Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie.
Jan de Haan Hoveniers
Bezoekadres
De Wieren 54
9866 TP Lutjegast
Postadres
De Wieren 54
9866 TP Lutjegast
4.8
2
9,5
2 recensies
4.5 9 5
 
Kwaliteit werk
9
Communicatie
8
Kwaliteit materiaal
9
Nakomen afspraken
9
Vakbekwaamheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Klantvriendelijkheid
10

Jan de Haan hoveniers werd ons aangeraden door de tegelleverancier. Wij hadden zelf al een plan voor de renovatie van de tuin gemaakt inclusief een concept-beplantingsplan. Jan heeft ons idee goed opgepakt en kwam met suggesties die we hebben overgenomen.

De uitvoering ging voorspoedig. Jan en zijn werknemers werkten netjes en vakkundig. Met het uitzetten van ons (ronde) terras was wat verkeerd gegaan. Gelukkig kon dit vlot hersteld worden. De tegels sluiten mooi aan bij de gekromde rand van cortenstaal. Na een week van meten, zagen, schroeven, scheppen én lassen was de tuin nagenoeg klaar. De week erop werd de verlichting geïnstalleerd en de planten geplant. We hebben nu een tuin waarin van alles is te zien en waarvan we met volle teugen genieten!

5 10 5
 
Kwaliteit werk
10
Communicatie
10
Kwaliteit materiaal
10
Nakomen afspraken
10
Vakbekwaamheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Klantvriendelijkheid
10

Een paar jaar geleden hebben wij op aanraden van kennissen onze voortuin door Hovenier Jan de Haan, tot alle tevredenheid laten doen.
Dit is ons zeer goed bevallen, en in alle vertrouwen hebben wij wederom gekozen om onze achtertuin ook te laten doen door de zelfde hovenier.
Grote complimenten voor jan en zijn werknemers die dit vakkundig en helemaal na ons tevredenheid hebben gedaan.
Nu kunnen wij na 4 jaar optimaal genieten van ons tuin en 2 terrassen, waarbij we heerlijk van ons uitzicht over de weilanden kunnen genieten.
Zoekt u een goede hovenier die vriendelijk is, meedenkend, vakkundig, betrouwbaar, niet duur is en kwaliteit producten levert?
Dan raden wij Jan de haan de hovenier van harte aan.