8.2Kwaliteit geleverde werk
7.8Kwaliteit geleverde materiaal
8.5Vakbekwaamheid
9.2Klantvriendelijkheid
7.7Communicatie en bereikbaarheid
8.5Nakomen afspraken
8.2Prijs / kwaliteit

Bekijk hier de recensies van Herweijer Tuintechniek

9 10

8Kwaliteit geleverde werk
8Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
9Prijs / kwaliteit

Goed overleg,vakkundig advies en vriendelijk personeel
9 10

8Kwaliteit geleverde werk
8Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
9Prijs / kwaliteit

Goed overleg,vakkundig advies en vriendelijk personeel
9.4 10

Een bedrijf met echte vakmensen. Passie voor hun vak en werkelijk overal een oplossing voor.

| Datum: 19-10-2017

9Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
8Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
9Prijs / kwaliteit

We hebben diverse malen gebruikt gemaakt van de diensten van Herweijer Tuintechniek. Zowel voor onderhoud als renovatie. De service is goed, ook al vraag je als klant bijna teveel, er is altijd de bereidheid om het op te lossen.
9.9 10

Vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf. Aanrader!

| Datum: 14-08-2017

10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

In samenwerking met onze buren hebben we een schutting besteld. Keurig materiaal afgeleverd en het geheel is strak en conform afspraak geplaatst. Herweijer TUINTECHNIEK heeft prettig en vakbekwaam personeel in dienst. Voor een volgende klus zullen we zeker weer bij Herweijer TUINTECHNIEK aankloppen.
2.7 10

Nooit meer Herweijer Tuintechniek

| Datum: 15-07-2017

4Kwaliteit geleverde werk
1Kwaliteit geleverde materiaal
3Vakbekwaamheid
7Klantvriendelijkheid
1Communicatie en bereikbaarheid
1Nakomen afspraken
2Prijs / kwaliteit

Hadden keuze uit 2 soorten tegels. Onze keuze viel op goedkopere tegel als vermeld in offerte, maar Herweijer vermelde bij onze keuze dat deze tegel beter was dan de tegel van de offerte (leugen 1). Na bestraten (augustus/september 2016) vermeld dat tegel niet de kleur was die we uitgezocht hebben, antwoord geef het een paar weken en komt goed. Op 9 april 2017 opnieuw melding gemaakt met meerdere klachten zoals roest, butsen, gescheurde tegels, voegen verdwenen en verzakkingen. Puntje bij paaltje "jullie hebben zelf voor deze tegel gekozen". En worden nu afgescheept met een vergoeding die nergens op slaat. De klantvriendelijkheid hebben wij een 7 gegeven dit is voor de jongens die de bestrating hebben gelegd.

| Datum: 24-07-2017

Jammer dat deze recensie zo geplaatst is. We hebben met veel inzet en aandacht deze klant geholpen. Voor een heel schappelijk prijs is de tuin aangelegd. De klant is duidelijk uitgelegd welke tegel ze zou krijgen. Bovendien is van tevoren aangegeven door de opdrachtgever dat er met een beperkt budget gewerkt moest worden. We hebben na de klacht ons uiterste best gedaan en zelfs de leverancier ter plaatse gehad om de tegel te bezien. Deze gaf aan dat er netjes is gewerkt en er niet aan de tegel mankeerde. We hebben mevrouw diverse opties aangeboden om te tegel te vervangen, en ook andere oplossingen aangedragen. Het enige waar mevrouw mee akkoord ging was een nette schadevergoeding. Nadat deze door ons was overgemaakt is direct deze recensie geplaatst. Een beetje jammer. Een positief punt is dat een buurman de tuin wél mooi vindt en vorige maand een vrijwel identieke tuin liet aanleggen. Geheel tot tevredenheid. Klanten....we houden ze hoog. Toch.... soms zijn ze niet te doorgronden. We blijven er voor gaan!!
 

Een hovenier heeft de mogelijkheid om éénmalig te reageren op een recensie. Het is na die reactie niet meer mogelijk om hier op te reageren. Niet door u, maar ook niet door de hovenier.
9.7 10

Strakke voortuin

| Datum: 29-01-2014

10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
8Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Na een email snel reactie gehad van Pieter Herweijer. Tekening in 3D laten maken en keurige offerte. De uitvoering verliep perfect, ondanks dat we niet thuis waren. Goede vakmensen. We zijn fijn geholpen door Pieter en zijn team.

Kom eens langs!

U bent hartelijk welkom op ons bedrijf, Watertoren 34 te Dirksland. Maak vrijblijvend een afspraak via de website.

Onze diensten

Waar staat Herweijer Tuintechniek voor? In twee woorden: groen vakwerk. Dit blijkt onder andere uit het interview en het daaruit beschreven stuk in de krant, van Herweijer Tuintechniek.

Ontwerpbureau

Uw tuin is een verlengstuk van uw woonhuis. U wilt hierin kunnen genieten door uit te rusten, of juist activiteiten te ondernemen. Daarom moet een tuin aansluiten bij uw wensen. Een succesvol tuinontwerp heeft alles te maken met het optimaal opdelen van de beschikbare ruimte in aansluiting op uw wensen. We houden hierbij rekening met uw wensen en eisen, uw budget, de stijl van uw huis -zowel binnen als buiten-, technische oplossingen en de laatste trends en ontwikkelingen op het tuingebied. Indien gewenst kunnen wij ook advies geven aangaande verlichting, beregening, onderhoud en nazorg.

Aanleg & onderhoud

De aanleg van uw tuin kan variëren van het aanpakken –renoveren- van plantenbakken op uw balkon tot het aanleggen van een park. Herweijer Tuintechniek verzorgt de aanleg van uw tuin van het begin tot het eind. Wanneer u een (technische) tekening van uw tuin heeft wilt u dat deze ook door de juiste mensen wordt aangelegd. Want het aanleggen van een tuin is vakwerk. Afhankelijk van uw wensen zijn er een groot aantal werkzaamheden uit te voeren zoals grondwerk, kabel- en leidingwerk, aanleggen van beregening, het maken van houtconstructies, stellen van metselwerk, aanbrengen van (sier)straatwerk, aanbrengen van beplanting, aanleg van vijvers en waterpartijen, plaatsen van terreinafscheidingen, aanleggen van tuinverlichting en eventueel het plaatsen of maken van kunstobjecten. Onze mensen zijn bekwaam tot het verrichten van al deze werkzaamheden. Wij verzorgen de werkzaamheden die u van ons vraagt en proberen de werkzaamheden in overleg met u in te plannen en uit te voeren op een wijze waar beide partijen zich prettig bij voelen.

Techniek & constructie

Zoals de naam Herweijer Tuintechniek al doet vermoeden is dit bedrijf een hoveniersbedrijf met een plus. Tuintechnische werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren en op deze manier uw wensen in de praktijk brengen.

Tuinmaterialen & webshop

Herweijer Tuintechniek is een breed geörienteerd bedrijf en kan u als klant daarom ook een breed assortiment aanbieden. In de webshop is het mogelijk om een deel van dit assortiment te bekijken en te bestellen.

Hovenier ontvanger

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht