzegel maar nu hij opnieuw ingericht is, heb ik in ene weer leven in de tuin én voor mezelf ahw een kamer erbij.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Zeer tevreden

| Datum: 25-06-2018

laurierboom helemaal naar tevredenheid gesnoeid. Vakkundig en meedenkend personeel . ? voor Lex
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.3 10

Snel en naar wens tuin verbouwd

| Datum: 27-05-2018

In overleg bepaald wat de hovenier zou doen en wat we zelf zouden doen. Fijn meegedacht met de precieze invulling van de plannen die we zelf gemaakt hadden. Tijdens de uitvoering waren we zelf veel thuis zodat kleine dingen die niet helemaal waren zoals we wilden, direct aangepast konden worden. Enige verbeterpunt is wat ons betreft dat ze wat meer kunnen bevestigen, bijvoorbeeld een week van tevoren dat ze gaan beginnen (en hoe laat dan). Ze stonden op de afgesproken dag voor de deur, maar een extra bevestiging was fijn geweest.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

prima

| Datum: 19-05-2018

prettige communicatie, degelijk werk en ik kreeg goede raad als ik wat over planten vroeg.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Een heel prettig bedrijf met kundige en zeer klantvriendelijke medewerkers

| Datum: 15-05-2018

Zeer pro actief met goede informatie en heel goed luisterend naar de klant en alles klopt
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.6 10

Fijn professioneel persoonlijk adequaat bedrijf.

| Datum: 13-05-2018

De mannen van De Groene Vingers hebben kundig onze snoeivraag uitgevoerd. Hebben ons (op ons verzoek) uitleg gegeven hoe dit in de toekomst zelf te kunnen doen. Keken mee met andere vragen die op dat moment kwamen. De mannen zijn professioneel, maar ook vriendelijk en betrouwbaar. Heel erg prettig en zeker een goede plek om nog eens onze tuinvragen neer te leggen.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Prettig en professioneel contact van eerste contact t/m aanleg van de tuin. Erg vakkundig!

| Datum: 10-05-2018

De Groene Vingers heeft me professioneel en vakkundig begeleid vanaf het inventarissen van mijn wensen, het ontwerp van de tuin en de uiteindelijk aanleg van de tuin. Ook de nazorg is goed, want ze hebben deze onervaren tuinier van voldoende tips voorzien! Het resultaat is een mooie, groene, onderhoudsarme stadstuin met terras van breuksteen (waaltjes) en verhoogde border door het middel van het plaatsen van tufstenen blokken. De gekozen kleuren van de bloementjes zijn wit en diverse tinten paars/lila. De plantjes zijn nog niet allemaal in bloei geweest, maar ik heb er veel vertrouwen in dat de tuin er in de verschillende seizoenen mooi uit komt te zien!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Dit was onze eerste kennismaking met dit bedrijf. Wij komen zeker terug bij de Groene Vingers

| Datum: 08-05-2018

Snoeiwerk en nieuwe planten plaatsen
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Prima betrouwbare - en prettige hoveniers om mee te werken.

| Datum: 15-04-2018

Tuin leeghalen en opnieuw her - en beplanten
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

No nonsense, vakbekwaam en klantvriendelijk

| Datum: 13-04-2018

de groene vingers mannen werken vakbekwaam, zijn heel prettig in de omgang en ze hebben puik werk geleverd : bomen gerooid, van belgisch porfier omheining gebouwd -mooi strak - grond weer aangevuld en al het groen weer teruggezet en de rotsooi opgeruimd: er bleef geen takje achter. Ik vind dit bedrijf fantastisch. De offerte kwam snel, de rekening ook : klaar is kees.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Fijne Jongens, met veel kennis

| Datum: 13-04-2018

Al 20 jaar ben ik klant bij de groene vingers. Leuke gasten, prijs altijd goed.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

klantvriendelijk en goede kwaliteit

| Datum: 13-04-2018

vriendelijke en vlotte communicatie. Afspraken worden goed nagekomen of gecommuniceerd als het ( bv agv de vorst ) niet lukt . mooi afgeleverd, geheel volgens afspraak. Denken goed met je mee !
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.8 10

Prima ervaring

| Datum: 08-04-2018

Het werd geleverd wat afgesproken was. Prima ervaring met De Groene Vingers!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Zeer tevreden met het resultaat, de communicatie gedurende het proces en het meedenken.

| Datum: 08-04-2018

Complimenten voor allen; zeer fijne mensen om mee te werken. Open en eerlijke communicatie, komen afspraken na en gedurende het proces denken ze goed mee. Al met al ook nog eens een fantastische tuin.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Keurig werk afgeleverd!

| Datum: 05-04-2018

Het uitgevoerde werk is zeer naar tevredenheid uitgevoerd en volgens plan. Alles netjes opgeruimd achtergelaten!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Vakbekwaam en fijn om mee te werken

| Datum: 02-04-2018

Door de storm was een reusachtige tak van de boom afgeknapt en op het hek gevallen. Binnen een paar uur was het hek hersteld en het hout opgeruimd. De klaar gezette koekjes na afloop ook opgeruimd! Prima.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.6 10

Zeer tevreden met de verrichte werkzaamheden

| Datum: 24-03-2018

Onze tuin en vijver hadden onderhoud nodig. Na een korte afspraak ontvingen we een keurig uitgewerkte offerte met beschrijving van de voorgestelde werkzaamheden. Deze zijn volledig conform offerte uitgevoerd, naar volle tevredenheid. We hebben goed advies ontvangen over een rooster over de vijver ter bescherming van onze jongste. Allemaal zeer naar tevredenheid uitgevoerd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.1 10

Zeer goed

| Datum: 27-01-2018

Voor de zoveelste klus in onze tuin hebben we weer de heren van de Groene Vingers in de arm genomen. Deze keer betrof het een remake van de voortuin. E.e.a. was half januari gepland en ondanks het feit dat het baggerweer was lieten de heren zich niet kisten en leverden een prestatie van formaat. Exact zoals we hadden bedacht en afgesproken en binnen de termijn. Je kunt wat dat betreft prima met dit bedrijf werken. Ook als je zelf zeer kritisch bent ingesteld zoals de heer des huizes. Wij gaan zo weer met ze in zee voor een nieuw project. Nu nog even wat verzinnen....
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Vlotte werkers.Correct in communicatie en afwerking opdrachten

| Datum: 24-01-2018

Tuininrichting
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.9 10

Van een volledig bestrate tuin naar een bostuin. Zeer goed meegedacht en een heel creatief ontwerp, waarbij onze wensen geheel zijn verwerkt

| Datum: 24-01-2018

Mooie uitvoering door vakkundige mensen. Opvallend vond ik het enthousiasme en plezier dat men heeft in het werk wat men verricht, De tuin is helemaal naar onze wens. Vooral het meedenken om zaken te hergebruiken vond ik een pre. Niet blind vervangen maar echt doordenken. Kortom Vakwerk!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8 10

Heel tevreden met het werk

| Datum: 23-01-2018

Fijn terras aangelegd en sierstraatwerk hersteld. Wat vroeger een tuin was lijkt steeds meer op een tuin. Goede inschatting wat betreft grootte.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Superblij met resultaat!

| Datum: 29-12-2017

Opdracht: stadstuin vergroenen. Aangepast tuinieren mogelijk maken. Voorbereiding: Duidelijke offerte. Prijskaartje geen verrassing. Twee efficiënte en nuttige voorbesprekingen. Uitvoering: Erik, Leo en Lex hebben nauwkeurig volgens het ontwerp gewerkt. Enthousiast. Een enkele tegenvaller en last minute ontwerp-wijziging goed opgepakt. Alles op tijd af! Resultaat: erg nette bestrating en praktische verhoogde moestuinbakken. Supermooie kwaliteit wintergroene heesters en fruitbomen. Die vind je niet in een tuincentrum... De winterbloeiende viburnum die Erik heeft uitgezocht: echt een blikvanger. Onze tuin ziet er midwinter al geweldig uit! Vinden de buren ook :)
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Snelle reactie en perfect gehandeld

| Datum: 28-12-2017

Alles gesnoeid en opgeruimd prima uitleg en service
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
7.7 10

prima, aan te bevelen aan derden

| Datum: 15-12-2017

vakkundig, komt afspraken na en geeft goed advies
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

zeer tevreden

| Datum: 03-12-2017

zeer prettige hoveniers / bespreken vooraf het werk en hoe ze het gaan aanpakken / tussendoor overleg over hoe en wat / achteraf ruimen ze alles goed op / geven deskundig advies
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Prima werk, denken heel goed mee.

| Datum: 02-12-2017

Prima werk geleverd, goede communicatie. Ze denken vooral goed mee over de (on)mogelijkheden, komen met alternatieven en andere opties, waardoor we eindelijk een goed plan voor onze tuin hadden. Ondanks de hele dag stromende regen, zonder mopperen of zeuren gewoon gewerkt.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Byzonder tevreden over het uitgevoerde werk en de gebruikte materialen en planten.

| Datum: 30-11-2017

Coniferen verwijderd en afgevoerd. Heydra hek geplaatst en heydraplanten geplaatst. Alles helemaal volgens afspraak en op tijd geleverd en alles keurig opgeruimd en schoon achtergelaten. Kleine wijzigingen waren goed bespreekbaar en werden direct uitgevoerd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.6 10

zoals verwacht weer uitstekend werk geleverd

| Datum: 25-11-2017

Inmiddels geen verrassing meer, werk wordt correct en netjes uitgevoerd . Met al mijn wensen wordt rekening gehouden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Echte vakmensen, die goed doorwerken en alles netjes achterlaten.

| Datum: 24-11-2017

Ik laat mijn tuin met een gerust hart over aan De Groene Vingers. In een ochtend wordt de hele tuin onder handen genomen, gesnoeid, blad weggehaald, bollen geplant. Het ziet er weer strak maar toch groen en gezellig uit. Mijn tuin is weer winterklaar.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8 10

Klantvriendelijk, behulpzaam en communicatief.

| Datum: 21-11-2017

Heel tevreden over het geleverde werk; Heb 2 klussen bij dit hoveniersbedrijf laten doen.. En beide klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Dit smaakt naar meer!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Pro-actieve en kundige hovenier

| Datum: 08-11-2017

Groene Vingers weet precies wat er wanneer moet worden gesnoeid, gezaaid, geplant of bemest. ook geven ze gevraagd, maar zeker ook ongevraagd advies wat zeer wordt gewaardeerd. Ik kan hen eenieder zeer aanraden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Geheel conform afspraak

| Datum: 07-11-2017

Deze hovenier heeft onze tuin veranda-klaar gemaakt. Er werd nauwkeurig gewerkt; zo werd het gazon beschermd met platen en werd alle afval netjes afgevoerd; zelfs de oprit is uiteindelijk nog aangeveegd. We hebben al al gevraagd of ze in het voorjaar terug willen komen om ook de voortuin weer helemaal netjes te maken.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Hoveniers in hart en ziel.

| Datum: 07-11-2017

Ik ben ontzettend blij zoals Erik en zijn collega mijn tuin netjes hebben gemaakt en me ook extra tips hebben gegeven. Mijn beurs is klein maar ga er hard voor sparen dat ze me kunnen helpen de tuin in het voorjaar bloei 'proof' te maken.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Uitstekend

| Datum: 23-10-2017

Alles volgens planning uitgevoerd, zorgvuldig en met precisie. Kortom vakwerk.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Fantastisch werk uitgevoerd door vakmensen

| Datum: 22-10-2017

De Groene Vingers hebben voor ons een tuinrenovatie uitgevoerd waarbij de hele zij- en achtertuin opnieuw is aangelegd. Hans Willem maakte vanaf het eerste gesprek een heel goede indruk waarin het al snel duidelijk werd dat er met veel hart voor de tuin, maar ook voor de klant, wordt gewerkt. Nik, Leo en Luuk zijn hier bijna drie weken dagelijks in de tuin aanwezig geweest en hebben fantastisch werk voor ons verricht. Er werd goed meegedacht, er werd goed gecommuniceerd over mogelijke opties en geen enkel detail werd over het hoofd gezien. Wij gaan ook in de toekomst nooit meer naar een ander bedrijf voor onze tuin gerelateerde zaken en ik raad de Groene VIngers dan ook met het volste vertrouwen aan iedereen aan!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.6 10

een prima bedrijf om onderhoud en vernieuwingen in je tuin uit te laten voeren

| Datum: 05-10-2017

Ze houden zich aan gemaakte afspraken
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Kwalitatief topwerk

| Datum: 03-10-2017

Fantastische invulling van het plan, waarbij creatief, passend en zeer flexibel gereageerd is op de veranderingen die tijdens de activiteiten opgeworpen werden. Heel mooi perfectionistisch straatwerk...
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.1 10

Zeer prettige samenwerking met een prachtige, volledige opnieuw aangelegde stadstuin in Arnhem.

| Datum: 01-10-2017

Vanaf het eerste contact hebben wij het contact met Hans Willem en zijn mannen als goed ervaren. Grote bereidheid om langs te komen in plaats van alles over de telefoon maakt brainstormen over passende oplossingen makkelijk. Gaan grote uitdagingen niet uit de weg en houden duurzaamheid in het achterhoofd. Wij zijn super blij met het resultaat.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Fantastische hovenier.

| Datum: 27-09-2017

Houdt zich altijd aan de afspraak en gaat meteen aan de slag. Kan altijd advies vragen. Een prima team.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Topmannen met goed gereedschap en goed werk geleverd

| Datum: 25-09-2017

Ik heb mijn tuin laten doen door deze mannen en ik ben sindsdien heel gelukkig in mijn mooie groene tuin. Goed vakwerk en ze komen afspraken goed op tijd na.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Snel en goed geregeld

| Datum: 25-09-2017

Aardige mensen goed werk snel gedaan en altijd op de hoogte zeker doen zeker een aanrader
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Heel goed

| Datum: 24-09-2017

Ze geven goed advies, heldere offerte, werken snel en netjes, het tuinafval wordt keurig afgevoerd, en ze hebben zelfs nog iets meer gedaan dan was afgesproken.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Super tevreden

| Datum: 19-09-2017

Ik kan iedereen De Groene Vingers aanraden, zeker als je ze zelf niet hebt! Al bij het eerste gesprek kwamen ze goed voorbereid aan. In minder dan een week tijd hebben ze heel mijn tuin compleet veranderd. Deze heren werken supernetjes en denken ook aan de buren etc.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8 10

Vriendelijk personeel, net werk geleverd en alles netjes opgeruimd.

| Datum: 02-09-2017

De mannen van de Groene Vingers uit Arnhem hebben bij ons een kunstgras gelegd. Ondanks de hevige stortbuien bleven ze doorwerken. Ze waren erg vriendelijk en hebben netjes werk geleverd. Toen alles klaar was hebben ze alles ook weer keurig netjes opgeruimd. Al met een aanrader.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Heel goed

| Datum: 31-08-2017

Afspraak makkelijk te maken. Afspraak wordt ook geheel en compleet nagekomen. Fijne mensen om mee samen te werken, plezierige sfeer. Prima vakbekwaamheid.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

prima bedrijf!

| Datum: 22-08-2017

Sinds het ontstaan van het bedrijf (volgens mij al 20 jaar geleden) komen zij elk jaar weer mijn haag snoeien en ander onderhoud aan de tuin. Prima jongens die stuk voor stuk vakmannen zijn. Helaas is de prijs soms wel wat aan de hoge kant....
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Ik heb Erik gevraagd om mijn prunus te knotten.

| Datum: 18-08-2017

Dit was eigenlijk de 2e keer dat ik een hovenier nodig had. Ik wilde de boom eigenlijk behouden, maar hem wél zelf kunnen onderhouden. Het klinkt misschien raar, maar de boom stond er al voordat ik hier kwam wonen. Ik had er dus best wel iets mee.... Ik googlede een beetje kwam op Groene Vingers in Arnhem uit. Twee man sterk kwamen keurig volgens afspraak de boom afzagen, echt alles netjes opruimen en ze wilden geen eens een bak koffie.... (die hadden ze al bij hun eerste klant gehad). Erik vertelde dat de boom getrapt werd gezaagd, zodat er wat niveauverschil zou ontstaan. Hij gaf me ook nog enkele andere tuintips, want ik wilde het gras graag zelf leggen. Hartelijke groeten van een zeer tevreden klant! En, over 5 jaar zien we elkaar weer voor de volgende "knip"beurt!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
7.7 10

8

| Datum: 14-07-2017

Na inbraak in onze tuin waarbij de poort niet meer functioneerden op zoek gegaan naar een hoevenier. En daar kwamen we bij de groene vingers. Na een telefoontje langs geweest voor vrij blijvende offerte en na onze keus was binnen twee weken de nieuwe poort gezet!! Duidelijke communicatie prettige samenwerking!!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.8 10

Uitstekend werk!

| Datum: 14-07-2017

De vorige eigenaar had een sterk verwaarloosde tuin achtergelaten met o.a. kunstgras en naar onze zin veel te veel steen. De opdracht was om de tuin weer zo te maken dat er planten en struiken in gezet konden worden en de bestrating moest worden aangepast. De acer en de hibiscus moesten worden gespaard. De klus was erg zwaar door de overdaad aan o.a. verborgen steen en cement. De mannen hebben het toch binnen de geplande tijd afgekregen. De acer en de hibiscus zijn in dat geweld gespaard en het resultaat is boven verwachting.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Prima werk

| Datum: 13-07-2017

Voor de eerste keer voor mij gewerkt. Ben buitengewoon tevreden over de deskundigheid en vakmanschap van dit bedrijf. Bij de beoordeling heb ik voor alles een 9 gegeven omdat een 10 alleen in zeer uitzonderlijke gevallen gegeven wordt door mij.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Zeer professioneel bedrijf met echte vakmannen

| Datum: 10-07-2017

Ik heb zelf bij dit bedrijf gewerkt en er veel geleerd , het was voor mij de perfecte opstap om verder te kunnen. Ben ze nog steeds dankbaar voor de fijne tijd. Een echte aanrader met mensen die hun vak voor 200% verstaan.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Vriendelijke en kundige tuinmannen!

| Datum: 09-07-2017

Vorige week hebben de mannen van De Groene Vingers Arnhem o.a. een schutting geplaatst en kunstgras gelegd. Werkzaamheden waren eerder klaar dan verwacht (fijn!!) en alles naar volle tevredenheid. Personeel is vriendelijk en denkt mee.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Zeer vriendelijke en kundige hovenier.

| Datum: 03-07-2017

Sinds een aantal jaar onderhoudt deze hovenier 2x per jaar naar volle tevredenheid onze tuin. Snoeiwerk, borders ontdoen van onkruid, pergola gebouwd, allemaal prima.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.6 10

Erg tevreden

| Datum: 02-07-2017

Meerdere offertes aangevraagd, groene vingers gaf een gedetailleerde en duidelijke offerte. In de regen de plannen doorgenomen. Achteraf was er iets niet duidelijk dus kwamen ze even langs om het na te vragen en de tuin nog even te bekijken. Hierop volgde de duidelijke offerte waar we nog een en ander aan hebben laten wijzigen. Na akkoord kwamen ze vlot bij ons om de bestrating en het gras te doen. En later de beplanting. Wegens een klein communicatiefoutje stonden ze eerst voor een dichte deur, maar een paar dagen later werd het werk snel en vakkundig uitgevoerd. Zij zijn zelf makkelijk en goed te bereiken voor vragen, ook 's avonds. Al het werk is uitgevoerd door vriendelijke mensen!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Alles prima.

| Datum: 29-06-2017

Bereikbaarheid via E-mail hapert; Mijn host herkent het adres niet.....?
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.9 10

een geweldig hoveniersbedrijf

| Datum: 26-06-2017

Bij dit hoveniersbedrijf krijg je een eerlijk en vakkundig advies. Ook over de te gebruiken materialen. Er wordt zeer goed met de klant meegedacht. Werkzaamheden altijd keurig en goed en de afspraken worden zeer goed nagekomen. Beste mensen van hoveniersgebruik de Groene Vingers uit Arnhem, we zijn jullie dankbaar voor het uitstekende advies voor onze tuin. We genieten er enorm van!!!!!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

vriendelijk, vakbekwaam en meedenkend

| Datum: 09-06-2017

Vriendelijk personeel, die goed doorwerkten en ook mee dachten in de twijfelachtige punten die wij nog hadden. Ook nog bereid waren een plant te poten en te snoeien. Prima werk geleverd.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.6 10

Vertrouwd, eerlijk, vakkundig!

| Datum: 03-06-2017

Altijd een eerlijk en transparant advies. Kennen de voorkeuren en wensen van hun klant. Uiterst betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Dringen je niets op, maar laten de beslissing bij de klant. Leveren vakwerk!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Liefde voor het hoveniersvak!

| Datum: 21-05-2017

Ruim een jaar geleden voor-en achtertuin laten aanleggen, ze luisteren naar wensen en vullen deze aan met goede ideeën. Wij zijn erg blij met het resultaat en de vijver valt ook uitstekend in de smaak bij een stel eenden die regelmatig komt buurten. Dit voorjaar volgde er nog een gratis onderhoudsbeurt waarbij ik nog een en ander kon navragen over diverse planten. Soms staat een van de mannen voor de deur om even te kijken hoe de tuin er bij ligt, gewoon uit belangstelling.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Zeer bekwaam, betrouwbaar, enthousiast en betrokken

| Datum: 20-05-2017

Al jaren vaste hovenier. Goede service, werkmensen met ieder hun specialiteit en interesse. Vriendelijk en persoonlijk contact.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Vakkundig en met vriendelijk personeel met liefde voor het vak.

| Datum: 15-05-2017

zeer tevreden over aanleg van onze tuin met fruitbomen, heggen en een natuurlijke vijver met steiger
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Keurig volgens afspraak

| Datum: 13-05-2017

12 meter hout-beton schutting laten plaatsen. Alles vlot en keurig volgens afspraak geplaatst. Correct, vriendelijk personeel. Enig puntje is dat 1 van de panelen een duidelijk kleurverschil heeft tov de andere panelen , maar wellicht hoort dat bij geïmpregneerd hout?
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Heel vriendelijk personeel die overal rekening mee houdt.goede service,

| Datum: 09-05-2017

Goede adviezen voor de planten
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Zeer tevreden over dit tuinbedrijf. Werken netjes en correct en volgens gemaakte afspraken.

| Datum: 06-05-2017

Prima bedrijf en de prijs kwaliteitsverhouding is prima. Andere bedrijven zijn vaak vele malen onnodig duurder, bleek na het aanvragen van offertes. Dus gewoon goed.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.3 10

goed werk!, voor en achter tuin zien er weer picobello uit.

| Datum: 23-04-2017

Onze voor en achter tuin is weer even flink wat aangedaan. Zo is onze klimophaag flink en keurig recht terug gesnoeid, is ons gazon weer even goed geverticuteerd, bemest en kale plekken ingezaaid. De klimroos is vakkundig terug gesnoeid en al het onkruid netjes weg gehaald en is al het snoei afval netjes opgeruimd en afgevoerd..
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Top, voldeed perfect aan mijn verwachtingen

| Datum: 21-04-2017

Het snoeien van mijn appelboom was voor meerdere bedrijven te hoog gegrepen. Letterlijk want door de hoogte wilde ze er niet aan beginnen. Voor de groene vingers geen probleem... als een aapje de boom in en vanuit die positie heel vakkundig (en veilig) de boom een kopje kleiner gemaakt. Ik was erg onder de indruk en ze lieten alles weer supernetjes achter!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Top Bedrijf - denken zeer goed mee.

| Datum: 15-04-2017

Erik en Hans hebben voor ons een gedegen plan gemaakt voor de aanleg van onze tuin rondom onze Villa. We zijn zeer content met het resultaat en bevelen ze van harte aan.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.1 10

Heel fijn hoveniersbedrijf. Ze denken met je mee, je krijgt een heldere offerte en als er dingetjes zijn, wordt het goed opgelost.

| Datum: 15-04-2017

Nieuw terras aan laten leggen, laat die zomer maar komen
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.4 10

Al 15 jaar tuinonderhoud

| Datum: 12-04-2017

Hebben al 15 jaar naar tevredenheid tuinonderhoud bij Groene Vingers. Luisteren naar wensen, goede adviezen. Niet te duur. Ruimen alles netjes op. Aan te bevelen voor onderhoud.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goede kwaliteit werk

| Datum: 07-04-2017

Bij mij eind November 2015 achtertuin voorzien van betegeling en schuttingen rondom. Verder twee borders met beplanting op hun advies aangezien ik GEEN groene vingers heb. Ook de voortuin is opnieuw betegeld en voorzien van een border. Onderhoud wordt ook door de Groen Vingers naar volle tevredenheid gedaan. Niets dan lof. VORIGE RECENTIE MET VERKEERDE FOTO'S
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Goed

| Datum: 07-04-2017

De mensen zijn zeer vakbekwaan en zeer vriendelijk. Werken snel en zeer goed. Ben erg tevreden over de Groene Vingers.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Als meer dan 15 jaar vaste klant

| Datum: 07-04-2017

De Groene Vingers heeft bij mij de tuin aangelegd en komt elk 2 keer per jaar voor onderhoud. De tuin ligt er altijd super mooi bij. Alles wordt netjes gesnoeid, bemest en alles wordt netjes opgeruimd. Ook als er planten dood zijn gegaan worden ze netjes vervangen. Super tevreden al jaren lang en ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.5 10

goed en snel werk geleverd. gecheckt of het voldeed. alles daarna netjes opgeruimd!

| Datum: 05-04-2017

boom gesnoeid
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Super tevreden!

| Datum: 05-04-2017

Mooi werk altijd afgeleverd!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.3 10

TOPPER SNEL en KLANTVRIENDELIJK

| Datum: 31-03-2017

Sinds 1997 ongeveer 20 jaar doen zij het onderhoud van mijn voor en achtertuin, voor de renovatie van de tuin iedere maand en nu de tuin een strakke tuin is, iedere 2 maanden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.1 10

Alles klopt bij deze hovenier: vakbekwaam, meedenken en prettig in de omgang

| Datum: 28-03-2017

In maart 2017 heeft het hoveniersbedrijf twee hemelwaterafvoeren losgekoppeld van het riool. Het regenwater wordt nu via een gootje in de bestrating en tuin naar vijvers geleid.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Erg goed

| Datum: 25-03-2017

Prettig in contacten, afspraken uitstekend nagekomen en uitstekend werk geleverd!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Een uitstekend hoveniersbedrijf, waar snel en vakkundig aktie ondernomen wordt, ook als het kleinere aktiviteiten betreft.

| Datum: 24-03-2017

Men is altijd bereikbaar en snel inzetbaar. Er wordt aktief met de klant meegedacht. Gezien de snelheid en effektiviteit van werken zijn de kosten beperkt.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Uitstekend

| Datum: 23-03-2017

Prettige verstandhouding met zowel eigenaren als personeel. Komen hun afspraken na en geven de klant inbreng. Niets dan lof en houden zo.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Vakkundig en enthousiast

| Datum: 22-03-2017

De Groene Vingers heeft niet alleen echt verstand van zand en stenen maar ook van (streekeigen) tuinplanten en bomen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor wat ze hebben aangelegd; daarom komen ze na een half jaar vaak nog eens kijken af alles wel is aangeslagen en laten dan zien hoe er gesnoeid moet worden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

Prettig en professioneel bedrijf. Zowel in werkzaamheden als in het contact.

| Datum: 18-03-2017

In onze tuin zijn drie bomen gerooid, de stobben gefreesd, is het overige groen verwijderd en is de tuin geëgaliseerd. Na eerste afspraak konden zij al snel aan de slag. Tevens snel met offertes en facturering.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.7 10

Dankzij de groene vingers weer zin om in de tuin te zitten

| Datum: 12-03-2017

Een groter terras, nieuw gazon en volledig nieuw planten en bloemenplan. Erg blij mee.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Helemaal geweldig

| Datum: 10-03-2017

Bij een zware sneeuwbui kwamen giga takken uit onze ceder gevallen. Ik dacht einde van een pracht boom. De Groene Vingers dachten daar anders over 'deze ceder is rond de 100 jaar oud' zonde om m weg te halen. Wij adviseren een grondig nakijken en een hangende tak inkorten. Het werk werd conform offerte uitgevoerd, zelfs alle takjes waren opgeruimd. en de boom is weer top! Die overleefd mij wel.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Uitstekend.

| Datum: 29-01-2017

Deskundig en meedenkend.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.4 10

Prima bedrijf, prima mensen!

| Datum: 27-01-2017

De mannen van De Groene Vingers geven mijn (enigzins verwilderde) tuin met enige regelmaat een 'grote beurt', waarbij de struiken en boompjes worden gesnoeid, de terrassen worden schoongemaakt en alle groenafval netjes wordt afgevoerd. Ze hebben ook een nieuwe schutting geplaatst, die tot nu toe weer en wind goed heeft doorstaan. Ze zijn makkelijk bereikbaar, snel ter plekke en in goed overleg is er veel mogelijk. Kortom, ik ben een tevreden klant!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

zeer goed

| Datum: 02-01-2017

Sinds 2 jaar onze tuinmannen we zijn als school zeer tevreden over hun kennis en het na komen van afspraken de schooltuinen liggen er verzorgd bij
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Vakbekwame, aardige mensen die ook goede adviezen geven.

| Datum: 29-12-2016

Een aanrader
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.5 10

Zeer vakbekwaam

| Datum: 19-12-2016

Wij werken al jaren met Groene Vingers en zijn heel tevreden. De medewerkers zijn professioneel en plezierig. Ze geven goede adviezen met oog op de natuur en omgeving. Ze luisteren naar wat wij willen en komen met mooie ideeën. Daarbij wordt er heel hard gewerkt. Echt een top bedrijf met top mensen!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.8 10

Uitstekend werk geleverd, goede communicatie en bereikbaarheid
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Prima kerels waar je van op aan kunt.

| Datum: 02-12-2016

Zoals iedere keer weer zeer tevreden met de werkzaamheden die ze uitvoeren. Snoeien van de bomen: perfect! En nog aardige lui ook.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
8.9 10

uitstekend

| Datum: 25-11-2016

Ik ben altijd erg blij met dit bedrijf. Ze respecteren mijn tuin zoals die is en werken er aan mee om de tuin nog meer zichzelf te laten zijn. Nog leuker, ze vinden de tuin ook nog erg mooi. Ik en mijn partner zijn altijd erg blij met hun komst en hun werk.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

9.5

| Datum: 24-11-2016

Snel en vakkundig!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
10 10

Absoluut aan te raden!

| Datum: 23-11-2016

Ik kan niet anders dan 10-en geven hoewel dat vaak wat overdreven staat. Alleen maar goede ervaringen bij de aanleg van mijn, toch wel wat vreemde tuin. Veel hoogte-verschillen en diverse ondergronden maar met hun kennis en ervaring is het een schitterende tuin geworden. Veel plantenkennis waardoor ze me hebben behoed voor een aantal missers. Communicatie is heel open en nadien heb ik ze diverse keren gebeld voor tips en die worden kosteloos gegeven. Een echte aanrader, dit hoveniersbedrijf!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.9 10

Doen hun naam eer aan!

| Datum: 22-11-2016

De Groene Vingers is een bedrijf met een enorme plantenkennis! Niet alleen fantastisch advies bij het kiezen voor geschikte beplanting; het daarna prachtig laten bloeien en groeien ervan op een zo goed als onvruchtbare ondergrond in mijn tuin is hen gelukt! Tijdens het plaatsen van een pergola kreeg ik terloops gratis advies en hulp bij het snoeien van mijn verwaarloosde krulhazelaar. Erg fijn. En toen ik aangaf graag toch de pergola ook bovenop te willen laten begroeien, werd direct kundig aangegeven hoe dat het beste te doen. Op korte termijn kon ook dat klusje nog worden ingepland, ondanks de drukte van dit klantvriendelijke en hardwerkende bedrijf. Zeer tevreden.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.3 10

Prima vakmensen, waarvan je als klant ook nog veel kan leren.

| Datum: 18-11-2016

Of het nou om aanleg, tuinplan, bestrating of snoeien gaat de Groene vingers zijn van alle markten thuis. Harde werkers met humor. Lex is altijd bereid je zaken uit te leggen en geeft op verzoek ook tips voor hoe met de tuin om te gaan. Communiceren doen ze goed en als je ze niet meteen kan bereiken moet je wel het antwoordapparaat inspreken! Mijn Oleander heeft het in jaren niet zo goed gedaan en onze appelboom geeft zoveel appels dat ik er niet tegen op kan eten.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9.7 10

Vakkundig, degelijk en ontzorgend.

| Datum: 18-11-2016

Erik en Hans Willem zijn fijne toegankelijke mensen die met hart en ‘spade’ kwaliteit leveren. Met open begrotingen en goede communicatie. Past perfect bij ons. Zij denken mee, staan klaar en houden zich aan hun afspraken. Onze winst is niet alleen in geld uit te drukken. Hoe wil je het hebben!
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
9 10

Prima

| Datum: 14-11-2016

Al jaren goede verzorging van mijn tuin
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
NAN 10

| Datum: 30-11--0001

vriendelijk medewerkers die weten waar zij het over hebben, geven des gewenst advies wat je zelf kan doen omje tuin te verbeteren. Zie ze graag komen.
Hoveniersbedrijf De Groene Vingers
NAN 10

Prima vakmensen, werken professioneel en netjes. Vriendelijke mensen, keurig in de communicatie.