Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie.
Top Tuintotaal
Bezoekadres
Lekdijk 318
2957 CM Nieuw-Lekkerland
Postadres
Lekdijk 318
2957 CM Nieuw-Lekkerland
1.5
1
3,0
1 recensie
1.5 3 3.5
 
Kwaliteit werk
N.v.t.
Communicatie
3
Kwaliteit materiaal
6
Nakomen afspraken
1
Vakbekwaamheid
2
Prijs / kwaliteit
7
Klantvriendelijkheid
1

Dit jaar een offerte bij Top Tuintotaal laten maken om onze voortuin te laten renoveren en te voorzien van nieuwe keramische tegels (60x60x4).
Bij de oplevering (november 2020) bleek dat een aantal keramische tegels flink beschadigd waren en dat de tuin niet goed op afschot lag.

Wij kregen van Top Tuintotaal het bericht dat de beschadigingen binnen een marge vielen en dat het ook buitentegels waren?! Na onderzoek door ons bleek de leverancier en de fabrikant hier heel anders over dachten.

Het bleek dat Top Tuintotaal de nieuwe keramische tegels niet op de juiste wijze verwerkte, "koud" op een kruiwagen vervoerde, de tegels op hun rand omkeerde, optilde en geen zuignap gebruikte om deze te plaatsen. Ook het zaagwerk liet vaak de wensen over waardoor op een aantal tegels de randen kapot waren en de afwerking behoorlijk slecht was.
Na veel aandringen, telefonisch en email contact met het verzoek tot herstel is onze voortuin beter op afschot gelegd en de kapotte tegels vervangen door nieuwe tegels.
Bij deze oplevering (2) bleek nota bene dat er wederom een aantal keramische tegels, die voorheen nog heel waren, kapot waren.
Zelfs niet gezaagde tegels (60x60) waren op de randen gewoon kapot.
Een aantal gezaagde tegels waren zelfs tussen de gevel en de eerste rij tegels ertussen geslagen waardoor deze helemaal klem lagen.
Wij namen hier wederom geen genoegen mee en eiste verbetering en herstel. Uiteindelijk, na veel contact met Top Tuintotaal kwamen er nieuwe tegels, een zuignap om deze te plaatsen en is onze voortuin hersteld.

Top Tuintotaal vond ons uiteindelijk kritisch, maar even serieus... mogen wij niet kritisch zijn als klant/consument? Jammer dat dit ons erg veel energie heeft gekost, een flinke teleurstelling als je kijkt naar hun website, praktijk is echter dus anders.

Nadat wij contact hadden opgenomen omdat er veel tegels kapot waren kregen wij te horen dat wij maar op onze knieën met een vergrootglas en tandenborstel moesten gaan controleren. Dit ging ons te ver en zijn toen in de email geklommen om hem te sommeren tot herstel. Ook hebben wij dit doorgegeven aan de leverancier en de fabrikant.

Top Tuintotaal heeft 2 jongens in dienst, van relatieve jonge leeftijd.
In totaal 3 man sterk. De 1 weet niet precies wat de andere doet en andersom. Dit merk je heel sterk als je een gesprek probeert aan te gaan. De eigenaar zegt dan gewoon dat je met die jongens geen gesprek aan moet gaan omdat men het niet weet. Als klant/consument sta je dan te kijken naar een proces wat technisch niet kloppend is. Het is dus wachten totdat de eigenaar ook ter plaatse is, en zelfs dan gaat het verkeerd.