Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie.
HOLLANDIA Groengroep
Bezoekadres
Lagevoortsebos 1
5298 la Liempde
Postadres
Lagevoortsebos 1
5298 la Liempde
0.5
2
1,0
2 recensies
0.5 1 0.5
 
Kwaliteit werk
N.v.t.
Communicatie
N.v.t.
Kwaliteit materiaal
N.v.t.
Nakomen afspraken
N.v.t.
Vakbekwaamheid
N.v.t.
Prijs / kwaliteit
N.v.t.
Klantvriendelijkheid
N.v.t.

Vertrouw dit bedrijf niet, u zult alleen uw tijd verspillen. Mijn excuses voor mijn geschreven Nederlands, maar deze feedback is nodig voor iedereen die contact wil opnemen en vertrouwen wil geven in dit "bedrijf".

We hadden een afspraak bij ons thuis, 's avonds om 20.30 uur op voorstel van Hollandia. De afspraak was ongeveer 2 uur lang dus tot 22.00. We dachten dat dit een snel reagerend bedrijf was dat direct bij jou komt om alle details te bespreken. Nou, dat was maar een verschijning!

Nadat we ze ELKE week hadden geschreven omdat we 0 reacties van hun, ontvingen we de offerte uiteindelijk 3 MONTHS later! En wat een verrassing om te zien dat het offerte niet de meeste projecten bevatte die we bespraken, maar slechts een paar taken ervan.

De materialen / vorm / kleuren die we specifiek face-to-face in hun catalogus hebben geselecteerd (voor tegels bijvoorbeeld), zijn ook ALLEMAAL onjuist of niet terug te vinden in de offerte!

Maar dat is nog niet alles, de klein aantal taken die in de offerte zijn, zijn ook allemaal onjuist en volgen niet de materialen die we face-to-face in hun catalogus hebben geselecteerd!!

Kortom, geen van de elementen waar we voor uren over geen is terug te vinden in het offerte. Niks.

Voor jullie beeld, simpel ding zoals boom tellen is ook niet mogelijk met Hollandia Groengroep. We wilden een indicatie krijgen om 9 bomen te verwijderen. Ze telden 12 bomen in plaats van 9. We hadden ook één berkenboom waarvoor we alleen een prijsofferte wilden vragen om de stronk te verwijderen (de boom was op dit moment al gekapt). Zelfs dit konden ze niet goed maken, ze telden de verwijdering van de hele boom in plaats van alleen de stronk, alsof de boom nog stond...

Ondanks al deze fouten en ondanks deze tijdverspilling, willen ze geen nieuwe offerte terugsturen. Wat een grap.

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf, neem dan geen contact op met HOLLANDIA Groengroep en Rogier.

 

| Datum: 06-08-2020

We vinden het jammer dat door de onderlinge communicatieve misverstanden een en ander zo is gelopen.