8Kwaliteit geleverde werk
7Kwaliteit geleverde materiaal
7Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
7Communicatie en bereikbaarheid
8Nakomen afspraken
8Prijs / kwaliteit

Bekijk hier de recensies van Leon Hoveniersbedrijf

7.7 10

Prima hovenier

| Datum: 31-01-2018

8Kwaliteit geleverde werk
7Kwaliteit geleverde materiaal
7Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
7Communicatie en bereikbaarheid
8Nakomen afspraken
8Prijs / kwaliteit

Prima hovenier, mooi en strak week geleverd. Prijs en kwaliteit zijn meer dan goed. Voor de volgende klus zou ik hoveniersbedrijf Leon weer laten komen.

We zijn een bedrijf dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Hoveniersbedrijf Leon staat garant voor de volledige verzorging van uw tuin. Dit gebeurt naar uw wensen en ideeën aangevuld met advies en tips van onze kant.

Op het moment dat u besluit de tuin aan te pakken, neemt u vrijblijvend contact met ons op

Wij maken dan een afspraak met u om bij u thuis de plannen en wensen door te nemen en de bestaande situatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een advies of idee aanbrengen eventueel in combinatie met een schetsontwerp.

Tuinieren is een passie

Daarom maken wij een tuin geheel naar uw wens, zodat u van uw tuin kunt genieten. Hierbij kunt u denken aan een geheel nieuw aangelegde tuin, of een renovatie van de bestaande tuin. Wij kunnen u tuin van A tot Z aanleggen en verzorgen. Niet alleen de beplanting, (kunst)grasveld en vijvers maar ook sierbestrating, schuttingen, vlonders en beschoeiingen etc.

Geen groene vingers? Geen tijd?

Maar wel een mooie tuin! Hoveniersbedrijf Leon neemt u graag het onderhoud uit handen. Dit kan een voor- en najaarsbeurt zijn of geheel onderhoud van uw tuin. Hiervoor kunnen we een contract opstellen waarin staat vermeld hoe vaak we komen en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Zo geniet u het jaar rond van een mooie tuin!

Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf

Hoveniersbedrijf Leon verzorgt de aanleg en onderhoud of renovatie van uw bedrijfstuin. Hierbij zorgen we voor een uitstraling die past bij uw bedrijf. Door het afsluiten van een onderhoudscontract weet u zeker dat uw tuin er het hele jaar door representatief bij ligt.

Ook in een tuin kan een spoedgeval ontstaan.

Denk hierbij aan stormschade aan bomen en schuttingen, maar ook verzakkingen na hevige regenval. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u een prijsopgave en zorgen ervoor dat de schade vakkundig en zo snel mogelijk wordt hersteld.

Hovenier ontvanger

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht