8.8Kwaliteit geleverde werk
9Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
9.2Communicatie en bereikbaarheid
9.2Nakomen afspraken
8.8Prijs / kwaliteit

Bekijk hier de recensies van Moerman hoveniers

10 10

9

| Datum: 21-03-2018

10Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Top hovenier, heeft alles voor elkaar! En komt zijn afspraken na.
8 10

8Kwaliteit geleverde werk
8Kwaliteit geleverde materiaal
8Vakbekwaamheid
8Klantvriendelijkheid
8Communicatie en bereikbaarheid
8Nakomen afspraken
8Prijs / kwaliteit

in februari 2017 betrokken wij onze nieuwbouwwoning met tuin (stoppelveld toen nog) van 100 m2. in maart nam gerben de tuin onder handen en al de hele zomer veel plezier van gehad!
8.7 10

Heel vakkundig, Creatief

| Datum: 08-01-2018

9Kwaliteit geleverde werk
9Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
8Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
9Nakomen afspraken
8Prijs / kwaliteit

Meedenkend, oplossingen aandragend, beschaafd en bescheiden
8.6 10

Zeer goed.

| Datum: 22-11-2017

8Kwaliteit geleverde werk
8Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
9Nakomen afspraken
8Prijs / kwaliteit

Prettig in omgang, alles is te bespreken. Komt zijn afspraken na!
9.7 10

Rustige man die weet waar hij mee bezig is.

| Datum: 17-11-2017

9Kwaliteit geleverde werk
10Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Erg netjes uitgevoerd, aan te bevelen

Welkom bij Moerman Hoveniers

Moerman Hoveniers is een jong en innovatief bedrijf. Na de Groenopleiding in Velp en de nodige werkervaring kan Moerman Hoveniers u met passie een gericht advies geven en voor een goede uitwerking zorgen. Onze visie is op een duurzame manier, mooie tuinen maken voor iedereen. Duurzaamheid is voor ons een goede materiaal keuze en op een verantwoorde manier omgaan met de natuur. De andere kant van onze visie is klantgericht werken, betrouwbaar zijn en kwaliteit te leveren met een optimale service. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, wij vinden het een uitdaging en gaan er altijd voor om samen tot een mooie oplossing te komen. U kunt hier ook een recensie over ons schrijven.  

Ontwerp

Wij houden van goed contact met de klant, omdat wij van mening zijn dat we samen met u de mooiste tuin kunnen maken. We maken een afspraak en nemen al uw wensen door, waarbij wij advies geven. We kijken samen naar de mogelijkheden en daarmee maken wij een ontwerp en/of een beplantingsplan. Als het ontwerp klaar is wordt dit opnieuw met u besproken. Zo kunnen we de puntjes op de i zetten en gaan we aan de slag volgens afspraak. Bij het maken van een ontwerp en beplantingsplan is het mogelijk dat wij de tuin aantrekkelijk maken voor vogels en vlinders. We kiezen voor speciale planten en bloemen zodat de vogels en vlinders graag naar uw tuin toe komen.  

Aanleg

Zodra u enthousiast bent over het ontwerp gaan we aan de slag. Als het ontwerp er om vraagt zijn onze eerste werkzaamheden de tuin opschonen, zodat we daarna met de aanleg kunnen starten. De vormen in uw tuin worden zichtbaar door middel van het grondwerk. Hierbij kunnen we ook het plaatsen van kabels of leidingen verzorgen. Dan kunnen we gaan opbouwen met bestrating, houtwerk, kunstgras of (composiet) vlonders. Als dat op zijn plek ligt of staat kunnen we beginnen om de tuin weer écht tuin te maken. Denk hierbij aan het poten van beplanting en/of bomen en het aanleggen van het gazon.  U kunt natuurlijk ook kiezen voor een renovatie. We vernieuwen dan uw bestaande tuin of een gedeelte van de tuin volgens uw wensen.   

Onderhoud

Vindt u het fijn als een echte hovenier uw tuin komt onderhouden? Dat kan! Ook hier bespreken we samen al uw wensen en maken daar heldere afspraken over. Van te voren kunnen we een vaste prijs afspreken om een paar keer per jaar uw tuin te komen onderhouden. Maar heeft u een paar extra handen nodig dan kunt u altijd contact opnemen.  Elk jaargetijde kunnen we wat voor u betekenen. In de winter bijvoorbeeld sneeuwruimen. Als het voorjaar is aangebroken kunnen we uw tuin snoeien en bemesten om zo een goede start van de zomer te realiseren. In de zomer zijn de hagen aan de beurt en kan het gazon bemest worden. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het gazon maaien of het onkruid verwijderen. Als de nazomer inzet en de bladeren gaan vallen is het tijd om uw tuin winterklaar te maken volgens uw wensen.    Bomen zijn vaak een belangrijke toevoeging aan uw tuin. Daarom verzorgen wij graag elke boom voor u, zodat u deze zolang mogelijk kunt behouden. 

Hovenier ontvanger

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht