9Kwaliteit geleverde werk
8.3Kwaliteit geleverde materiaal
8.8Vakbekwaamheid
9.3Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
9.5Nakomen afspraken
9.5Prijs / kwaliteit

Bekijk hier de recensies van Rene Brand Hoveniers

8.1 10

Zeer mooi eindresultaat dat onze verwachtingen overtreft

| Datum: 30-07-2017

8Kwaliteit geleverde werk
7Kwaliteit geleverde materiaal
7Vakbekwaamheid
9Klantvriendelijkheid
8Communicatie en bereikbaarheid
9Nakomen afspraken
9Prijs / kwaliteit

Zowel voor- als achtertuin en veranda door Rene laten ontwerpen en realiseren.
9.4 10

Zeer tevreden!

| Datum: 19-06-2017

9Kwaliteit geleverde werk
9Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

Prettige hovenier die goed werk levert en met je meedenkt. helemaal tevreden!
8.9 10

Wij zijn bijzonder bij en tevreden met de tuin

| Datum: 02-05-2017

9Kwaliteit geleverde werk
9Kwaliteit geleverde materiaal
9Vakbekwaamheid
8Klantvriendelijkheid
9Communicatie en bereikbaarheid
9Nakomen afspraken
9Prijs / kwaliteit

Rene heeft er voor gezorgd dat wij nu een prachtige, droom tuin hebben! Hij werkt goed, nauwkeurig en gaf ons tips en ideeën. In een woord: Top!
9.7 10

Zeer tevreden

| Datum: 06-06-2016

10Kwaliteit geleverde werk
8Kwaliteit geleverde materiaal
10Vakbekwaamheid
10Klantvriendelijkheid
10Communicatie en bereikbaarheid
10Nakomen afspraken
10Prijs / kwaliteit

het ontwerp en realisatie helemaal naar ons zin.Rene kwam binnen 2 weken met een plan,omdat de stratenmakers zouden starten,dus snel en gelijk goed

Soms zijn het kleine tuinen, soms zijn het royale percelen. Maar áltijd veranderen kale vierkante meters onder de handen van René Brand Hoveniers in ware paradijsjes.

Sfeervolle, authentieke tuinen die spréken door hun krachtige ontwerp. Ze worden door ons ontworpen, aangelegd, eventueel voorzien van beregening én onderhouden. Om eerlijk te zijn: we verheugen ons bij voorbaat al op de samenwerking met u. Een samenwerking met een blijvend en bloeiend resultaat. René Brand Hoveniers? Daar gaat u plezier van krijgen.

Ontwerp

Wilt u in elk seizoen genieten van sfeer en stijl? René Brand Hoveniers ontwerpt uw tuin. Het is ons vak en daar zijn we trots op. We realiseren ons dat elk aansprekend ontwerp een meesterwerk is. Het geheim daarvan is rust en eenvoud. We hebben geen nadrukkelijke eigen stijl, maar dát kenmerkt onze tuinen. Rust, sterke zichtlijnen, spannende contrasten, verrassende plattegronden, authentieke plantsoorten, karakteristieke materialen. In ons tuinontwerp herkent u een sterk basisidee. Een visie op de ruimte. Natuurlijk betrekken we daarin uw praktische wensen. U wilt misschien speelruimte voor de kinderen, een onderhoudsvriendelijke tuin of een groot terras. Die wensen zijn leidend voor het tuinontwerp. Want als opdrachtgever bent ú voor ons een belangrijke inspiratiebron. Daar gaat u plezier van krijgen.

Aanleg

Dat is werk voor de vakmensen van René Brand Hoveniers. We leggen uw tuin aan van A tot Z. Concreet: van het ruwe grondwerk tot en met de erfafscheiding, pergola, beplanting en tuindecoratie. Als creatieve hoveniers houden we daarbij zorgvuldig het ontwerp in de gaten. Soms leidt dat tot aanpassing in bijvoorbeeld de keuze voor beplanting. Gaandeweg groeit uw tuin en kunnen we samen met u de details invullen. Dat is een boeiend proces. Overigens werken we ook in deze fase opvallend netjes en resultaatgericht. We laten de tuin elke dag zoveel mogelijk schoon achter. Afval en restmaterialen nemen we meteen mee, de bestrating vegen we aan.

Onderhoud

De planten gedijen, groeien en bloeien. Dat is het zichtbare resultaat van onderhoud. Daarom hebben we daar bij René Brand Hoveniers ons vak van gemaakt. We voeren bijvoorbeeld voor tal van opdrachtgevers voor- en najaarsbeurten uit. De planten worden dan vakkundig door ons gesnoeid (en dat is essentieel!). We kunnen planten uitdunnen, vervangen, het gazon bemesten, onkruid verwijderen, kortom: we zorgen dat uw tuin er weer een heel seizoen tegenaan kan. Daarnaast voeren we ook tussentijds tuinonderhoud uit voor particulieren en bedrijven. Het accent ligt dan op het verwijderen van onkruid en plantafval, zodat de tuin weer verzorgd oogt. Daar gaat u plezier van krijgen.

Beregening

We berekenen de vereiste capaciteit, tekenen in het tuinontwerp de sproeiers en leidingen in. Vervolgens leggen we de watervoorziening aan. Soms maken we gebruik van leidingwater, maar in de meeste gevallen slaan we een pomp. Het gebruik van grondwater is vanzelfsprekend voordeliger. Alle leidingen worden aangesloten, de pomp met de filters geïnstalleerd en de beregeningscomputer ingeregeld. Het resultaat is een duurzame installatie, die uw tuin van voldoende water voorziet. Een beregeningsinstallatie is beslist niet alleen haalbaar in grote, exclusieve tuinen. We rekenen u dat graag voor. Daar gaat u plezier van krijgen.

Bodemonderzoek

Wist u dat de bodem het fundament is van uw tuin? Zonder een goed fundament zult u niet het optimale resultaat uit uw tuin halen. Dankzij een bodemonderzoek weet u welke voedingstoffen toegevoegd moeten worden om het maximale uit de tuin te krijgen. Laat er daarom één uitvoeren! Nadat wij voor u in uw tuin een grondmonster hebben genomen ontvangt u van ons een overzichtelijk rapport met hierin een gedegen bemestingsadvies. Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin!

Hovenier ontvanger

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht