Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie.
Hoveniersbedrijf Goes
Bezoekadres
Hoofdstraat 13
2071EA SANTPOORT-NOORD
Postadres
Hoofdstraat 13
2071EA SANTPOORT-NOORD
0.5
1
1,0
1 recensie
0.5 1 0.5
 
Kwaliteit werk
N.v.t.
Communicatie
1
Kwaliteit materiaal
N.v.t.
Nakomen afspraken
1
Vakbekwaamheid
1
Prijs / kwaliteit
1
Klantvriendelijkheid
1

Hele slechte ervaring met Hoveniersbedrijf Goes. Communicatie is zeer slecht en dit bedrijf komt de afspraak niet na. Dit bedrijf zou bij ons de tuin komen aanleggen. In februari hebben we de afspraak gemaakt dat dit in juni zou gebeuren, wanneer precies wist hij niet. Na meerdere malen contact van onze kant is in mei afgesproken dat onze tuin in de week van 17 juni gedaan zou worden. Wij hebben doorgegeven welke stenen wij wilden hebben en alles zou geregeld worden.

Op 17 juni nog niets gehoord over wanneer er precies gestart zou worden, dus maar gebeld. Hij wist niet precies wanneer hij zou komen en hij zou terugbellen. Dag erna opnieuw gebeld en toen kregen wij de mededeling dat hij vergeten was ons in te plannen en dat juni niet meer zou gaan lukken. Na lang klagen zou hij gaan kijken wat hij voor ons kan doen. Er werd een mogelijkheid gegeven, op dagen dat wij niet kunnen. Daar trok dit bedrijf zich echter vrij weinig van aan. Wij moesten die oplossing maar nemen en anders zou hij ergens in augustus misschien een plekje hebben.

Al met al hebben wij hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Wij hebben daarom ook besloten om niet meer verder te gaan met een bedrijf dat de afspraken nakomt. De communicatie is ronduit belabberd. Wij hebben steeds achter Goes aan moeten bellen. En klantgerichtheid is ook zeer slecht te noemen. De klant moet zich vooral dienstbaar opstellen voor dit bedrijf in plaats van andersom. De klant is absoluut geen koning voor Hoverniersbedrijf Goes. Zeker geen aanrader!