Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie.
Laban Tuinprojecten
Bezoekadres
Stevinlaan 38
7002 HD Doetinchem
Postadres
Stevinlaan 38
7002 HD Doetinchem
4.9
1
9,7
1 recensie
4.9 9.7 5
 
Kwaliteit werk
10
Communicatie
8
Kwaliteit materiaal
10
Nakomen afspraken
10
Vakbekwaamheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Klantvriendelijkheid
10

Uitstekende service en grote professionaliteit gaan bij Laban Tuinprojecten hand in hand. Wij zijn zeer tevreden over Laban Tuinprojecten.

Job heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft daar op basis van zijn kennis en ervaring een eigen draai aan gegeven. De tuin is daardoor nog mooier geworden dan wij ons hadden kunnen wensen.

Ook voor mensen met een lager budget is het realiseren van een mooie tuin mogelijk via Laban Tuinprojecten. Job heeft ons o.a. de mogelijkheid geboden om zelf mee te helpen om zo te kunnen besparen in de kosten. Op die manier konden we ook meteen zien wat voor vakman hij is: hij werkt nauwkeurig en precies en is een harde werker; hij gaat door tot het perfect is, ook als dat buiten zijn normale werktijden is. Ook heeft Job goed meegedacht over hoe we met minder budget toch een prachtige en bijzondere tuin konden realiseren. Fantastisch!

Bovendien is Job vriendelijk in het contact en zelfs als iets niet meteen lukt blijft hij rustig en professioneel. Daarnaast is hij flexibel en denkt hij met je mee.

Wij zouden Laban Tuinprojecten dan ook bij iedereen aanraden!