TuinUniek
Bezoekadres
Winde 57
8265 EG Kampen
Postadres
Winde 57
8265 EG Kampen
4.6
2
9,1
2 recensies
4.7 9.3 5
 
Kwaliteit werk
9
Communicatie
9
Kwaliteit materiaal
9
Nakomen afspraken
9
Vakbekwaamheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Klantvriendelijkheid
10

Een hovenier die luistert naar de klant, meedenkt in ontwerp, oog houdt voor het budget en nauwkeurig werkt, dat is TuinUniek. Wij zijn zeer tevreden met onze vernieuwde stadstuin. Het heeft alle elementen die wij wilden, veel groen, uit lichten van de twee bomen, stukje gras voor de kinderen en een drietal mooie terrassen met ieder zijn eigen uitstraling.

4.5 8.9 4.5
 
Kwaliteit werk
9
Communicatie
8
Kwaliteit materiaal
9
Nakomen afspraken
9
Vakbekwaamheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Klantvriendelijkheid
9

Wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf. Na een huis gekocht te hebben met een overvolle, overwoekerde tuin moest er orde in de chaos geschept worden. Waar te beginnen? Weliswaar met een tuinplan maar dan ....
Gelukkig kwamen we in contact met Tuinuniek uit Kampen. Er werd een duidelijke offerte gemaakt van onze opdracht en deze werd op voorhand doorgesproken en uitgelegd. Wij hebben het toen uit handen gegeven. Stapsgewijs zagen we een metamorfose van onze tuin. Ze zijn enkele weken bezig geweest. De medewerkers die hieraan meegeholpen hebben waren allemaal betrouwbaar, betrokken, vakkundig en dachten mee. Wensen van onze kant werden meegenomen in het proces. Al met al hebben we een nu een prachtige tuin, met diverse plantvakken, struiken, bomen, pergola en veel planten. Ook de verlichting is mooi aangelegd. We kunnen niet wachten tot de planten, struiken en bomen tot bloei komen! Na de oplevering werd alles nog eens nagelopen en doorgesproken. Met de afspraak dat ze de eerste maanden regelmatig even komen kijken hoe de beplanting zich ontwikkelt en, indien nodig, nog even wat bijwerken is de opdracht naar volledige tevredenheid uitgevoerd.
Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Kampen, dan heeft u aan Tuinuniek een goeie!