10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
9.5Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Bekijk hier de recensies van Living Garden

10 10

Meest betrokken, bevlogen en betrouwbaarste hoeveniersbedrijf van Nederland.

| Datum: 04-06-2018

10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Mij draait het om vertrouwen, Ik woon alleen, Ik kan mijn geld maar 1 keer uitgeven en heb weinig Verstand van tuinen. De 1 e kennismaking voelde meteen goed. Koos heeft waargemaakt wat hij aan geboden heeft. Hij heeft van mijn oude vervallen tuintje een plek gemaakt waar Ik weer met plezier in mn lijf kan vertoeven. Hij heeft meer gedaan dan alleen het aan geboden on twerp uitvoeren. Hij heeft meegedacht,geadviseerd en vakwerk met een hoofdletter V .afgeleverd. Living garden zou Ik een ieder aanraden.
9.9 10

Zeer goede proffesional!

| Datum: 16-05-2017

10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Boven verwachting is er een hoog staand stuk vakwerk afgeleverd. Volgens afspraak, en er word goed geluisterd naar onze wensen. Geeft ook de goede feedback waarom zaken wel of niet kunnen
Van tuinontwerp en aanleg tot tuinonderhoud, Living-Garden verzorgt het voor u. Op de volgende pagina’s maken zij de diensten die worden geleverd inzichtelijk, verder biedt Living-Garden ook tuinadvies en tuintips op deze pagina’s. Als hoveniersbedrijf is Living-Garden werkzaam tot ver buiten de regio Rotterdam. Wij hopen dat u met genoegen de website bekijkt en nodigen u uit wanneer u vragen heeft, of een geheel vrijblijvende offerte wenst, ons te mailen of te bellen. Wij hebben in de loop der jaren een brede ervaring opgebouwd en we zullen dus nooit zomaar over “één nacht ijs gaan”. We weten wat erbij komt kijken als er niet alleen een mooi en strak stuk sierbestrating gelegd moet worden, waar we vervolgens met een luxe tuinset lekker op kunnen loungen, maar ook hoe bijvoorbeeld een parkeerplaats zodanig gelegd wordt dat de auto er ook jarenlang onbezorgd op kan staan. En als we het hebben over houtwerk (vlonders, schuttingen, pergola’s en bijvoorbeeld een schuur, carport of terrasoverkapping, dan kunnen wij dit natuurlijk voor u maken. Maar allereerst en dat is de basis, kunnen wij u degelijk adviseren over bijvoorbeeld de juiste houtkeuze. Koi-vijvers en vijvers in het algemeen zijn bij ons géén grote bakken water maar een doordacht systeem van vissen, ruimte, water en de juiste techniek om dat alles ook helder te krijgen en wellicht nog belangrijker: helder te houden. En als laatste kunnen we u niet alleen advies geven na de aanleg over het uit te voeren tuinonderhoud, maar staat onze ploeg professionals klaar om u daarbij te helpen. Of het gaat om eenmalige beurten of meerjaren contracten; wij pakken het groen grondig aan!!!

Geschiedenis

Ontstaan in 1994 als tuinontwerpburo, maar al vanaf het begin werd duidelijk dat ook het “buitenwerken” in het bloed zat (en nog steeds zit!!!). Zo zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een allround hoveniersbedrijf. Met daarbij steeds maar weer voor ogen : “de tevreden klant”

Koos Verkade

Opgegroeid tussen de planten in het tuincentrum van mijn vader kan ik wel zeggen dat ik bijna mijn hele leven al bekend ben met de plantenwereld en het tuinieren. Na ook diverse “groene” opleidingen, stages en cursussen gevolgd te hebben, van het Nederlandse Boskoop tot Pershore en Guildford in Engeland, besloot ik in 1994 een eigen tuinontwerpburo te beginnen.

De naam

Plat vertaald: “De Levende Tuin” Zelf kwam ik van een andere kant aanzetten: Zoals al gezegd, heb ik wat engelse invloeden gehad tijdens mijn opleiding. En daarbij ook het gegeven dat (zeker in die tijd) de tuin HET verlengstuk moest zijn van de woonkamer, in het engels: Livingroom. Tegenwoordig is de tuin zelfs meer geworden dan een verlengstuk van de woonkamer. We zien steeds meer dat tuinen veel meer gebruikt worden dan alleen de plek waar je gezellig een kop koffie of een glas wijn kunt drinken. In de tuin wordt gekookt, gelounged maar ook de ingrediënten om te koken komen steeds weer meer uit eigen tuin!!! Wellicht wordt het eens tijd om de naam te veranderen in Living-Kitchen???? Ach, eigenlijk ben ik een gewone Vlaardingse jongen en de naam….??? Als u hem maar onthoudt !!!!!

Hovenier ontvanger

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht